2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

o zaman sen işe iyi bi doktor bulmakla başla ve baktın ki doğal yolla olmuyor o zaman direkt tüp yap canım daha fazla yorma kendini kıyamam
oyle yapicam canim cunki son doktora gitdiyimde buyumusduu bakalim nolucak kur ise yararmi acabaa

Sağol tatlım tamam :) nasilsin kuşum bugün müydü yarın mıydı doktor randevun
yarın sabah 9:45 te randevum canım...merakla bekliyorum bakalım yumoş çatladı mı yoksa çatlamak üzere mi.. sen nasılsın fıstık

inşallah canım gerçi ben bu ayı pas geçiyorum eşimdeki iltihabı ortadan kaldırmakla geçecek bu ay... ekimde güzel haberler vermeyi çook isterim ve almayı da
ALLAHIN isini bilmek zor boyle olumsuz konusmayin en son larsoondu galiba 1 kere iliskiye girmis ve olmaz olmaz diyodu rabbim guldurdu yuzunu insallah sende ummadin da guzel haberi alirsin ve bekleyen herkes alir

ALLAHIN isini bilmek zor boyle olumsuz konusmayin en son larsoondu galiba 1 kere iliskiye girmis ve olmaz olmaz diyodu rabbim guldurdu yuzunu insallah sende ummadin da guzel haberi alirsin ve bekleyen herkes alir
minik sıpalar hepimize sürpriz yapsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…