hadi insallah gebbeliğe işarettir ....hakkımıza hayırlısıÖyle ama Bellimi olur canım inşallah hamilesindir benimde belimağrıyordu hiç olmazdı umutlandım esimle ilişki yi kestik cumartesi günü test yapacam çıkmazsa umudum kesilir
Yarin doktor rand.mu var tatlim insaAllah hayirli sonuclr alirsinizo zaman sen işe iyi bi doktor bulmakla başla ve baktın ki doğal yolla olmuyor o zaman direkt tüp yap canım daha fazla yorma kendini kıyamam
o idrarın yoğunluğuna bağlı fıstıkya pozitif çıkarsa eşimde yok evde gece 2 de gelecek o zamana kendi kendimi yerim sabahı beklim bence sabah idrarıyla daha ii çıkıyomuş
bekleyeyim hem eşimde yanımda olurSivi fazla almamissan simdide cikar sen yinede sabahimi beklesen acaba:)
oyle yapicam canim cunki son doktora gitdiyimde buyumusduu bakalim nolucak kur ise yararmi acabaao zaman sen işe iyi bi doktor bulmakla başla ve baktın ki doğal yolla olmuyor o zaman direkt tüp yap canım daha fazla yorma kendini kıyamam
Dogru ya incir havuc kuru vardi tabi prolaktin sorunun yoksa bence onlari yap ic :)oyle yapicam canim cunki son doktora gitdiyimde buyumusduu bakalim nolucak kur ise yararmi acabaa
yarın sabah 9:45 te randevum canım...merakla bekliyorum bakalım yumoş çatladı mı yoksa çatlamak üzere mi.. sen nasılsın fıstıkSağol tatlım tamam :) nasilsin kuşum bugün müydü yarın mıydı doktor randevun
suanda sogan kurumun bitimindeyim o bitsin incire gecicem pko yok bendeDogru ya incir havuc kuru vardi tabi prolaktin sorunun yoksa bence onlari yap ic :)
bugünde yaptık kuşum bak tablo böyleSağol mogiş sende çalışmalar ne alemde canm
evet canım hemde bugün ov. testinde pozitifi gördüm... tam vaktinde gidiyorum doktora yaniYarin doktor rand.mu var tatlim insaAllah hayirli sonuclr alirsiniz
umuyorum yarar ve güzel haberler verirsin bize bitanemoyle yapicam canim cunki son doktora gitdiyimde buyumusduu bakalim nolucak kur ise yararmi acabaa
insallah hayatim senden de yarn guzel haberler bekliyoruzumuyorum yarar ve güzel haberler verirsin bize bitanem
Mogami canim biliyor musun eşim 7 yaşlarında iken brosella hastalığı geçirmiş doktor ateşli hastalık ya o etki etmiş olabilir dedibugünde yaptık kuşum bak tablo böyle
inşallah canım gerçi ben bu ayı pas geçiyorum eşimdeki iltihabı ortadan kaldırmakla geçecek bu ay... ekimde güzel haberler vermeyi çook isterim ve almayı dainsallah hayatim senden de yarn guzel haberler bekliyoruz
ateşli hastalık tabi ki çok etkiliyor... Allahım şifasını versinMogami canim biliyor musun eşim 7 yaşlarında iken brosella hastalığı geçirmiş doktor ateşli hastalık ya o etki etmiş olabilir dedi
ALLAHIN isini bilmek zor boyle olumsuz konusmayin en son larsoondu galiba 1 kere iliskiye girmis ve olmaz olmaz diyodu rabbim guldurdu yuzunu insallah sende ummadin da guzel haberi alirsin ve bekleyen herkes alirinşallah canım gerçi ben bu ayı pas geçiyorum eşimdeki iltihabı ortadan kaldırmakla geçecek bu ay... ekimde güzel haberler vermeyi çook isterim ve almayı da
evet canım hemde bugün ov. testinde pozitifi gördüm... tam vaktinde gidiyorum doktora yani
minik sıpalar hepimize sürpriz yapsın inşallahALLAHIN isini bilmek zor boyle olumsuz konusmayin en son larsoondu galiba 1 kere iliskiye girmis ve olmaz olmaz diyodu rabbim guldurdu yuzunu insallah sende ummadin da guzel haberi alirsin ve bekleyen herkes alir
burcunazin bir problemi mi var ?Kızlar burcunazdan haber var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?