yok canım bende merak ediyorumKızlar burcunazdan haber var mı
Test yaptırdı bugünburcunazin bir problemi mi var ?
kuzum bizde senden haber bekliyorduk... hakkında hayırlısı canım...inş adet daha fazla gecikmezkızlar iyi aksamlar kan testi sonucumu aldım sonuç 0,1 ama hazırdım bu sonuca üzülmedim :) önümüzdeki ay devam çalışmalara inş :) bi an önce regl olayım da çalışmalarıma başlayayım diye beklemedeyim şuan.. adetin gecikmesi de hiç hoş değilmiş ya bi an önce olurum umarım..
Pko degil cnm sut hormonundan bahsediyorum eger yuksekse incir kuru onu dahada yukseltrsuanda sogan kurumun bitimindeyim o bitsin incire gecicem pko yok bende
yarın sabah kontrolüm var kuzum üstelik bugün ov. testim pozitiftiMogiş gündüzleri pek takip edemiyorum sen doktor kontrolunemi girdim
Senin için girdim zorla hayırlısı olsun CNN benimkızlar iyi aksamlar kan testi sonucumu aldım sonuç 0,1 ama hazırdım bu sonuca üzülmedim :) önümüzdeki ay devam çalışmalara inş :) bi an önce regl olayım da çalışmalarıma başlayayım diye beklemedeyim şuan.. adetin gecikmesi de hiç hoş değilmiş ya bi an önce olurum umarım..
yok onu bilmiyorum amaPko degil cnm sut hormonundan bahsediyorum eger yuksekse incir kuru onu dahada yukseltr
sağol canım hayırlısı hepimiz için bi an önce gelsede sana yeni BAT verebilsem.. :) ilginizede tşk ediyorum ayrıca hepinize ayrı ayrıkuzum bizde senden haber bekliyorduk... hakkında hayırlısı canım...inş adet daha fazla gecikmez
hayirlisi canimkızlar iyi aksamlar kan testi sonucumu aldım sonuç 0,1 ama hazırdım bu sonuca üzülmedim :) önümüzdeki ay devam çalışmalara inş :) bi an önce regl olayım da çalışmalarıma başlayayım diye beklemedeyim şuan.. adetin gecikmesi de hiç hoş değilmiş ya bi an önce olurum umarım..
canım beniimm tesekkür ederim ilgine sağol yalnız bırakmadın beni hiç bugünnSenin için girdim zorla hayırlısı olsun CNN benim
Çatlasında civciv çıksınyarın sabah 9:45 te randevum canım...merakla bekliyorum bakalım yumoş çatladı mı yoksa çatlamak üzere mi.. sen nasılsın fıstık
bacım ama sen ilkokullarla uğraşmıyormuydun (yoksa lise mi)... amaaaan boşver surat yapsın yapsın dursun sen aldırmaÇatlasında civciv çıksınbizde kocişle oturuyoz surat yapiyor bana kiskanc koca .. işe giderken niyenar çiçeği kot giymisim de falan.. okulda sabahçiyiz diye kocişle ayni anda çıkıyoruz kıskanç örf napacam bilmiyorum
İlkokul tatlim ama huyu bu yaaa çok sıkılıyorum bakımlı olmamı hiç istemiyorbacım ama sen ilkokullarla uğraşmıyormuydun (yoksa lise mi)... amaaaan boşver surat yapsın yapsın dursun sen aldırma
Hayirlisi olsum canim :)canım beniimm tesekkür ederim ilgine sağol yalnız bırakmadın beni hiç bugünn
yavrum sen öğretmensin yahu olur mu öyle bakımsız bakımsız... bende 3 yıl lisede ücretli öğretmenlik yaptım bir gün bakımsız gitmedim okula...al karşına tatlı tatlı konuş...İlkokul tatlim ama huyu bu yaaa çok sıkılıyorum bakımlı olmamı hiç istemiyor
Maalesef canim duymamis kurtaj olacak cok uzuldum arkadsa rabbim bidaha yasatmasin
Ne yapalım bebiş olana kadar ateşli sabahlar geceler gündüzler her an önemli yaniçok alemsiniz kızlar ya:):):)
helal ama hakkınız yapın valla:)
Mogamicim nasılsın çalışmalar fora artık batdaştık seninle Eylül de senin şanslı günlerin geldiben hep sola yatıyorum o vakit kız olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?