2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ya kötü insandan ziyade sen eşinleniyi oluyorsun onlar da sen anlatınca kendilerinde laf söyleme hakkı vermiş oluyoruz onlar laf söyleyince de üzülüyoruz baka ben hiç anlatmam daha bir kavgamızı anlatmış değilim annemlere arkadaşlarıma da anlatmıyorum artık gerek yol yani geçiyor gidiyor ben anlattığımıza kalıyorum

yavrum sen öğretmensin yahu olur mu öyle bakımsız bakımsız... bende 3 yıl lisede ücretli öğretmenlik yaptım bir gün bakımsız gitmedim okula...al karşına tatlı tatlı konuş...
Anlamiyor canim adam 4-5 senedir böyle sevmesem bu huyu yüzünden almazdim :) bizim ilçe cok kkapali bi yer denizde bikini giyiyorum ama buraya gelince adam değişiyor iyi bi kentte olsak karışmazdım diyor bende şaştım kaldım ne yapacagim diye

Evet cnm ilk uc ay icilecek:)

evet canim folic asit onemli. gunumuz beslenme sekliyle ne yazik ki yeterince folik asit alamiyoruz. burdaki doktorlar logusa donemi bitene kadar kullandirtiyorlar.

surda bir yazi var mesela: http://www.webmd.com/baby/news/20021015/low-folic-acid-linked-to-miscarriage
ozetle diyor ki, yeterince folik asit alan kadinlarin hamileliklerinin ilk donemlerinde dusuk yapma riski daha az oluyormus. konuyla ilgili akademik makalelere de baktim. 2000lerin basindan beri boyle bir arastirma var. ne kadar onemli o konu hala deneylerle vs. arastiriliyor.

gecen sene 8. haftada doktora gittim. burda 8. haftayi beklemeni oneriyor doktorlar. ilk yazdigi prenatal vitamins idi. bu haplarin icinde hemen her turlu vitamin var. halbu ki dusuk yapmistim ama yine de en az uc ay kullan dedi. bu sene de haziran ayi icinde kontrole gittim ve bir kac ay sonra bebek istedigimizi soyledim. hemen yazdi ayni vitaminleri. simdi 3.5 aydir kullaniyorum. insallah bir sorun olmaz. dua ederek 7 ya da 8. haftayi bekliyorum.

eger bebek isteyen ve foruma yeni giren arkadaslar varsa bence gidin rutin kan tahlilleri yaptirin, doktora muayene olun. ve soyleyin bebek istediginizi, vitamin yazsin. ya da eczaneye sorun. ya da burdaki bir cok insanin bilgisi var bu vitaminler konusunda. ha doktora gitmekten korkuyorsaniz illa alltan muayene olmak zorunda degilsiniz. kan tahlilleri yaptirin, o da biseydir.

benim kullandigim vitaminin icerigi soyle:
Prenatal Plus
Each Tablet Contains:
VITAMINS: Amount
per Tablet
Vitamin A (as Acetate and Beta Carotene) --------------- 4000 IU
Vitamin C (Ascorbic Acid) -------------------------------- 120 mg
Vitamin D-3 (Cholecalciferol) ---------------------------- 400 IU
Vitamin E (dl-Alpha Tocopheryl Acetate) ---------------- 22 IU
Thiamine (Vitamin B-1 from Thiamine Mononitrate) --- 1.84 mg
Riboflavin (Vitamin B-2) ---------------------------------- 3 mg
Niacin (Niacinamide) -------------------------------------- 20 mg
Vitamin B-6 (as Pyridoxine HCI) -------------------------- 10 mg
Folic Acid -----------------------------------------------------1 mg (yani 1000 mikrogram)
Vitamin B-12 (Cyanocobalamin) ---------------------------12 mcg
MINERALS:
Calcium (Calcium Carbonate) ----------------------------- 200 mg
Iron (Ferrous Fumarate) ----------------------------------- 27 mg (demir)
Zinc (Zinc Oxide) -------------------------------------------- 25 mg (cinko)
Copper (Cupric Oxide) --------------------------------------- 2 mg (bakir)

Son düzenleme:
Benimki de aynı sabah birlikte hazırlanıyoruz ve bazı kıyafetlerim yasaklı ben bazen ondan gizli giysem de sabah illa bakar nasıl giyindim diye ne yapalım başka kötü huyları yok ya katlanırız:)

Kızlar benim akıntılarım arttı ya uzayan akıntı yok ama akıntım fazla acaba yumurtluyor olabilir miyim ben sadece Ramazan'da gördüm uzayan akıntıyı yakalayamıyorum anlayacağınız ne yapsam ki pzts ilişki oldu gün aşırı devam edip bugün yapsak mı bilemedim şu an ovü testim olsun isterdim ya eşim test yaptırmıyor geçen ay çok stres yaptım diye, yum zamanı akıntısı artan varmı

Sevildiginizi bilin seven erkek kıskanır boylesi daha güzel ozaman biz bayanlari kim durduracak onu al bunu giy zamanla kocada gormez ama kocise özel giyinince başka iyi akşamlar herkeze

Tatlım bende de uzayan değil ama akıntı devam ediyor .. sanırım uzayandı yumoşta olan

Sevildiginizi bilin seven erkek kıskanır boylesi daha güzel ozaman biz bayanlari kim durduracak onu al bunu giy zamanla kocada gormez ama kocise özel giyinince başka iyi akşamlar herkeze
Bende öyle düşünüyorum ancak çoğunlukla da sıkılıyorum bu durumdan

ıyı geceler kızlar ..kaynananam o kadar fena bırısı kı facebook sayfasına dıger gelının fotograflarını boy boy koymus o da hazıran ayında annem dıye bı fotografın koymus sırf o dogumdan sonra bebekle ılgılensın dıye ızmıtte oturuyorlar dogumdan sonra emınım onu sepetleyecek...bense ona karsı vıcdanlı ve samımı ydım kendı sayfasında bı dugun fotografımız bıle yok..ama hersey eskısı gıbı olamayacak eskı tuba olmayacak karsısında cok kırıldım oanrılmayıcak bı tek bu degıldı yaptıgı ıyı yapmadı cadııı karııı..

Kızlarrr saat 22:30'da yapılan ovü testi sağlıklı sonuç mudur? Az önce yaptım, sonunda siliiiik ikinci çizgiyi gördüm.

Bim bam bom çok şükür dostlar, benim de artık silik ikinci çizgim var

yarın sabah kontrolüm var kuzum üstelik bugün ov. testim pozitifti
Ben de bugun gittim artik icim rahat hem attan muayene oldum.hem sonuclarimi.gosterdim doktor cok iyi bi Prof. Kist falan yok tertemiz bi prolaktin var onu da bitkisel yolla.halledicem.inşallah senden de guzel haber bekliyorum mogis ☺

Ben de bugun gittim artik icim rahat hem attan muayene oldum.hem sonuclarimi.gosterdim doktor cok iyi bi Prof. Kist falan yok tertemiz bi prolaktin var onu da bitkisel yolla.halledicem.inşallah senden de guzel haber bekliyorum mogis ☺
iyi akşamlar. bitkisel yol derken ne kullanacaksın canım?

Canm benim ya ilk gelinimisin genelde ilk gelinler kıymetsiz olur değer bilinmez

Kızlarrr saat 22:30'da yapılan ovü testi sağlıklı sonuç mudur? Az önce yaptım, sonunda siliiiik ikinci çizgiyi gördüm.

Bim bam bom çok şükür dostlar, benim de artık silik ikinci çizgim var
Neyyy nasıll noluyoo orda

çok sevindim sonuçlarına kuzum... bende yarın duyarım umarım böyle güzel haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…