Ya kötü insandan ziyade sen eşinleniyi oluyorsun onlar da sen anlatınca kendilerinde laf söyleme hakkı vermiş oluyoruz onlar laf söyleyince de üzülüyoruz baka ben hiç anlatmam daha bir kavgamızı anlatmış değilim annemlere arkadaşlarıma da anlatmıyorum artık gerek yol yani geçiyor gidiyor ben anlattığımıza kalıyorumayyyynnneennn benımkıde annene babana benımkılere kımseye soylemıceksn diyodu ne özel hayat ne maddı durum hıc bsey anlatmcaksn dıyodu kız çatlarm ben anlatmazsam acık ucundan kıyısından anlatyrm bende yınede ıhanet etmyrm ona :):) ama ıyı bı yondende bızım hayatımız kımse bılmesın cnku etrafta tanıdık kötu ınsanlr cok
Anlamiyor canim adam 4-5 senedir böyle sevmesem bu huyu yüzünden almazdim :) bizim ilçe cok kkapali bi yer denizde bikini giyiyorum ama buraya gelince adam değişiyor iyi bi kentte olsak karışmazdım diyor bende şaştım kaldım ne yapacagim diyeyavrum sen öğretmensin yahu olur mu öyle bakımsız bakımsız... bende 3 yıl lisede ücretli öğretmenlik yaptım bir gün bakımsız gitmedim okula...al karşına tatlı tatlı konuş...
Evet cnm ilk uc ay icilecek:)
Benimki de aynı sabah birlikte hazırlanıyoruz ve bazı kıyafetlerim yasaklı ben bazen ondan gizli giysem de sabah illa bakar nasıl giyindim diye ne yapalım başka kötü huyları yok ya katlanırız:)Çatlasında civciv çıksınbizde kocişle oturuyoz surat yapiyor bana kiskanc koca .. işe giderken niyenar çiçeği kot giymisim de falan.. okulda sabahçiyiz diye kocişle ayni anda çıkıyoruz kıskanç örf napacam bilmiyorum
bu ay hayırlısıyla tutar inş bebişin cnm.yarın sabah kontrolüm var kuzum üstelik bugün ov. testim pozitifti
Kızlar benim akıntılarım arttı ya uzayan akıntı yok ama akıntım fazla acaba yumurtluyor olabilir miyim ben sadece Ramazan'da gördüm uzayan akıntıyı yakalayamıyorum anlayacağınız ne yapsam ki pzts ilişki oldu gün aşırı devam edip bugün yapsak mı bilemedim şu an ovü testim olsun isterdim ya eşim test yaptırmıyor geçen ay çok stres yaptım diye, yum zamanı akıntısı artan varmı
Tatlım bende de uzayan değil ama akıntı devam ediyor .. sanırım uzayandı yumoşta olanKızlar benim akıntılarım arttı ya uzayan akıntı yok ama akıntım fazla acaba yumurtluyor olabilir miyim ben sadece Ramazan'da gördüm uzayan akıntıyı yakalayamıyorum anlayacağınız ne yapsam ki pzts ilişki oldu gün aşırı devam edip bugün yapsak mı bilemedim şu an ovü testim olsun isterdim ya eşim test yaptırmıyor geçen ay çok stres yaptım diye, yum zamanı akıntısı artan varmı
Bende öyle düşünüyorum ancak çoğunlukla da sıkılıyorum bu durumdanSevildiginizi bilin seven erkek kıskanır boylesi daha güzel ozaman biz bayanlari kim durduracak onu al bunu giy zamanla kocada gormez ama kocise özel giyinince başka iyi akşamlar herkeze
Ben de bugun gittim artik icim rahat hem attan muayene oldum.hem sonuclarimi.gosterdim doktor cok iyi bi Prof. Kist falan yok tertemiz bi prolaktin var onu da bitkisel yolla.halledicem.inşallah senden de guzel haber bekliyorum mogis ☺yarın sabah kontrolüm var kuzum üstelik bugün ov. testim pozitifti
iyi akşamlar. bitkisel yol derken ne kullanacaksın canım?Ben de bugun gittim artik icim rahat hem attan muayene oldum.hem sonuclarimi.gosterdim doktor cok iyi bi Prof. Kist falan yok tertemiz bi prolaktin var onu da bitkisel yolla.halledicem.inşallah senden de guzel haber bekliyorum mogis ☺
yarın sabah kontrolüm var kuzum üstelik bugün ov. testim pozitifti
ıyı geceler kızlar ..kaynananam o kadar fena bırısı kı facebook sayfasına dıger gelının fotograflarını boy boy koymus o da hazıran ayında annem dıye bı fotografın koymus sırf o dogumdan sonra bebekle ılgılensın dıye ızmıtte oturuyorlar dogumdan sonra emınım onu sepetleyecek...bense ona karsı vıcdanlı ve samımı ydım kendı sayfasında bı dugun fotografımız bıle yok..ama hersey eskısı gıbı olamayacak eskı tuba olmayacak karsısında cok kırıldım oanrılmayıcak bı tek bu degıldı yaptıgı ıyı yapmadı cadııı karııı..
çoktaaaaaaaaaaan yaptık bileE o zaman bu gece çalışma var demi
Neyyy nasıll noluyoo ordaKızlarrr saat 22:30'da yapılan ovü testi sağlıklı sonuç mudur? Az önce yaptım, sonunda siliiiik ikinci çizgiyi gördüm.
Bim bam bom çok şükür dostlar, benim de artık silik ikinci çizgim var
çok sevindim sonuçlarına kuzum... bende yarın duyarım umarım böyle güzel haberlerBen de bugun gittim artik icim rahat hem attan muayene oldum.hem sonuclarimi.gosterdim doktor cok iyi bi Prof. Kist falan yok tertemiz bi prolaktin var onu da bitkisel yolla.halledicem.inşallah senden de guzel haber bekliyorum mogis ☺
kuzum umarım lakin spermdeki iltihaptan dolayı olmama ihtimali yüksek... sonerden antibiyotik isteyeceğim...bu ay hayırlısıyla tutar inş bebişin cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?