Neyyy nasıll noluyoo orda
o zaman sende azami dikkat et kuzum madem çevre sıkıntıysaAnlamiyor canim adam 4-5 senedir böyle sevmesem bu huyu yüzünden almazdim :) bizim ilçe cok kkapali bi yer denizde bikini giyiyorum ama buraya gelince adam değişiyor iyi bi kentte olsak karışmazdım diyor bende şaştım kaldım ne yapacagim diye
geldi evet dün ve bugün çalıştık yarın ve öbür gün de çalışırız sonra rahata geçeriz... sende bu ay sıkı çalış az kaldı yumoşunaMogamicim nasılsın çalışmalar fora artık batdaştık seninle Eylül de senin şanslı günlerin geldi
Allahımmm o mesajı da görmeyi nasip etsin tez zamandaGebelik testi değil canım. Ovülasyon testi yaptım. Gebelik testinde ikinci çizgiyi silik de olsa görsem emin ol attığım mesaj çok daha farklı olur
kuşum vücutta her daim lh vardır o yüzden sürekli silik görürsün...Kızlarrr saat 22:30'da yapılan ovü testi sağlıklı sonuç mudur? Az önce yaptım, sonunda siliiiik ikinci çizgiyi gördüm.
Bim bam bom çok şükür dostlar, benim de artık silik ikinci çizgim var
Allahımmm o mesajı da görmeyi nasip etsin tez zamandaHaydii o zaman çalışmaya ne işin var senin burda tembel kadın
kuşum vücutta her daim lh vardır o yüzden sürekli silik görürsün...
Napcan turşusunu mu kurcanYok yok daha değil, silik çizgi kopkoyu renk olduktan sonraki 3-4 gün çalışmamız lazımmış. Bugünden harcamam spermleri, kıymetli onlar
Napcan turşusunu mu kurcansenin yumurtlamana 4-5 gün daha var sanırım demi?
acaba çok yoğun değil miydi idrarın... ben hep gördüm o silik çizgiyiEee gündüz niye görmedim ki acaba? Gündüz silik bile değil, pırıl pırıl beyazdı test alanı. Tühh yine göremedik ikinci çizgiyi desene
bacım önden bi ilişki olsun ki spermler tazelensinEvet canımcım, tahminen o kadar var.
acaba çok yoğun değil miydi idrarın... ben hep gördüm o silik çizgiyi
çoktaaaaaaaaaaan yaptık bile
daha bu gelınle ılgılı bana hep yakınırdı hıc gulmez suratı derdı uzulurdum bosver takama deerdım benım evıme en son geldı yesım sunu yaptı bunu yaptı ters ters baktım bana nıspet yaptıgına emındım tabı konusursam kendımı tutamam fırtına kopar o evde sustum bende analat anlat bıtıremedı o gun ıyı duzeltmıssın aranı felan dedım bende o degılde benı neden elestırerek onu ovdu benım ona vıcdanlı davranmam mıydı ıyılıkten anlamadı ona gore tavrımı koyucam onu kendı evınden sepetleyınce gerı donus yapacak kaynanam yıne....canım ben ıkıncıyım..onlar evlendı 6 ay sonra bız evlendık ..esımın abısının ıkıncı esı bu..Canm benim ya ilk gelinimisin genelde ilk gelinler kıymetsiz olur değer bilinmez
9 ya da 10. gün başla bakalım teste o zaman ne göreceksinBilmiyorum ki Mogamicim, ben de anlamadım bi şey. Öğleden sonra 15:30 da yaptım hiçbi şey yoktu. Zaten var ya 2 gündür öyle bi belim ağrıyo ki nerdeyse üstüne gördüm hamileyim diyeceğim. Bi tuhaf şeyler oluyo da bakalım hayırlısıdır inşallah.
ahahahahahahahBak sen kaşla göz arası yapmış karı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?