- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
9 ya da 10. gün başla bakalım teste o zaman ne göreceksin
Benim içime de doğuyor sıradaki hamişler sen mogami ve hanfendi :)Listedeki 2 kişi 4. denemede gebiş kalmış. Ekim ayı benim de dördüncü deneme olacak. Ben de totem yaptım gitti o zaman
daha bu gelınle ılgılı bana hep yakınırdı hıc gulmez suratı derdı uzulurdum bosver takama deerdım benım evıme en son geldı yesım sunu yaptı bunu yaptı ters ters baktım bana nıspet yaptıgına emındım tabı konusursam kendımı tutamam fırtına kopar o evde sustum bende analat anlat bıtıremedı o gun ıyı duzeltmıssın aranı felan dedım bende o degılde benı neden elestırerek onu ovdu benım ona vıcdanlı davranmam mıydı ıyılıkten anlamadı ona gore tavrımı koyucam onu kendı evınden sepetleyınce gerı donus yapacak kaynanam yıne....canım ben ıkıncıyım..onlar evlendı 6 ay sonra bız evlendık ..esımın abısının ıkıncı esı bu..
Benim içime de doğuyor sıradaki hamişler sen mogami ve hanfendi :)
bak işte kızıyorum ama ... kuzum 5 koca gün var daha... bata 1 yada 2 gün kala tekrarla...bu kadar erken umutsuzluğa kapılma bizim kızlardan batı geçince öğrenenler olduMOGAMI az once gebelık testı yapyım yıne bırsey cıkmadı bu ay batım 22 eyluldu ama cıksa cıkardı zaten..halbukı bu ay o kadar ıstedım kı yıne olmadı...
Ben ara vericem en azından 1 ay..Siz sevindirin bizi :) Hem siz bu ay hamile kalın size doğum için bebek sepeti göndericem hediye buda sözüm olsun :)Ayyy yerim yerim, inşallahhhhh canım. Hepimiz umarım.
ahahahahahahahkızıııııııııııım kaçırırmıyım atladım herifin tepesine
ben miBenim içime de doğuyor sıradaki hamişler sen mogami ve hanfendi :)
sorun bana donmesı degılkı benı ona kotulemesın onu da bana..sevıyelı olmaya ozen gosterıyorum ama ıstemedıgım ot burnumun ucunda yeserıyor..aman onunla ıyı olsun bana laf atmasın bende ona ..bu olgunlugu ben gosterıyorken onda nıye bırsey yokkı ..neyse doldum benn...Ya eğer senin dediğin gibiyse bebek içib n iyi geçiniyordur sabret hiç takma dirseği yedimi sana döner yine ne bilim bazen kaynanalarada açıyorum gül gibi gelinleri bırakıp çıkarçılara uyuyorlar allah yardımcın olsun
wuhuuuuuuuuu teyzesinden miniklere hediyeler.... yirim seniBen ara vericem en azından 1 ay..Siz sevindirin bizi :) Hem siz bu ay hamile kalın size doğum için bebek sepeti göndericem hediye buda sözüm olsun :)
İnşallahhhh dua ediyorum hepimiz için :)ben miiltihap engel olmazsa neden olmasın fıstığım... içine doğan gerçek olsun inşallaaaaaaaaaaahh
Benim içime de doğuyor sıradaki hamişler sen mogami ve hanfendi :)
Ben ara vericem en azından 1 ay..Siz sevindirin bizi :) Hem siz bu ay hamile kalın size doğum için bebek sepeti göndericem hediye buda sözüm olsun :)
saol canım allah razı olsun ..bak işte kızıyorum ama ... kuzum 5 koca gün var daha... bata 1 yada 2 gün kala tekrarla...bu kadar erken umutsuzluğa kapılma bizim kızlardan batı geçince öğrenenler oldu
Amin canimhadi yaaacook uzuldum canim yaa bidaha yasatmasin ALLAHIM
Rabbim yüzünüzü güldürsün canım gönülden istiyorum inanın :)Ayy sağol canm inşallah hamiş kalırız bu ay ben çok isterim bu ay jamiş olmayı
sorun bana donmesı degılkı benı ona kotulemesın onu da bana..sevıyelı olmaya ozen gosterıyorum ama ıstemedıgım ot burnumun ucunda yeserıyor..aman onunla ıyı olsun bana laf atmasın bende ona ..bu olgunlugu ben gosterıyorken onda nıye bırsey yokkı ..neyse doldum benn...
Friendly canimcanim saat 3'e geliyor, yeni firsat bulabildim. kim bu arkadas? takip edemedim de
Ahahahah Allah iyiliğini versin emi sponsor tospaaaCanım benim göndermiş kadar oldun bileBebek olsun da asıl ben sizlere neler yapıcam, isteyene gebelik testi isteyene ovülasyon testi yollayacağım.
Sen neden ara veriyosun? Daha ilk denemendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?