2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

MOGAMI az once gebelık testı yapyım yıne bırsey cıkmadı bu ay batım 22 eyluldu ama cıksa cıkardı zaten..halbukı bu ay o kadar ıstedım kı yıne olmadı...

Ya eğer senin dediğin gibiyse bebek içib n iyi geçiniyordur sabret hiç takma dirseği yedimi sana döner yine ne bilim bazen kaynanalarada açıyorum gül gibi gelinleri bırakıp çıkarçılara uyuyorlar allah yardımcın olsun

MOGAMI az once gebelık testı yapyım yıne bırsey cıkmadı bu ay batım 22 eyluldu ama cıksa cıkardı zaten..halbukı bu ay o kadar ıstedım kı yıne olmadı...
bak işte kızıyorum ama ... kuzum 5 koca gün var daha... bata 1 yada 2 gün kala tekrarla...bu kadar erken umutsuzluğa kapılma bizim kızlardan batı geçince öğrenenler oldu

sorun bana donmesı degılkı benı ona kotulemesın onu da bana..sevıyelı olmaya ozen gosterıyorum ama ıstemedıgım ot burnumun ucunda yeserıyor..aman onunla ıyı olsun bana laf atmasın bende ona ..bu olgunlugu ben gosterıyorken onda nıye bırsey yokkı ..neyse doldum benn...

Ben ara vericem en azından 1 ay..Siz sevindirin bizi :) Hem siz bu ay hamile kalın size doğum için bebek sepeti göndericem hediye buda sözüm olsun :)

Canım benim göndermiş kadar oldun bile Bebek olsun da asıl ben sizlere neler yapıcam, isteyene gebelik testi isteyene ovülasyon testi yollayacağım.

Sen neden ara veriyosun? Daha ilk denemendi.

Canm ya üzülme şimdiki Kaynanalar çoğu böyle ne yapcan üzüp sıttes yapma kendine hamileliği engelmiş stres

Canım benim göndermiş kadar oldun bile Bebek olsun da asıl ben sizlere neler yapıcam, isteyene gebelik testi isteyene ovülasyon testi yollayacağım.

Sen neden ara veriyosun? Daha ilk denemendi.
Ahahahah Allah iyiliğini versin emi sponsor tospaaa Şuan o kadar çok ağrım sancım var ki biraz dinlenmek istiyorum başka bir sebep yok tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…