- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Rabbim yüzünüzü güldürsün canım gönülden istiyorum inanın :)
Ahahahah Allah iyiliğini versin emi sponsor tospaaaŞuan o kadar çok ağrım sancım var ki biraz dinlenmek istiyorum başka bir sebep yok tatlım
Aminnnnnn o kadar tatlı aklı başında efendi kanaatkar 2 evladım var ki Allah herkese böylesini nasip etsin..Sağol ca benim sen biliyorsun o mutiş annelik duygusunu ne güzel bir duygu demi Rabbim isteyen herkeze tattırsın annelik duygusunu
Söyledim adam saatlerce sessizliğe büründü..Zaten içiine kapanık bir tiptir, sağlam durdum anlatırken çok üzülmesin diyeKıyamam ya, dinlen tabii o zaman biraz. Geçmiş olsun tekrar. Eşine söyledin mi bu arada?
Söyledim adam saatlerce sessizliğe büründü..Zaten içiine kapanık bir tiptir, sağlam durdum anlatırken çok üzülmesin diye
Selam kizlar nasilsiniz bugunde calisma yaptik kandirfim kocisi televizyon izliyordu salonda yatak odasina gectim leopar geceligimi giydim suslendim kocisi cagirdim bir dk bak diye bi geldi gozler fal tasi gibi cullandim herife
Allah kolaylık versin ona da sana da canım, hayırlısı, en azından eşin de sağlıklı, sen de sağlıklısın. Bebeğiniz olabiliyo. Eminim yakında güzel haberlerini alıcaz senin de.
Allah tez zamanda ikinizinde yüzünü güldürsünSöyledim adam saatlerce sessizliğe büründü..Zaten içiine kapanık bir tiptir, sağlam durdum anlatırken çok üzülmesin diye
Aminnnnnn o kadar tatlı aklı başında efendi kanaatkar 2 evladım var ki Allah herkese böylesini nasip etsin..
çatlak seniSelam kizlar nasilsiniz bugunde calisma yaptik kandirfim kocisi televizyon izliyordu salonda yatak odasina gectim leopar geceligimi giydim suslendim kocisi cagirdim bir dk bak diye bi geldi gozler fal tasi gibi cullandim herife
Tşk ederim tatlım..Onlar herşeyi kendi başlarına başardılar ben çalışıp ihtiyaçlarını karşıladım..Babalarından ayrıldığımda büyük oğlum 8 küçük 5 yaşındaydı..Evde tek başlarına kaldılar, okula tek gittiler, yemeklerini kendileri ısıtıp yediler özetle çabuk büyüdüler ve erken yaşta sorumluluk sahibi oldular...Maşallah canm allah sana bağışlasn bu zamanda güzel ahlaklı saygılı çocuk yetiştirmek hiçte kolay değil tebrik ederim seni
Benim neden leopar desenli geceliğim yok yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuSelam kizlar nasilsiniz bugunde calisma yaptik kandirfim kocisi televizyon izliyordu salonda yatak odasina gectim leopar geceligimi giydim suslendim kocisi cagirdim bir dk bak diye bi geldi gozler fal tasi gibi cullandim herife
Delisin yaaSelam kizlar nasilsiniz bugunde calisma yaptik kandirfim kocisi televizyon izliyordu salonda yatak odasina gectim leopar geceligimi giydim suslendim kocisi cagirdim bir dk bak diye bi geldi gozler fal tasi gibi cullandim herife
Canim hayirlisi boyleymis insallah tez vakitte esininde seninde yuzunu guldursun nasil oldun canim agrin varmiSöyledim adam saatlerce sessizliğe büründü..Zaten içiine kapanık bir tiptir, sağlam durdum anlatırken çok üzülmesin diye
Tşk ederim tatlım..Onlar herşeyi kendi başlarına başardılar ben çalışıp ihtiyaçlarını karşıladım..Babalarından ayrıldığımda büyük oğlum 8 küçük 5 yaşındaydı..Evde tek başlarına kaldılar, okula tek gittiler, yemeklerini kendileri ısıtıp yediler özetle çabuk büyüdüler ve erken yaşta sorumluluk sahibi oldular...
Hamile olana kadar bos birakmam sapik karicigim benim diyor kocisim ben icimden bi hamis olayim gorursun diyorumçatlak seniaferin kuşum boş bırakma herifi
Hadi bakalım inşaallah liste gülen yüzlerle dolsun, ben yum hemen olmaz diyordum ama bende en belirgin yum belirtisi olan göğüs hassasiyeti ve bacak ağrısı başladı inşaallah yum oluyordur hemen herşeyde umutlanıyorum yaageldi evet dün ve bugün çalıştık yarın ve öbür gün de çalışırız sonra rahata geçeriz... sende bu ay sıkı çalış az kaldı yumoşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?