2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Söyledim adam saatlerce sessizliğe büründü..Zaten içiine kapanık bir tiptir, sağlam durdum anlatırken çok üzülmesin diye

Allah kolaylık versin ona da sana da canım, hayırlısı, en azından eşin de sağlıklı, sen de sağlıklısın. Bebeğiniz olabiliyo. Eminim yakında güzel haberlerini alıcaz senin de.

Selam kizlar nasilsiniz bugunde calisma yaptik kandirfim kocisi televizyon izliyordu salonda yatak odasina gectim leopar geceligimi giydim suslendim kocisi cagirdim bir dk bak diye bi geldi gozler fal tasi gibi cullandim herife
çatlak seni aferin kuşum boş bırakma herifi

Maşallah canm allah sana bağışlasn bu zamanda güzel ahlaklı saygılı çocuk yetiştirmek hiçte kolay değil tebrik ederim seni
Tşk ederim tatlım..Onlar herşeyi kendi başlarına başardılar ben çalışıp ihtiyaçlarını karşıladım..Babalarından ayrıldığımda büyük oğlum 8 küçük 5 yaşındaydı..Evde tek başlarına kaldılar, okula tek gittiler, yemeklerini kendileri ısıtıp yediler özetle çabuk büyüdüler ve erken yaşta sorumluluk sahibi oldular...

Selam kizlar nasilsiniz bugunde calisma yaptik kandirfim kocisi televizyon izliyordu salonda yatak odasina gectim leopar geceligimi giydim suslendim kocisi cagirdim bir dk bak diye bi geldi gozler fal tasi gibi cullandim herife
Delisin yaa

Maşallah bu bence senin başarın güzel eğitmiş güzel terbiye vermişsinki onlar böyle

geldi evet dün ve bugün çalıştık yarın ve öbür gün de çalışırız sonra rahata geçeriz... sende bu ay sıkı çalış az kaldı yumoşuna
Hadi bakalım inşaallah liste gülen yüzlerle dolsun, ben yum hemen olmaz diyordum ama bende en belirgin yum belirtisi olan göğüs hassasiyeti ve bacak ağrısı başladı inşaallah yum oluyordur hemen herşeyde umutlanıyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…