Alim sana kiz ben severim biraz vahsi oluyorBenim neden leopar desenli geceliğim yok yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Benim eşim de hep sapık der adam gündüz evde oturunca bile cilve yapar sırnaşırım.Hamile olana kadar bos birakmam sapik karicigim benim diyor kocisim ben icimden bi hamis olayim gorursun diyorum
Öyle canım belim ve kasıklarım çok kötü birkaç gün olacak böyle sanırımCanim hayirlisi boyleymis insallah tez vakitte esininde seninde yuzunu guldursun nasil oldun canim agrin varmi
Benim neden leopar desenli geceliğim yok yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Benim adam sevmiyor nedense o deseni nenemin paçalı donu daha seksi gelir onaAlim sana kiz ben severim biraz vahsi oluyor
Ayy canim ya gecmis olsun cabucak iyilesirsin insallahÖyle canım belim ve kasıklarım çok kötü birkaç gün olacak böyle sanırım
İnşallah canım moralim iyi bugün bedenim de dinlenince bişeycik kalmaz :)Ayy canim ya gecmis olsun cabucak iyilesirsin insallah
bende o dediklerin çoook hafifçe oldu... testimde poz. oldu bugün sende de başlıyo yumurtlamaHadi bakalım inşaallah liste gülen yüzlerle dolsun, ben yum hemen olmaz diyordum ama bende en belirgin yum belirtisi olan göğüs hassasiyeti ve bacak ağrısı başladı inşaallah yum oluyordur hemen herşeyde umutlanıyorum yaa
Bende sirnasirim sarilirim televizyon izlerken yanina uzanirim hemenBenim eşim de hep sapık der adam gündüz evde oturunca bile cilve yapar sırnaşırım.
Evet canim tehlikeli oldugunu duymustum hatta bi haberde biri ezipte icmis hapi zehirlenmis hayatini kaybeetmisBu arada kızlar alakasız olacak da gazetede okudum bugün, Apranax Plus diye bi ağrı kesici çıkmış. Bildiğimiz Apranax'ın Plus'ı. İçinde bi çeşit madde varmış ve ilacın diğer bileşenleriyle birlikte baya baya uyuşturucuya dönüşmüş ilaç. Denetimsiz şekilde piyasaya sürülmüş. Aman diyim sakın alıp kullanmayın.
Yasina ne olmus kiz gencsin daha fantazi iyi oluyor kiz dene daha heyecanli oluyorBenim de yok valla hiç. Ben hala ayılı, kedili köpekli pijamalarla geziyorum bu yaşta
Tatlim korkma bisey olmaz insallahLutfen cevap yazin kizlar
Yasina ne olmus kiz gencsin daha fantazi iyi oluyor kiz dene daha heyecanli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?