InsaAllah canim ama icime korku dustu keske yap.asaydik offfTatlim korkma bisey olmaz insallah
Kizlar acil cevap bekliyirum sizden p.tesi doktora gttigimde iliski yasakmi dedim hayr dedi sorun olmaz dedi uygun pozisyonlarda bizde biraz once bi halt yedik wc gittim pecetyle sileyim dedim smuksu kahverwngi akinti gelmisnapmam lzm korkuyorum
Canim sildikce leke oldu pecete bisey olmaZ demiYok tatlım olmaz bi şey. Doktor da söylemiş zaten. Son ayda yasak diye biliyorum ilişki. Üzme kendini boşuna.
Tatlim uzme kendini bak bebisinde uzulur tehliken olsaydi dr yasak koyardi bence bisey olmaz rahat ol sen canimInsaAllah canim ama icime korku dustu keske yap.asaydik offf
Elif kasık ağrıların ne zaman azaldıDelisin yaa
InsaAllah bisey olmaz yarin doktoea gidecem hemenTatlim uzme kendini bak bebisinde uzulur tehliken olsaydi dr yasak koyardi bence bisey olmaz rahat ol sen canim
Simdi bile ara ara agrim oluyor cnm uzannca geciyoElif kasık ağrıların ne zaman azaldı
Doktora gitme imkanın varsa git istersen canım inşallah bişey olmamıştır ama rahat edersinLutfen cevap yazin kizlar
Cnm önemli bişey toktur inş panşk yapma. Ama kanaman az da olsa kırmızılaşır ve artarsa acile gidersin. Sakin ol stres yapma şu anKizlar acil cevap bekliyirum sizden p.tesi doktora gttigimde iliski yasakmi dedim hayr dedi sorun olmaz dedi uygun pozisyonlarda bizde biraz once bi halt yedik wc gittim pecetyle sileyim dedim smuksu kahverwngi akinti gelmisnapmam lzm korkuyorum
Git canim icin rahat eder korkma kuzum sen yat dinlen haber et olurmu drdan gelince bisey olmayacak minnakinaInsaAllah bisey olmaz yarin doktoea gidecem hemen
Birazdan acile gidebilirim ayaga kaktm hala acik kahve aknti varGit canim icin rahat eder korkma kuzum sen yat dinlen haber et olurmu drdan gelince bisey olmayacak minnakina
tamam canim git o zaman icin rahat eder insallah bisey olmazBirazdan acile gidebilirim ayaga kaktm hala acik kahve aknti var
Birazdan cikicm cnm acile gidicezCnm önemli bişey toktur inş panşk yapma. Ama kanaman az da olsa kırmızılaşır ve artarsa acile gidersin. Sakin ol stres yapma şu an
Canim sildikce leke oldu pecete bisey olmaZ demi
ya tatlım ben galiba dün yumurtlamışım bugun testim daha silikHim ayniyiz o zaman insallah guzel haberler veririz badydollarla karsilariz
Tevafuken girdim...elifim muhakkak haber ver döndüğünde... Bisey olmamıştır Allahımin izniyle...dualardasin tatlim...sakin olmaya çalış...Birazdan cikicm cnm acile gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?