Dündrn öncede yaptıysan garantiledinkızlar ben bugun 2 tane test yaptım ve sanırım ben dün yumurtlamışımneyse ki ben bugun de çalışmamı yaptım
valla 4 gecedir çalışma var evde canm bundan sonrası allaha kalmış:)Dündrn öncede yaptıysan garantiledin
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız canmvalla 4 gecedir çalışma var evde canm bundan sonrası allaha kalmış:)
inşallah ..İnşallah güzel sonuçlar alırsınız canm
Aynen bizde yumurtlama sonrasınakadar hergün çalıştık sonraki günler günaşırı oldu bakalım buay bir sonuç alcakmıyızvalla 4 gecedir çalışma var evde canm bundan sonrası allaha kalmış:)
inşallah alırız canm :)Aynen bizde yumurtlama sonrasınakadar hergün çalıştık sonraki günler günaşırı oldu bakalım buay bir sonuç alcakmıyız
Minnagimin kalp atisini gosterdi gayet iyi dedi insaAllah iyidir duanizi eksik etmeyin canlrimTevafuken girdim...elifim muhakkak haber ver döndüğünde... Bisey olmamıştır Allahımin izniyle...dualardasin tatlim...sakin olmaya çalış...
korkma tatlım bişey olmaz uzat bacaklarını yat dinlen iş falan yapma bikaç gün :)Simdi geldim kizlar hala cok az acik kahve lekem var doktor ultrasondan bakti kalp atisi bebek cok iyi dedi bir sorun yok merak etme dedi agri yada lekelenmem fazla olursa gel dedi Allah'im bebegim sana emanet senden baska siginacak kapim yok sen bana bagisla onu:)
Oyle yapicam canim bi dahada o halti yemicez 8 ay yok iliski miliski:)korkma tatlım bişey olmaz uzat bacaklarını yat dinlen iş falan yapma bikaç gün :)
Canim iyiymis bebegim Allah razi olaun sizden sizde olmasaniz kiminle paylasicam ben :)Olmaz canımcım, olacak olsa doktor öyle der mi hem? Bi süredir ara verdiyseniz ondan olmuştur şimdi.
evet canm sizi sevdiği için bekler zaten kocişin :)Oyle yapicam canim bi dahada o halti yemicez 8 ay yok iliski miliski:)
Valla canim lekem var diyince adamin surati korkudan bembeyaz oldu napacagini sasirdi bi daha opup koklamaktan baska bisey yapmicam size bisey olmaain yeterki diyor nasilda benimsemis babaligi kiyamam onadaevet canm sizi sevdiği için bekler zaten kocişin :)
Iyiyiz canim merak etme kalbinin atisini tekrar girduk gayrt iyi masallah:)Slm kızlar varmı Eliften haber
Canim insaAllah tutmustur seninkide Rabbim hepimize saglikli hayirli gebelikler nasip etsinkızlar ben bugun 2 tane test yaptım ve sanırım ben dün yumurtlamışımneyse ki ben bugun de çalışmamı yaptım
amin tatlım insallah :)Canim insaAllah tutmustur seninkide Rabbim hepimize saglikli hayirli gebelikler nasip etsin
@friendly8584 canim hatirladim simdi, bugun muayenen vardi. Canim cok gecmis olsun. Merak etme Allah sabrini veriyor. Bir cogumuz yasadik ayni seyi. Insallah tez zamanda sagligina kavus, tekrar hamile kalirsin insallah. Bak en azindan o konuda aklina takilacak bir sey yok. 1-2 ayda sagligina kavusursun hemen.Friendly canim
Canim gecmis olsun, ben geriden takip ediyorum biraz. Cok uzuldum. Allah saglik sihhat versin insallah. Umarim tez vakitte yine hamile kalirsin.Söyledim adam saatlerce sessizliğe büründü..Zaten içiine kapanık bir tiptir, sağlam durdum anlatırken çok üzülmesin diye
Ayni gun yumurtlamisiz canim insallah tutunmuslardirya tatlım ben galiba dün yumurtlamışım bugun testim daha silik
Canim minnakina bisey olmayacak demistim teyzelerini uzmez o annesi bi kac gun hic is yapma yat dinlen tamamSimdi geldim kizlar hala cok az acik kahve lekem var doktor ultrasondan bakti kalp atisi bebek cok iyi dedi bir sorun yok merak etme dedi agri yada lekelenmem fazla olursa gel dedi Allah'im bebegim sana emanet senden baska siginacak kapim yok sen bana bagisla onu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?