2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Simdi geldim kizlar hala cok az acik kahve lekem var doktor ultrasondan bakti kalp atisi bebek cok iyi dedi bir sorun yok merak etme dedi agri yada lekelenmem fazla olursa gel dedi Allah'im bebegim sana emanet senden baska siginacak kapim yok sen bana bagisla onu:)

korkma tatlım bişey olmaz uzat bacaklarını yat dinlen iş falan yapma bikaç gün :)

@friendly8584 canim hatirladim simdi, bugun muayenen vardi. Canim cok gecmis olsun. Merak etme Allah sabrini veriyor. Bir cogumuz yasadik ayni seyi. Insallah tez zamanda sagligina kavus, tekrar hamile kalirsin insallah. Bak en azindan o konuda aklina takilacak bir sey yok. 1-2 ayda sagligina kavusursun hemen.
Canim, bizleri habersiz birakma.

Söyledim adam saatlerce sessizliğe büründü..Zaten içiine kapanık bir tiptir, sağlam durdum anlatırken çok üzülmesin diye
Canim gecmis olsun, ben geriden takip ediyorum biraz. Cok uzuldum. Allah saglik sihhat versin insallah. Umarim tez vakitte yine hamile kalirsin.

Canim minnakina bisey olmayacak demistim teyzelerini uzmez o annesi bi kac gun hic is yapma yat dinlen tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…