2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kizlar acil cevap bekliyirum sizden p.tesi doktora gttigimde iliski yasakmi dedim hayr dedi sorun olmaz dedi uygun pozisyonlarda bizde biraz once bi halt yedik wc gittim pecetyle sileyim dedim smuksu kahverwngi akinti gelmis napmam lzm korkuyorum
Geçmiş olsun Elif neyse ki herşey yolundaymış canım

Çok sevindim canım

bende o dediklerin çoook hafifçe oldu... testimde poz. oldu bugün sende de başlıyo yumurtlama
Ben bu kadar çabuk beklemiyordum da ondan benim takvim Ekim'in 1 ini gösteriyordu yum için ama prolaktin düştüğü için belki de öne almıştır inşaallah öyle olmuştur yaa:) ben olmasam da sen ver arkadaşım hamiş haberini bize

Tatlım bende de uzayan değil ama akıntı devam ediyor .. sanırım uzayandı yumoşta olan
Ben de uzayan akıntıyı anlayamıyorum ki sadece Ramazan'da farkettim zaten ondan önce çocuk düşünmediğimiz için bilmiyordum yum akıntı falan bakalım kısmet artık çalışma yapıp içeriyi boş bırakmamak lazım

gezinsin içerde yavrucaklar :)

Kızlar Günaydın ya ben çok evhamli oldum kasık ve göğüs ağrısı hafifledi niye hafifledi bi sıkıntı mi var diye korkuyorum ya

Kızlar Günaydın ya ben çok evhamli oldum kasık ve göğüs ağrısı hafifledi niye hafifledi bi sıkıntı mi var diye korkuyorum ya
içini ferah tut tatlım yaaabak bu tür şeyler bebişlere çok zarar veriyor; benim bir arkadaşımın adet düzensizliği vardı bebiş istedi ama uzun zaman olmayınca salmış kendini; sonra midesi bulanıyor, içinde birşeyin hareket ettiğini farkediyor gidiyor doktor diyor ki 3 aylık hamilesin o tarihten sonra düşük tehlikesi başlamış tam öğreniyor tehlike başlıyor yani;bu evhamlarla yeğenlerimizi üzmeyin ey hamişler Allah sizlere kalp ferahlığı versin bol bol nazar duası okuyalım

içini ferah tut tatlım yaaabak bu tür şeyler bebişlere çok zarar veriyor; benim bir arkadaşımın adet düzensizliği vardı bebiş istedi ama uzun zaman olmayınca salmış kendini; sonra midesi bulanıyor, içinde birşeyin hareket ettiğini farkediyor gidiyor doktor diyor ki 3 aylık hamilesin o tarihten sonra düşük tehlikesi başlamış tam öğreniyor tehlike başlıyor yani;bu evhamlarla yeğenlerimizi üzmeyin ey hamişler Allah sizlere kalp ferahlığı versin bol bol nazar duası okuyalım

Bende aynıuom cnm.ağrılarım azaldı epey .sadece memeler acıyor dokununca.sanırım regli günleri geçti oyuzden agrı azaldı kötüye yormak istemiyorum içini ferah tut

cnm ben 2 gun gecikmeli olarak regl oldum yeni bat 14 ekim 4. deneme
üzülme tatlım gelecek bebişler bak daha 4. denemeymiş inanalım ve motivasyonu yüksek tutalım 70000 tane lem yelit okumaya niyet etttim salı gününden beri okuyorum inanın moralim bile düzeldi yani güç veriyor bana tavsiye ederim güvenilir bir kaynaktan buldum çocuk için okunuyor

İlkokul tatlim ama huyu bu yaaa çok sıkılıyorum bakımlı olmamı hiç istemiyor
ay cnm bnde salı günü nar çiçeği kumas bi pantolon giymiştim az biras da makyaj yaptıydm okula giderkn bnmki de aynı senin eşin gibi bugün neden bu kdr süslüsün filan deyip durdu hepsi aynı erkeklerin sanırım farklı bi renk filan görünce dayanamıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…