2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Benim de yok valla hiç. Ben hala ayılı, kedili köpekli pijamalarla geziyorum bu yaşta
bnm leopar desenli şifon mini eteğim var bnde gecenlerde onu giydm üzerine de siyah bady giymiştim askılı bide eşim ince corap giymmden hoşlanır siyah çorabı giyip topuklu siyah ev terliklerin giydim işten geldiğinde kapıyı açtm kırmızı rujlar filan adam yemeğini yemeden beni yedi

Kızlar Günaydın ya ben çok evhamli oldum kasık ve göğüs ağrısı hafifledi niye hafifledi bi sıkıntı mi var diye korkuyorum ya
Kızlar Günaydın ya ben çok evhamli oldum kasık ve göğüs ağrısı hafifledi niye hafifledi bi sıkıntı mi var diye korkuyorum ya

günaydın :) Allahın izniyle bi şeyin yok hani 4. haftada yerleşiyor ya belki seninki yerleşti o yüzden ağrıların hafifledi eğer için rahat etmiyorsa beta na baktırabilirsin ama evham yapma bu size zararlı

kızlar günaydın,

nilgunuk a ne oldu ben anladım mı yanlış anlaşmış olıyım ?

tabi en başta hayırlısıı olsunda yumurtlama günlerini değerlendirmedin mi?
değerlendiridm ama salı çarşamba koyuydu perşembe cuma silikleşti gün aşırı oldu bide dün zorlandım ilişki sırasında canım yanıdı orda bişi canımı acıttı dünde kasık ağrısı çektim çok kötüydü o yüzden regl gelebilir mide yanması yaşıyorum 2 3 gündür

ben sanmıyorum adet olacağını nasıl anlarsın :) inşallah canını ellediğiniz pıhtı acıtmıştır

ben sanmıyorum adet olacağını nasıl anlarsın :) inşallah canını ellediğiniz pıhtı acıtmıştır
bilmiyorum öyle komik ki dün eşim ilk gece olur ya ölesin dedi komiktim yani arada yürek yemiş gibi cesur oluyorum arada böle oluyor ama dün acıdı canım orda bişi vardı bakalım kısmet

KASIK AĞRIM VAR DÜN FELAKETTİ CANIM

ya bu ay allahım daha gerçekten üzülmeyelim psikolojilerimiz çöktü allah hayırlısını versin ama bunca düşük kader değil artık çok sağlıksızız o yüzden oluyor
evet ya dün loafer dı sanırım birşey paylaşmış ben folik asite pek dikkat etmiyordum ama çok bir kaç ay olmayınca boşa içiyormuş gibi geldi ama yine dikkat edeceğim ya bebişimize zarar gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…