2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Valla canim lekem var diyince adamin surati korkudan bembeyaz oldu napacagini sasirdi bi daha opup koklamaktan baska bisey yapmicam size bisey olmaain yeterki diyor nasilda benimsemis babaligi kiyamam onada
Canım ilk 3 ay önemli ve son 2 ay onun dışında adama eziyet etme yaa

Fıstıklaaaar günaydın doktorum doğumdaymış o yüzden bekliyoruz eşimle
cnm bende yenı geldım dr dan ıyı gorunuyor dedı bebek kalp rıtmıde ıyı dedı suyu kesede ıyı durumda dedı hayırlısı artık 10 gun sonra gel dedı ama haftaya cuma aldım randevuyu okadar belıyemem

sagol cnm tesekkur ederim destegin icin insallah gelsinler biran once simdiden baslasam olurmu reglken yani birde cnm bismillah falan celiyormuyuz sadece lem yelit mi diyoruz

Selam cnm hamilelik belirtilerinin arasinda sirt agrisi ve karin guruldamasi varmiydi :)

sagol cnm tesekkur ederim destegin icin insallah gelsinler biran once simdiden baslasam olurmu reglken yani birde cnm bismillah falan celiyormuyuz sadece lem yelit mi diyoruz
sadece lem yelit çekiyoruz bu ihlas suresinde geçiyor Allah'ın doğmamış ve doğrulmamış olduğunu anlatan kısım bunun 70000 defa çekilmesi gerekiyormuş. ayetin tamamı okunmadığı için besmele çekmeye gerek yok bildiğim kadarıyla ama ayrıca yine ayetin tamamı olmadığı için regl ken de okunabilir bunu SirriEyvan a sormak lazım aslında

Günaydın Kızlar ve hamişler

Fıstıklaaaar günaydın doktorum doğumdaymış o yüzden bekliyoruz eşimle
Hadi hayırlısıyla haberleriniz bekliyoruz canım
MAşallah canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Kızlar neyi ne için okuyorsunuz.

hadi bakalım annesini üzmeden kucağına gelsin bebişin sağlıklı sıhhatli inşaallah Allah nazardan saklasın

günaydın kızlarrrr herkesler nasıllll :)
GÜNAYDIN MERAKLIYIZ VALLA BEKLİYORUM ŞU BEŞ GÜN GEÇSİN DİYE TÜM BELİRTİLERİ YAŞADIM BEL AĞRISI KASIK AĞRISI,KASIKTA BATMALAR,ELEKTİRİK ÇARPMASI GİBİ ZIPLANTTI BENİ YERİMDEN DÜN :) GÖĞÜS ŞİŞKİNLİĞİ HARİCİNDE NORMALDE REGİL OLMADAN 10 GÜN ÖNCESİNDE BAŞLARDI ŞİMDİ TIK YOK SEN NASILSIN

70000 tane lem yelit okuyoruz bebek için okunuyor ben başladım ama 10000 bile olamadım daha bata kadar bitiririm inşaallah

tatlimm cocuk olmasi icin meemure arkadasimiz 70000 lem yelit cekiyor bende cekicem insallah ihlas suresinde gecen Allah in doogmamis ve dogrulmamis olan kismiymis insallah vesile olur bizlerede

insallah bizlerede vesile olur canim benim bizlerlede paylastiginiz icin ayrica tsk ederim hadi insallah batina ne kadar kaldi

tatlimm cocuk olmasi icin meemure arkadasimiz 70000 lem yelit cekiyor bende cekicem insallah ihlas suresinde gecen Allah in doogmamis ve dogrulmamis olan kismiymis insallah vesile olur bizlerede
larsson da meryem suresini okumaya niyet etmiş 21 tane okudu hamiş olduğunu öğrendi sanırım onu da 41 tane okumak lazımmış; Kur'an-ı Kerim şifa gerçekten aslında okudukça ruhun rahatlıyor ; stres, strese bağlı sağlık sorunları da ortadan kalkıyor ve Rabbim tüm sebepleri bir araya getirip veriyor yavrucuğu kısmette varsa inşaallah; Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

BENDE KENDİMİ DİNLEMİYİM DİYORUM AMA KAŞINMA VAR MANTAR GİBİ AKINTI VAR BİLMİYORUM KASIKTA AĞRI OLUYOR AMA ANLAMIYORUM KENDİMİ DİNLEMEK HİÇ AMA HİÇ İSTEMİYORUM HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMICAM HAMİŞ DEĞİLİM GİBİ HİSSEDİYORUM ÖYLE HİSSEDİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…