2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ayni durumdayiz canim birebir hadi hayirlisi :) bat ne zmn bnm 24eylul

insallah bizlerede vesile olur canim benim bizlerlede paylastiginiz icin ayrica tsk ederim hadi insallah batina ne kadar kaldi
ne demek tatlım tabiki paylaşacağız bak geçen ay ben gerçekten çok husursuzdum mogami falan belki hatırlıyordur test negatif çıktı diye iki gün sürekli ağladım ama bunlarla tekrardan umudum yenilendi; belkide dedim Rabbim kendisine yakınlaşmamı istedi bebekten önce hemen vermedi; sonra bu okuduklarım psikolojime çok iyi geldi; benim döngüm uzunn braz 4 eylül sat 15 ekim bat görünüyor şuanda ama bende yum belirtileri başladı prolaktinim yüksek çıkmıştı onun için ilaç kullanıyordum belkide o düştüğü normal zamanında yumurtluyorumdur bugün adetin 14. günü yani bu yaşadıklarım psikolojik değilse duaya bağlıyorum bu durumu

aynen dedigin gibi herseye sifa aslinda dualara inanarak okumak lazim en basta Allah a siginmakteslim olmak lazim ondan sonra hersey kendiliginden olur insallah ben kimlar duydum sizin cocugunuz olmaz diyipte normal yollardan hamile kalanlari mucizeler o kadar cok ki

BENDE ÖYLE ASLINDA HAMİLEYİM GİBİ HİSSEDEMİYORUM AMA BENİM HARİCİMDE HERKEZ OYLE SANIYOR BU SABAH İŞE YENİ GİREN BİRİ İŞ ARKADAŞIMA DEMİŞKİ MUHASEBECİ KIZ HAMİLEMİ DEMİŞ GÖBEĞİ HAMİLE GİBİ ŞİŞ DEMİŞ ALLAH SÖYLETMİŞ DEDİM BENİM KARDEŞİMİN EŞİ HAMİLE ONDAN DAHA HAMİLE DURUYORUM :) HENDİM ZAYIFIM AMA GÖBEK PIRTLADI

insallah hem dualarin hem ilaclar etkisini gostermis cnm ne guzel bende sogan suyu yapmayi dusunuyorum bu ay herseye iyi geliyormus bayanlarin rahim ici iltihap kist yumurtalar ne varsa kullananlar da olumlu sonuclar almislar hep benim dongum kisa cnm 26-27 gun aslinda duzen problemim falan yok bir tane kistim var iste adetle gitmezse soganla gider diye dusunuyorum

aman kızlar belirtilere takılmayın sonra adet olunca insan kendini zor toparlıyor; şu batları beklerken kendimize bir meşgale bulalım beynimiz onunla meşgul etmeyeliim geçen ay, hepimizin temennisi hamilelik testinde çift çizgiyi görmek Rabbim hepimize nasip etsin, ama moraller yüksek olsun bat beklerken stres bizim en kötü düşmanımız

soğan suyu kiste çok iyi geliyor benim 4 tane kistim vardı doğum kontrol hapları iyi gelmedi soğan suyu içtim Allah a şükür onu vesile etti kurtuldum ve artık olmuyor kist biliyor musun, bana bir kadın jinekolog dedi ki sen bu kistlerden kurtulamazsın gitse bile yine gelir dedi ama şükürler olsun olmuyor artık

BEN NİŞANLILIK DÖNEMİNDE HACET DUASI OKUMUŞTUM İŞE YARADI HER DERDİN DEVASI ŞIFASI ALLAHTAN
tatlim bende evlenirken yapmistim cok istiyordum cunku esimi bizim burada bir turbe var bayanlar cuma gider dua ederler yemek fln dagitirlar dua edip de duasi kabul olan 40 tesbih alip dagitiyo sevabina bende dagitan birinden alip namaz kildim herbir tanesine hatirladigim kadariyla bir fatiha 3 ihlas cektim evin bir kosesine astim evlendik cok sukur 40 tesbih alip dagittim bir tanesini kendime aldim bebek icin okuyup astim simdi iste ins olur.

canım sitresim var ama batla ilgili değil aslında bu olay beni oyalıyor oteki olayı unutturuyor diyebilirim çok yakın arkadaşım çok yanlış bir evlilik yaptı kaçarak ve kocam kesinlikle görüşmemei yasakladı düğününe gidecektik sadece onada gidemiycem bayramın 3. günü asla eşim düğün için dönmez çünkü aylar öncesinden biletleri ayırttı 2 aydır ailesini görmedi deli gibi özledi sürekli yanlışlar yapan arkadaşım için tatilini bölmez hakeder aslında düğününde olmayım anlasın yanlış yaptığını diyorum neyse bu olayın olumsuzluklarından kaçmak için aslında kendimi bebek olayına verdim iyice bakalım bundan ne sonuç çıkacak :)

ne guzel cnm darisi bana sen 7 .gunu baslayip 15 gun mu ictin birde bende kahve soganlardab var farkeder mi sabah ayri aksam ayri yapacagm deilmi

evet ya dün loafer dı sanırım birşey paylaşmış ben folik asite pek dikkat etmiyordum ama çok bir kaç ay olmayınca boşa içiyormuş gibi geldi ama yine dikkat edeceğim ya bebişimize zarar gelmesin

BENDE ETMİYORDUM AMA ÇOK ÖNEMLİ GERÇEKTEN 3 KERE İÇMEM GEREKTİ BEN İKİ İÇTİĞİM OLDU ÇOK ÇOK ÖNEMLİ İHMAL ETME

çok şükür rabbim devamını getirsin çok mutlu oldum canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…