doğru söylüyorsun ihmale gelmez böyle şeylerBENDE ETMİYORDUM AMA ÇOK ÖNEMLİ GERÇEKTEN 3 KERE İÇMEM GEREKTİ BEN İKİ İÇTİĞİM OLDU ÇOK ÇOK ÖNEMLİ İHMAL ETME
ben o yemini geçen ay bozdum sonra da negatifi görünce kanda çok üzüldüm bat da günümde geldi yani bekleseydim belki o kadar da çok üzülmeyecektim çok doğru karar inşaallah bat geckir ve bebeşin gelir bat da dokuz ay gelmezBebeğim ben kesinlikle adet tarihim geçmeden bu ay bir şey yapmayacağım ya 31 ya da 1'ine kadar olmaz isem evde idrar testi yaptıracağım canım yeminim var.
Bebeğim ben kesinlikle adet tarihim geçmeden bu ay bir şey yapmayacağım ya 31 ya da 1'ine kadar olmaz isem evde idrar testi yaptıracağım canım yeminim var.
ben o yemini geçen ay bozdum sonra da negatifi görünce kanda çok üzüldüm bat da günümde geldi yani bekleseydim belki o kadar da çok üzülmeyecektim çok doğru karar inşaallah bat geckir ve bebeşin gelir bat da dokuz ay gelmez
tamam sen yapma canım geçmeden hiç bi şey yapma bencede en mantıklısı :) ben yapıcam mecbur doktor değerlerin düştüğünü görelim dedi aslında şimdiden yapmam gerekte bi korunmasız oldu ne olur ne olmaz üstünden 10 gün geçsin öyle bakıyım diyorum bi şey olmuşsa 6 gün sonrada çıkar mı acaba ?
Kuzu şu fortelde falan çıkar sanırım 7 günden sonra erken gebelik teslerinde çıkıyor sanırım ama onların bile göstermedikleri oluyor o nedenle hiç yapmamak en güzeli.
BENDE YAPMAK İSTEMİYORUM VALLLA BENİM 25 26 27 DE GELMEZSE YAPMAYI DENİYCEM BAKALIM NE OLUCAKKuzu şu fortelde falan çıkar sanırım 7 günden sonra erken gebelik teslerinde çıkıyor sanırım ama onların bile göstermedikleri oluyor o nedenle hiç yapmamak en güzeli.
canım benim adetim düzensiz olduğu için nasıl yaptım hatırlamıyorum ama geçen ibrahim saracoğlunun videolarına baktım o adet bitiminden 2 gün sonra başlansın 15 gün boyunca içilsin aslında sabah ve akşam yemeğinden önce diyordu sanırım ama çalışanlar akşam ve yatarken yapabilirler diyordu istersen youtube den bak istersen; ben akşam yemeğinden önce ve yatrken içtim tatlımne guzel cnm darisi bana sen 7 .gunu baslayip 15 gun mu ictin birde bende kahve soganlardab var farkeder mi sabah ayri aksam ayri yapacagm deilmi
bnm leopar desenli şifon mini eteğim var bnde gecenlerde onu giydm üzerine de siyah bady giymiştim askılı bide eşim ince corap giymmden hoşlanır siyah çorabı giyip topuklu siyah ev terliklerin giydim işten geldiğinde kapıyı açtm kırmızı rujlar filan adam yemeğini yemeden beni yedi
kızlar merhaba,
bana yardımcı olur musunuz? en son adet tarihim 19 ağustos, yaklaşık 28 günde bir oluyorum. 2 gün geçti adet olmadım. dün certain erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, bu sabah yine idrarda gebelik testi yaptım sonuç yine negatif. Kan testi mi yaptırsam acaba? daha erken mi ? sağlık ocağında bu testi yapıyorlar mı?
yok bacım bat değişiyo ama 19-23 arasında biyerde olur da arkadaşlar akşam yumurtlamanın üstünden 10 gün becince belli olur demişlerdi yaptım negatif cıktı zaten tek bi ilişkiyle pozitif cıksa komik olurdusekme bat günün mü ?
BENDE YAPMAK İSTEMİYORUM VALLLA BENİM 25 26 27 DE GELMEZSE YAPMAYI DENİYCEM BAKALIM NE OLUCAK
kimi zaman düşüş kimi zamansa yükseliş istiyoruz yaaaaaa hayat nelerle karşılaşıcaz bakalım dimiben yarın kan testi yaptırıyım değerimin 5ten düşük çıkması gerek bi değer düşüşünü göreyim zaten korunmasız ilişkiden bi şey oluşmuşsa değer 0 çıkmaz sanırım :) iyice paradoks yarattım
yok bacım bat değişiyo ama 19-23 arasında biyerde olur da arkadaşlar akşam yumurtlamanın üstünden 10 gün becince belli olur demişlerdi yaptım negatif cıktı zaten tek bi ilişkiyle pozitif cıksa komik olurdu
Canim iyiymis bebegim Allah razi olaun sizden sizde olmasaniz kiminle paylasicam ben :)
:) kocam cezalı ya ondansenin niye tek iliişki bu ay tek ilişki ayı mı yaptıkben tek sen tek mgül tek sanırım hep beraber 19 23 se 24 ünde idrar yap :)
kimi zaman düşüş kimi zamansa yükseliş istiyoruz yaaaaaa hayat nelerle karşılaşıcaz bakalım dimi
:) kocam cezalı ya ondan
bence pazartesi gününe kadar gelmezse idrara yine bak ondan sonra kan testine git derim strese bağlı bir gecikme olabilir tabi dilerim öyle olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?