kuşum gözün aydın hep böyle gitsin inşallahcnm bende yenı geldım dr dan ıyı gorunuyor dedı bebek kalp rıtmıde ıyı dedı suyu kesede ıyı durumda dedı hayırlısı artık 10 gun sonra gel dedı ama haftaya cuma aldım randevuyu okadar belıyemem
İNŞ CNM DUALARLA İNŞ OHHH YA RAHATLADIM TEYZESİkuşum gözün aydın hep böyle gitsin inşallah
kuşum gözün aydın hep böyle gitsin inşallah
ben arastirayim da bir haftaya falan baslatim cunku calismadigim icin saat farketmez zaren cnmcanım benim adetim düzensiz olduğu için nasıl yaptım hatırlamıyorum ama geçen ibrahim saracoğlunun videolarına baktım o adet bitiminden 2 gün sonra başlansın 15 gün boyunca içilsin aslında sabah ve akşam yemeğinden önce diyordu sanırım ama çalışanlar akşam ve yatarken yapabilirler diyordu istersen youtube den bak istersen; ben akşam yemeğinden önce ve yatrken içtim tatlım
ya sonra cok kıvrandı ama yumutlama günümdü ayın 6 sı o gün yaptık işte sonra hani ya değilse diye düşündüm tekrar yapalım dedim sex düşkünlüğümden tut da ....kadar bi sıra hakaret .....daha sonra özürler felan havada ucustu ama sinirimde gectide şimdi yumurtlama zamanıda gecmiş o yüzden hiç oralı olmadım şimdi 8 gün de adet olurum ohhh ekime kadardı cezası zaten azimliyim heeee cok fenaaaferin cezayı onlara veriyoruz acısı bizden çıkıyone mantıklıyız biz kadınlar bu negatif çıkarsa 24 te sana ceza yasak tamam mıbebişi yap cezayı verirsin sonra :)
ya sonra cok kıvrandı ama yumutlama günümdü ayın 6 sı o gün yaptık işte sonra hani ya değilse diye düşündüm tekrar yapalım dedim sex düşkünlüğümden tut da ....kadar bi sıra hakaret .....daha sonra özürler felan havada ucustu ama sinirimde gectide şimdi yumurtlama zamanıda gecmiş o yüzden hiç oralı olmadım şimdi 8 gün de adet olurum ohhh ekime kadardı cezası zaten azimliyim heeee cok fenaa
adam 12 gün oldu diyodu akşam....resmen bekar hayatına geri döndü kendi işlerini kendi görüyoaferin azmini tebrik ederimmm çok iyi yaptın çokkk ohh olsun ona madem düşkünsün heh şimdi kendi kendine kalsın öyleeebi kere ceza yedi mi bi daha demez umarım iyi olur ama başka yatak cezası verme battan sonra :)
erkekler arada böyle cezaları hak ediyor. ama asla yatakları ayırmayın uzmanlar böyle diyoradam 12 gün oldu diyodu akşam....resmen bekar hayatına geri döndü kendi işlerini kendi görüyoben evlendiğimizden beri demekki cok üstüne gidermişim evlendikten sonra hiç böle onu sexse düşkün görmemiştim şimdi sevgiliyken olduğu gibi fırsat kolluyo herseferinde ....yaşasın kötülük hıhahaha
BEN GELDİM
Kızlar 2 tane yumoşum varmış biri sağda (19mm) biri solda (18,5 mm)Doktorcuğum bugün yarın çatlar dedi... Geri kalan herşey tertemiz çıktı... Kafaya takarsan hamile kalamazsın dedi bende kafaya takmıyorum ki deyince BİLİNÇALTI deyiverdi bende sustum adam haklı... Rahim filmi yada yumoş takibi için 1 yılı doldur öyle yapalım dedi... İnsanı rahatlatan bi doktorum var Allah razı olsun...Eşimin sperm sonuçlarına baktı gayet iyi dedi iltihap olayına da çok etkisi olmaz ilaca gerek yok dedi...Bide benim bu çatlak kocam bizi ispiklemiş doktoruma Ben temizlenirken bizim herif işte kadınlar kulübü diye bir yer var habire orda konuşuyorlar demiş birlikte gülmüşler bize yaaaaaaaa Bacılar biz bir yerde hata yapıyormuşuz en azından ben hata yapıyormuşum şöyle ki ben ov. testinde pozitifi görüyorum o gün ve sonraki gün ilişkiye girip bırakıyorum çalışmaları ama bırakmam gerekmiş demek ki çünkü testim dün poz. oldu bugün doktorum bugün yarın çatlar dedi hadi yarın ya da öbür gün çatladı diyelim içerde taze spermler yok ki biz çalışma yapmamış oluyoruz... Demek ki çalışmayı hemen bırakmamalı....
Benden böyle işte... Doktorum kısacası stres yapma diyor...İki yumoşum var ama bu ay olmayadabilir normal karşılarım.... Kısmet bu işler
tatlim onlarr catlayana kadar 20 mm yi bulurlar ay masallah hrm iki yumurta olmus ikiz bile olabilir yani tutarsa bence adet bitiminden adet olana kadar gun asiri gitmek lazim ki hicbir gun kacmamis olur hadi hayirlisi tatlimmBEN GELDİM
Kızlar 2 tane yumoşum varmış biri sağda (19mm) biri solda (18,5 mm)Doktorcuğum bugün yarın çatlar dedi... Geri kalan herşey tertemiz çıktı... Kafaya takarsan hamile kalamazsın dedi bende kafaya takmıyorum ki deyince BİLİNÇALTI deyiverdi bende sustum adam haklı... Rahim filmi yada yumoş takibi için 1 yılı doldur öyle yapalım dedi... İnsanı rahatlatan bi doktorum var Allah razı olsun...Eşimin sperm sonuçlarına baktı gayet iyi dedi iltihap olayına da çok etkisi olmaz ilaca gerek yok dedi...Bide benim bu çatlak kocam bizi ispiklemiş doktoruma Ben temizlenirken bizim herif işte kadınlar kulübü diye bir yer var habire orda konuşuyorlar demiş birlikte gülmüşler bize yaaaaaaaa Bacılar biz bir yerde hata yapıyormuşuz en azından ben hata yapıyormuşum şöyle ki ben ov. testinde pozitifi görüyorum o gün ve sonraki gün ilişkiye girip bırakıyorum çalışmaları ama bırakmam gerekmiş demek ki çünkü testim dün poz. oldu bugün doktorum bugün yarın çatlar dedi hadi yarın ya da öbür gün çatladı diyelim içerde taze spermler yok ki biz çalışma yapmamış oluyoruz... Demek ki çalışmayı hemen bırakmamalı....
Benden böyle işte... Doktorum kısacası stres yapma diyor...İki yumoşum var ama bu ay olmayadabilir normal karşılarım.... Kısmet bu işler
Kısmet kuşum Allah ne zaman verirseGözün aydın canımmmm, hadi bakalım gelsin bebiş o zamannnn :)
o konuda anlaşmamız var evlenmeden önce yapmıştık kanlı bıcaklıda olsak asla ayrı yatmıycaz diye :)erkekler arada böyle cezaları hak ediyor. ama asla yatakları ayırmayın uzmanlar böyle diyor
ay ne güzel benzetmeler bunlar böyle canım benim :) olsun da görelim inşallahgezisinler volta atsınlar büyümeye çalışan yum a kaş göz yapıp kendilerine aşık etsinler ki bizim yum da alsın içine seçtiği prensini
slm arkadaslar bende aynı durumdayım bebek ıstıyoruz ama bı turlu gelmıyo onerılerınız varmı ovulasyon testı okuyorum heryerde bununla hamıle kalan varmı acaba
Valla iki tane deyince bende şaşırdım hemde farklı taraflarda... Gün aşırıya devam stres yapmadan tabi... Teşekkür ederim balım bol yumuş çok şanstatlim onlarr catlayana kadar 20 mm yi bulurlar ay masallah hrm iki yumurta olmus ikiz bile olabilir yani tutarsa bence adet bitiminden adet olana kadar gun asiri gitmek lazim ki hicbir gun kacmamis olur hadi hayirlisi tatlimm
8 aydır denıyoruz olmuyoEvet canım birçok kadın var ovü testiyle hamile kalan. Ne zamandır deniyosunuz?
dikkat çekmeyelim istiyorlar erkekler bakmasın falan.. tamam bende rahatsız olurum bakmasınlar ama yakıştırdığım şeyleri de giymek isterim ve moda çok çabuk değişiyor bizimkiler uyum sağlayamıyor eskiden bunu giymezdin falan diyor benimki... off sorma canım sorma çok dertliyiz o konuda varyaaaaay cnm bnde salı günü nar çiçeği kumas bi pantolon giymiştim az biras da makyaj yaptıydm okula giderkn bnmki de aynı senin eşin gibi bugün neden bu kdr süslüsün filan deyip durdu hepsi aynı erkeklerin sanırım farklı bi renk filan görünce dayanamıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?