Allah razı olsun bebeğim benim.... İnşallahayyyyy seninde doğumunda böyle beklesin hastalar inşaaaaaaalllllllaaaaahhhhhhhhh:) hadi bakalım hayırlı güzel haberlerle ferahlayarak çık inşaallah
ogaamicim acil döne bana bi arakadaş soğan kürü bebeği bile atar vücuttan dedi, maydonoz da öyle.. kızlar sizlerde dikkat edin ve mogişim ben cumartesi içtim en son soğan kürünü ve pazar ovulasyon koyu idi acaba bende sıkıntı yapar mı yaaa bi gelse de pazartesi kurtulsam artıkValla iki tane deyince bende şaşırdım hemde farklı taraflarda... Gün aşırıya devam stres yapmadan tabi... Teşekkür ederim balım bol yumuş çok şans
adam 12 gün oldu diyodu akşam....resmen bekar hayatına geri döndü kendi işlerini kendi görüyoben evlendiğimizden beri demekki cok üstüne gidermişim evlendikten sonra hiç böle onu sexse düşkün görmemiştim şimdi sevgiliyken olduğu gibi fırsat kolluyo herseferinde ....yaşasın kötülük hıhahaha
Mogiş peki ovu testinde pozitifi gördüğün gün mü ateşin yükseliyordu.? O zaman ateş yükseldiği günü takiben de birkaç gün değerli mi olmuş oluyo şimdi? Kafamda deli sorularBEN GELDİM
Kızlar 2 tane yumoşum varmış biri sağda (19mm) biri solda (18,5 mm)Doktorcuğum bugün yarın çatlar dedi... Geri kalan herşey tertemiz çıktı... Kafaya takarsan hamile kalamazsın dedi bende kafaya takmıyorum ki deyince BİLİNÇALTI deyiverdi bende sustum adam haklı... Rahim filmi yada yumoş takibi için 1 yılı doldur öyle yapalım dedi... İnsanı rahatlatan bi doktorum var Allah razı olsun...Eşimin sperm sonuçlarına baktı gayet iyi dedi iltihap olayına da çok etkisi olmaz ilaca gerek yok dedi...Bide benim bu çatlak kocam bizi ispiklemiş doktoruma Ben temizlenirken bizim herif işte kadınlar kulübü diye bir yer var habire orda konuşuyorlar demiş birlikte gülmüşler bize yaaaaaaaa Bacılar biz bir yerde hata yapıyormuşuz en azından ben hata yapıyormuşum şöyle ki ben ov. testinde pozitifi görüyorum o gün ve sonraki gün ilişkiye girip bırakıyorum çalışmaları ama bırakmam gerekmiş demek ki çünkü testim dün poz. oldu bugün doktorum bugün yarın çatlar dedi hadi yarın ya da öbür gün çatladı diyelim içerde taze spermler yok ki biz çalışma yapmamış oluyoruz... Demek ki çalışmayı hemen bırakmamalı....
Benden böyle işte... Doktorum kısacası stres yapma diyor...İki yumoşum var ama bu ay olmayadabilir normal karşılarım.... Kısmet bu işler
kuşum maydanozu eşime içirtiyorum... biliyorum kadınlarda düşüğe sebep olduğunu zaten maydanoz kürü yaparsam eğer adet bitimi yapıp bırakacağım hemenm
ogaamicim acil döne bana bi arakadaş soğan kürü bebeği bile atar vücuttan dedi, maydonoz da öyle.. kızlar sizlerde dikkat edin ve mogişim ben cumartesi içtim en son soğan kürünü ve pazar ovulasyon koyu idi acaba bende sıkıntı yapar mı yaaa bi gelse de pazartesi kurtulsam artık
BEN GELDİM
Kızlar 2 tane yumoşum varmış biri sağda (19mm) biri solda (18,5 mm)Doktorcuğum bugün yarın çatlar dedi... Geri kalan herşey tertemiz çıktı... Kafaya takarsan hamile kalamazsın dedi bende kafaya takmıyorum ki deyince BİLİNÇALTI deyiverdi bende sustum adam haklı... Rahim filmi yada yumoş takibi için 1 yılı doldur öyle yapalım dedi... İnsanı rahatlatan bi doktorum var Allah razı olsun...Eşimin sperm sonuçlarına baktı gayet iyi dedi iltihap olayına da çok etkisi olmaz ilaca gerek yok dedi...Bide benim bu çatlak kocam bizi ispiklemiş doktoruma Ben temizlenirken bizim herif işte kadınlar kulübü diye bir yer var habire orda konuşuyorlar demiş birlikte gülmüşler bize yaaaaaaaa Bacılar biz bir yerde hata yapıyormuşuz en azından ben hata yapıyormuşum şöyle ki ben ov. testinde pozitifi görüyorum o gün ve sonraki gün ilişkiye girip bırakıyorum çalışmaları ama bırakmam gerekmiş demek ki çünkü testim dün poz. oldu bugün doktorum bugün yarın çatlar dedi hadi yarın ya da öbür gün çatladı diyelim içerde taze spermler yok ki biz çalışma yapmamış oluyoruz... Demek ki çalışmayı hemen bırakmamalı....
Benden böyle işte... Doktorum kısacası stres yapma diyor...İki yumoşum var ama bu ay olmayadabilir normal karşılarım.... Kısmet bu işler
dün gördüm pozitifi canım ve bugün daha yumoşlar 19 ve 18,5 olmuşlar... doktorum bugün yarın çatlar dedi ama ben önümüzdeki 10 gün boyunca çalışacağım...ateşim daha yükselmedi... zaten yükselmesi için yumoşun çatlayıp progestron salgılanması lazım...ateş yükseldikten yumoş zaten çoktan çatlamış oluyor sen yine ateş yükseldiği gün ve sonra ki 3 günü değerlendirMogiş peki ovu testinde pozitifi gördüğün gün mü ateşin yükseliyordu.? O zaman ateş yükseldiği günü takiben de birkaç gün değerli mi olmuş oluyo şimdi? Kafamda deli sorular
öyle kuzum ama inan bu ay olmasa bile bu 2 yumoş haberi beni mutlu etmeye yetti bile... Rabbim ne zaman verirse artıkişte bu çok güzel maşallaahhh haberler süper gördün mü ohh oohhh gelsin bebiş ben diyorum bebiş ne zaman olur belli olmaz çalışmalar olsun diye had bundan sonrası hayırlısı :)
Meraba kızlar. Nasılsıniz. Friendly den haber var mı ne durumda
Mogami meraba ne güzel yumurtaların olmuş. Sen soğan suyu mu yapmıştındün gördüm pozitifi canım ve bugün daha yumoşlar 19 ve 18,5 olmuşlar... doktorum bugün yarın çatlar dedi ama ben önümüzdeki 10 gün boyunca çalışacağım...ateşim daha yükselmedi... zaten yükselmesi için yumoşun çatlayıp progestron salgılanması lazım...ateş yükseldikten yumoş zaten çoktan çatlamış oluyor sen yine ateş yükseldiği gün ve sonra ki 3 günü değerlendir
öyle kuzum ama inan bu ay olmasa bile bu 2 yumoş haberi beni mutlu etmeye yetti bile... Rabbim ne zaman verirse artık
şu elimdeki testler bitsin bırakırım artık... hiçbir kür denemedim canım zaten o yüzden şaşırdım 2 tane olmasına... Acaba deli gibi ev yoğurdu yiyorum o mu etkili oluyo bilemiyorum ki bi de soğan sarımsak çok tüketirimMogamicim bence ovulasyon testini bırak, o da stres nedeni. Her şey yolundaymış ne güzel inş en kısa zamanda hamiş haberini alırız. Bir de incir kürünü hiç denedin mi?İbrahim Saraçoğlu'nun sayfasında var.
hiçbişey yapmadım canım zaten şaşırtan da o olduMogami meraba ne güzel yumurtaların olmuş. Sen soğan suyu mu yapmıştın
Bende iyim canım Sağol. Üzüldüm ya Rabbimden hayırlısı herseyin. Ama sitedeki diğer hamişler den güzel haber var galiba. Elif, asim. ..sağol nenu iyiyiz sen nasılsın ? friendly yarın kürtaj olacak canım
Peki normalde bir kadının kaç yumurtası oluyor ki. Bende soğan suyu yapıyorum kist icinhiçbişey yapmadım canım zaten şaşırtan da o oldu
Bende iyim canım Sağol. Üzüldüm ya Rabbimden hayırlısı herseyin. Ama sitedeki diğer hamişler den güzel haber var galiba. Elif, asim. ..
ben hep tek olur diye düşünürdüm demek ki sayı artabiliyormuşPeki normalde bir kadının kaç yumurtası oluyor ki. Bende soğan suyu yapıyorum kist icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?