2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

m
Valla iki tane deyince bende şaşırdım hemde farklı taraflarda... Gün aşırıya devam stres yapmadan tabi... Teşekkür ederim balım bol yumuş çok şans
ogaamicim acil döne bana bi arakadaş soğan kürü bebeği bile atar vücuttan dedi, maydonoz da öyle.. kızlar sizlerde dikkat edin ve mogişim ben cumartesi içtim en son soğan kürünü ve pazar ovulasyon koyu idi acaba bende sıkıntı yapar mı yaaa bi gelse de pazartesi kurtulsam artık

Süpersin bende hiç üstüne gitmiyorum artık geçen hafta gittim bu hafta o gelsin o çabalasın kaçan kovalanır :)

Mogiş peki ovu testinde pozitifi gördüğün gün mü ateşin yükseliyordu.? O zaman ateş yükseldiği günü takiben de birkaç gün değerli mi olmuş oluyo şimdi? Kafamda deli sorular

kuşum maydanozu eşime içirtiyorum... biliyorum kadınlarda düşüğe sebep olduğunu zaten maydanoz kürü yaparsam eğer adet bitimi yapıp bırakacağım hemen

işte bu çok güzel maşallaahhh haberler süper gördün mü ohh oohhh gelsin bebiş ben diyorum bebiş ne zaman olur belli olmaz çalışmalar olsun diye had bundan sonrası hayırlısı :)

Mogiş peki ovu testinde pozitifi gördüğün gün mü ateşin yükseliyordu.? O zaman ateş yükseldiği günü takiben de birkaç gün değerli mi olmuş oluyo şimdi? Kafamda deli sorular
dün gördüm pozitifi canım ve bugün daha yumoşlar 19 ve 18,5 olmuşlar... doktorum bugün yarın çatlar dedi ama ben önümüzdeki 10 gün boyunca çalışacağım...ateşim daha yükselmedi... zaten yükselmesi için yumoşun çatlayıp progestron salgılanması lazım...ateş yükseldikten yumoş zaten çoktan çatlamış oluyor sen yine ateş yükseldiği gün ve sonra ki 3 günü değerlendir

Meraba kızlar. Nasılsıniz. Friendly den haber var mı ne durumda

işte bu çok güzel maşallaahhh haberler süper gördün mü ohh oohhh gelsin bebiş ben diyorum bebiş ne zaman olur belli olmaz çalışmalar olsun diye had bundan sonrası hayırlısı :)
öyle kuzum ama inan bu ay olmasa bile bu 2 yumoş haberi beni mutlu etmeye yetti bile... Rabbim ne zaman verirse artık

BENİMDE KASIKLARIMDA SIZILAR VAR BENİMDE :) YUMURTALAR MI ÇATLIYO ADET Mİ GELİYO AYY AYYY ŞU BAT Bİ GELSEYDİİİ

Mogami meraba ne güzel yumurtaların olmuş. Sen soğan suyu mu yapmıştın

öyle kuzum ama inan bu ay olmasa bile bu 2 yumoş haberi beni mutlu etmeye yetti bile... Rabbim ne zaman verirse artık

tabiki sen ne diyorsun bebiş olmasada o sağlıklı olduğunu her an olabileceğini bilmek çok güzell rabbim hayırlısıyla versin kafan rahat etti iyi oldu böylece takmadan çalışınca gelecektir :)

şu elimdeki testler bitsin bırakırım artık... hiçbir kür denemedim canım zaten o yüzden şaşırdım 2 tane olmasına... Acaba deli gibi ev yoğurdu yiyorum o mu etkili oluyo bilemiyorum ki bi de soğan sarımsak çok tüketirim

sağol nenu iyiyiz sen nasılsın ? friendly yarın kürtaj olacak canım
Bende iyim canım Sağol. Üzüldüm ya Rabbimden hayırlısı herseyin. Ama sitedeki diğer hamişler den güzel haber var galiba. Elif, asim. ..

Soğan ve maydanoz küründen bahsetmişsiniz iyi araştırın bu hamilelik düşünmeden düzenli yapılması gereken ciddi kürler. onu yaparsanız zaten bebiş olmaz sonraki aylara kayar. Ama HER ŞEY yolundaysa hamişliği çabuklaştırmak için İNCİR ve HAVUÇ kürü yapılmalı. Denemiş biri olarak söylüyorum. Eşiniz içinde Keçi boynuzu pekmezi ve Türk kahvesini unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…