2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım yumurta varmış işte çatlatmak için incir ve havuç kürü uygula derim. tadı azcık sevimsiz ama içilmeyecek kadar değil.

Güzel haberler almışsın gözün aydın.

Slm kızlar dün misafirlerim vardı bir türlü giremedim. Dün doktora gittim kese göründü. Doktorum herşey iyi dedi. Haftaya gel kalp atışlarına bakalım. Haftaya cumaya randevu aldım. Allahım inşallah kalp atışlarını duyarım. Bundan önce olan iki gebeliğimde kalp atışlarını duymadım. Allah bunu bana nasip eder inşallah.

Rabbim bu defa sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah canım

yok tatlım yaa hiç girmem o işlere... kendiliğinden çatlasın...
Canmmm cok sevindimm adina canm bencede kur yapma birak kendi catlar kurler ters etki yapabilir incir yumurtayida buyutuyo cok buyur kist falan olur allah korusun 21.22 mm olunca catliyolar zaten canm senin ya yarin catlar ya diger gun gun asiriya devam tatlimm :)

sağol kuşum...bugüne kadar kür yapmışlığım olmadı zaten kuzum... yapmayı da düşünmüyorum... Doktorum bi iki güne çatlar dedi... ben yine de 10 günü değerlendireceğim

sağol kuşum...bugüne kadar kür yapmışlığım olmadı zaten kuzum... yapmayı da düşünmüyorum... Doktorum bi iki güne çatlar dedi... ben yine de 10 günü değerlendireceğim
Degrrlendir canmm ben bi gittigimde 22 mm di hala catlamamisti. Incir kurunu 1 ay yaptim adetim 15 gun gecikti bi defa sadece incir yedim ondada 10 gun gecikti herkese iyi gelmiyo. Canm afedersin ama esin sen secde pozisyonundayken bosalsin o sekilde iki tupunede sperm gider hemde hic disina akmiyor

hiwazere nasılsın bebiş nasıl nasıl gidiyor?
Herşey iyi şimdilik canım. Sen nasılsın? Bebiş uyku ve kasık ağrısı dışında kendini pek belli etmiyor. Sağ tarafımdaymış. Ama benim sol kasığım ağrıyor. Kalp atışı gibi pıtpıt atıyor. Kasık ağrım durunca korkuyorum bazen. İlkgünden beri devam ediyor kasık ağrım.

o dediğin pozisyon şey mi hadi erkek arkada... köpek pozisyonu diyorlar

Canim kaçıncı hafta da gördün

Evet canm yer cekimi ile spermler asagi dogru akrigi icin hic disina akmiyo hemde direk tuplere gidiyo bas asagi popo yukarida oldugu icin
tamam kuzum zaten denediğimiz bi pozisyondu aklımda bulunsun teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…