Canım yumurta varmış işte çatlatmak için incir ve havuç kürü uygula derim. tadı azcık sevimsiz ama içilmeyecek kadar değil.şu elimdeki testler bitsin bırakırım artık... hiçbir kür denemedim canım zaten o yüzden şaşırdım 2 tane olmasına... Acaba deli gibi ev yoğurdu yiyorum o mu etkili oluyo bilemiyorum ki bi de soğan sarımsak çok tüketirim
Güzel haberler almışsın gözün aydın.BEN GELDİM
Kızlar 2 tane yumoşum varmış biri sağda (19mm) biri solda (18,5 mm)Doktorcuğum bugün yarın çatlar dedi... Geri kalan herşey tertemiz çıktı... Kafaya takarsan hamile kalamazsın dedi bende kafaya takmıyorum ki deyince BİLİNÇALTI deyiverdi bende sustum adam haklı... Rahim filmi yada yumoş takibi için 1 yılı doldur öyle yapalım dedi... İnsanı rahatlatan bi doktorum var Allah razı olsun...Eşimin sperm sonuçlarına baktı gayet iyi dedi iltihap olayına da çok etkisi olmaz ilaca gerek yok dedi...Bide benim bu çatlak kocam bizi ispiklemiş doktoruma Ben temizlenirken bizim herif işte kadınlar kulübü diye bir yer var habire orda konuşuyorlar demiş birlikte gülmüşler bize yaaaaaaaa Bacılar biz bir yerde hata yapıyormuşuz en azından ben hata yapıyormuşum şöyle ki ben ov. testinde pozitifi görüyorum o gün ve sonraki gün ilişkiye girip bırakıyorum çalışmaları ama bırakmam gerekmiş demek ki çünkü testim dün poz. oldu bugün doktorum bugün yarın çatlar dedi hadi yarın ya da öbür gün çatladı diyelim içerde taze spermler yok ki biz çalışma yapmamış oluyoruz... Demek ki çalışmayı hemen bırakmamalı....
Benden böyle işte... Doktorum kısacası stres yapma diyor...İki yumoşum var ama bu ay olmayadabilir normal karşılarım.... Kısmet bu işler
Güzel haberler almışsın gözün aydın.
yok tatlım yaa hiç girmem o işlere... kendiliğinden çatlasın...Canım yumurta varmış işte çatlatmak için incir ve havuç kürü uygula derim. tadı azcık sevimsiz ama içilmeyecek kadar değil.
Sağol canım benim... Senin miniş nasılGüzel haberler almışsın gözün aydın.
Rabbim bu defa sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah canımSlm kızlar dün misafirlerim vardı bir türlü giremedim. Dün doktora gittim kese göründü. Doktorum herşey iyi dedi. Haftaya gel kalp atışlarına bakalım. Haftaya cumaya randevu aldım. Allahım inşallah kalp atışlarını duyarım. Bundan önce olan iki gebeliğimde kalp atışlarını duymadım. Allah bunu bana nasip eder inşallah.
8 aydır denıyoruz olmuyo
Canmmm cok sevindimm adina canm bencede kur yapma birak kendi catlar kurler ters etki yapabilir incir yumurtayida buyutuyo cok buyur kist falan olur allah korusun 21.22 mm olunca catliyolar zaten canm senin ya yarin catlar ya diger gun gun asiriya devam tatlimm :)yok tatlım yaa hiç girmem o işlere... kendiliğinden çatlasın...
amin canım. Herşeyin hayırlısı olsun hakkımızdaRabbim bu defa sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah canım
sağol kuşum...bugüne kadar kür yapmışlığım olmadı zaten kuzum... yapmayı da düşünmüyorum... Doktorum bi iki güne çatlar dedi... ben yine de 10 günü değerlendireceğimCanmmm cok sevindimm adina canm bencede kur yapma birak kendi catlar kurler ters etki yapabilir incir yumurtayida buyutuyo cok buyur kist falan olur allah korusun 21.22 mm olunca catliyolar zaten canm senin ya yarin catlar ya diger gun gun asiriya devam tatlimm :)
Degrrlendir canmm ben bi gittigimde 22 mm di hala catlamamisti. Incir kurunu 1 ay yaptim adetim 15 gun gecikti bi defa sadece incir yedim ondada 10 gun gecikti herkese iyi gelmiyo. Canm afedersin ama esin sen secde pozisyonundayken bosalsin o sekilde iki tupunede sperm gider hemde hic disina akmiyorsağol kuşum...bugüne kadar kür yapmışlığım olmadı zaten kuzum... yapmayı da düşünmüyorum... Doktorum bi iki güne çatlar dedi... ben yine de 10 günü değerlendireceğim
26 yasındayım bı oglum var ama bunu bı turlu tutturamadıkBi de testle deneyin arkadaşım. Yaşın kaçtı?
Herşey iyi şimdilik canım. Sen nasılsın? Bebiş uyku ve kasık ağrısı dışında kendini pek belli etmiyor. Sağ tarafımdaymış. Ama benim sol kasığım ağrıyor. Kalp atışı gibi pıtpıt atıyor. Kasık ağrım durunca korkuyorum bazen. İlkgünden beri devam ediyor kasık ağrım.hiwazere nasılsın bebiş nasıl nasıl gidiyor?
Canim ya benim kasık ağrısı geçti geçmesi de korkuttu beniİNŞ CNM DUALARLA İNŞ OHHH YA RAHATLADIM TEYZESİ
o dediğin pozisyon şey mi hadi erkek arkada... köpek pozisyonu diyorlarDegrrlendir canmm ben bi gittigimde 22 mm di hala catlamamisti. Incir kurunu 1 ay yaptim adetim 15 gun gecikti bi defa sadece incir yedim ondada 10 gun gecikti herkese iyi gelmiyo. Canm afedersin ama esin sen secde pozisyonundayken bosalsin o sekilde iki tupunede sperm gider hemde hic disina akmiyor
Canim kaçıncı hafta da gördünSlm kızlar dün misafirlerim vardı bir türlü giremedim. Dün doktora gittim kese göründü. Doktorum herşey iyi dedi. Haftaya gel kalp atışlarına bakalım. Haftaya cumaya randevu aldım. Allahım inşallah kalp atışlarını duyarım. Bundan önce olan iki gebeliğimde kalp atışlarını duymadım. Allah bunu bana nasip eder inşallah.
Evet canm yer cekimi ile spermler asagi dogru akrigi icin hic disina akmiyo hemde direk tuplere gidiyo bas asagi popo yukarida oldugu icino dediğin pozisyon şey mi hadi erkek arkada... köpek pozisyonu diyorlar
tamam kuzum zaten denediğimiz bi pozisyondu aklımda bulunsun teşekkür ederim...Evet canm yer cekimi ile spermler asagi dogru akrigi icin hic disina akmiyo hemde direk tuplere gidiyo bas asagi popo yukarida oldugu icin
Canim biz de öyle yapmıştık bu ayo dediğin pozisyon şey mi hadi erkek arkada... köpek pozisyonu diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?