2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bende aynıuom cnm.ağrılarım azaldı epey .sadece memeler acıyor dokununca.sanırım regli günleri geçti oyuzden agrı azaldı kötüye yormak istemiyorum içini ferah tut
Çok evhamli oldum ya hayırlısı bakalım doktor haftaya gel dedi

inşallah hayırlısıyla sağlığıyla gelir canım bundan öncekileri düşünme her gebelik farklı bak her şey yolunda gidiyor demiş doktor çok şükür

bende iyiyim korunuyoruz bu ay tek kaçamak dışında ağrılar normaldir yerleşiyor henüz pıtpıt atan kalbinide duyunca rahat edeceksin inşallah

canım sen bugün doktora gidiceksin değilmi
dün kan verdim tekrar artış olmuşmu ona bakıcaz.duruma göre biraz daha zaman gecsin bende Mogami nin dr soner beye gidicem :) benimde agrılarımdan eser kalmadı.annem adet dönemin gectıgı için normal döneme gectın oyuzden agrın yoktur dedı.ama içimde bir korku var ya degerin yükselmemişse die endişe ediyorum

Kuzum zaten çatlaması 24-36 saat arası kiminde 48 saat bile şahsen benim iki aydır öyle pozitifi gördükten sonra 2. gün silikleşiyor. Ben geçen hafta çarşamba-perşembe-cuma-cts(test pozitif)-cumartesi(test pozitif)-pazar(silik)- salı çalışma oldu ama acaba pazartesi de olsamıydı dedim muhtemelen bugünde olucak şimdi gün aşırıya döndük. Bu çocuk bana çok çektirdi gelsin totosunu ısırcam.

sonuçlar bugün kaçta canım ?

Çok evhamli oldum ya hayırlısı bakalım doktor haftaya gel dedi
Canım sanırım regli dönemimiz bittiği için agrılar azaldı.benim sadece ani hareketlerde kasıklarıma agrı giriyor okadar baska bişiyim yok maşallah

geçen ayın çarşambası bu ayın pazartesisi illa bi gün kaçacak

slm arkadaslar bende aynı durumdayım bebek ıstıyoruz ama bı turlu gelmıyo onerılerınız varmı ovulasyon testı okuyorum heryerde bununla hamıle kalan varmı acaba

Benim ilk ay ovulasyon testiyle gelmedi canım ama bu ay gelecek totosunu yidiğim hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…