- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
Evet böyle yapıldığında hemen hemen hiç dışarı çıkmıyo yataktan kalkana kadarEvet canm yer cekimi ile spermler asagi dogru akrigi icin hic disina akmiyo hemde direk tuplere gidiyo bas asagi popo yukarida oldugu icin
Rica ederim tatlim yumoslarla spermcikleri bulusturmak lazim :)tamam kuzum zaten denediğimiz bi pozisyondu aklımda bulunsun teşekkür ederim...
Çok evhamli oldum ya hayırlısı bakalım doktor haftaya gel dediBende aynıuom cnm.ağrılarım azaldı epey .sadece memeler acıyor dokununca.sanırım regli günleri geçti oyuzden agrı azaldı kötüye yormak istemiyorum içini ferah tut
kasık agrıları normal cnm olur 3 ay boyunca ara araCanim ya benim kasık ağrısı geçti geçmesi de korkuttu beni
dimi amaRica ederim tatlim yumoslarla spermcikleri bulusturmak lazim :)
baaaaaowwww muhabette gellll pozısyonlar felan neoluyor orda bakimo dediğin pozisyon şey mi hadi erkek arkada... köpek pozisyonu diyorlar
Olması değil ağrının geçmesi korkuttu ya terslik mi var diye korktum doktor u aradım haftaya gel dedikasık agrıları normal cnm olur 3 ay boyunca ara ara
Slm kızlar dün misafirlerim vardı bir türlü giremedim. Dün doktora gittim kese göründü. Doktorum herşey iyi dedi. Haftaya gel kalp atışlarına bakalım. Haftaya cumaya randevu aldım. Allahım inşallah kalp atışlarını duyarım. Bundan önce olan iki gebeliğimde kalp atışlarını duymadım. Allah bunu bana nasip eder inşallah.
26 yasındayım bı oglum var ama bunu bı turlu tutturamadık
sanırım bızde yanlıs hatırlamıyosom oyle yapmıstık hamıle kaldıgım aytamam kuzum zaten denediğimiz bi pozisyondu aklımda bulunsun teşekkür ederim...
Herşey iyi şimdilik canım. Sen nasılsın? Bebiş uyku ve kasık ağrısı dışında kendini pek belli etmiyor. Sağ tarafımdaymış. Ama benim sol kasığım ağrıyor. Kalp atışı gibi pıtpıt atıyor. Kasık ağrım durunca korkuyorum bazen. İlkgünden beri devam ediyor kasık ağrım.
Canim adet sonemi gectigi icin azalir sonra tekrar ara sira olur ozellikle cok ayakta kaldiginda ama ilk zamanlar gibi agri olmaz merak etme yani:)Çok evhamli oldum ya hayırlısı bakalım doktor haftaya gel dedi
dün kan verdim tekrar artış olmuşmu ona bakıcaz.duruma göre biraz daha zaman gecsin bendecanım sen bugün doktora gidiceksin değilmi
Evet böyle yapıldığında hemen hemen hiç dışarı çıkmıyo yataktan kalkana kadar
hımm cnm zaten sureklı olmaz agrı ara ara olur cnm takma kafana dr gıttınmı sen hıcOlması değil ağrının geçmesi korkuttu ya terslik mi var diye korktum doktor u aradım haftaya gel dedi
BEN GELDİM
Kızlar 2 tane yumoşum varmış biri sağda (19mm) biri solda (18,5 mm)Doktorcuğum bugün yarın çatlar dedi... Geri kalan herşey tertemiz çıktı... Kafaya takarsan hamile kalamazsın dedi bende kafaya takmıyorum ki deyince BİLİNÇALTI deyiverdi bende sustum adam haklı... Rahim filmi yada yumoş takibi için 1 yılı doldur öyle yapalım dedi... İnsanı rahatlatan bi doktorum var Allah razı olsun...Eşimin sperm sonuçlarına baktı gayet iyi dedi iltihap olayına da çok etkisi olmaz ilaca gerek yok dedi...Bide benim bu çatlak kocam bizi ispiklemiş doktoruma Ben temizlenirken bizim herif işte kadınlar kulübü diye bir yer var habire orda konuşuyorlar demiş birlikte gülmüşler bize yaaaaaaaa Bacılar biz bir yerde hata yapıyormuşuz en azından ben hata yapıyormuşum şöyle ki ben ov. testinde pozitifi görüyorum o gün ve sonraki gün ilişkiye girip bırakıyorum çalışmaları ama bırakmam gerekmiş demek ki çünkü testim dün poz. oldu bugün doktorum bugün yarın çatlar dedi hadi yarın ya da öbür gün çatladı diyelim içerde taze spermler yok ki biz çalışma yapmamış oluyoruz... Demek ki çalışmayı hemen bırakmamalı....
Benden böyle işte... Doktorum kısacası stres yapma diyor...İki yumoşum var ama bu ay olmayadabilir normal karşılarım.... Kısmet bu işler
dün kan verdim tekrar artış olmuşmu ona bakıcaz.duruma göre biraz daha zaman gecsin bendeMogami nin dr soner beye gidicem :) benimde agrılarımdan eser kalmadı.annem adet dönemin gectıgı için normal döneme gectın oyuzden agrın yoktur dedı.ama içimde bir korku var ya degerin yükselmemişse die endişe ediyorum
Canım sanırım regli dönemimiz bittiği için agrılar azaldı.benim sadece ani hareketlerde kasıklarıma agrı giriyor okadar baska bişiyim yok maşallahÇok evhamli oldum ya hayırlısı bakalım doktor haftaya gel dedi
Kuzum zaten çatlaması 24-36 saat arası kiminde 48 saat bile şahsen benim iki aydır öyle pozitifi gördükten sonra 2. gün silikleşiyor. Ben geçen hafta çarşamba-perşembe-cuma-cts(test pozitif)-cumartesi(test pozitif)-pazar(silik)- salı çalışma oldu ama acaba pazartesi de olsamıydı dedim muhtemelen bugünde olucak şimdi gün aşırıya döndük. Bu çocuk bana çok çektirdi gelsin totosunu ısırcam.
slm arkadaslar bende aynı durumdayım bebek ıstıyoruz ama bı turlu gelmıyo onerılerınız varmı ovulasyon testı okuyorum heryerde bununla hamıle kalan varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?