2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

He ya kaygılım ama geçen ay silik gördüğüm gün olmamıştı ama bu ay silik gördüğüm gün oldu birde sabah akşam takıldık günde iki kere yani boru mu bir zahmet geliversin artık.

yok yok pazardakiler salıya kadar çoktan idare ederler belki ettiler bile dikkat et kendine şu sıra :) benimde ilişkiden iki gün sonra kasık ağrılarım başladı galiba rahmi şaşırttık biraz

Çok iyi kuzum , bak endişelendiğin gibi de değilmiş iltihap olayı
İspiyonlar tabii , kocişler öyle hemen de gülecek yer arıyorlar, biz kötü bir şey yapıyoruz sankim
vel hasıl çalışmaları sıkı tutun mogamim , bakarsın sağ veya sol veyahut her ikisi de bebişle dolar

o dediğin pozisyon şey mi hadi erkek arkada... köpek pozisyonu diyorlar

Evet biz bu ay full o pozisyonda çalıştık ikimizinde en sevdiği çünkü. Spermler dışarı akmıyor, içerde eşiniz küçülene kadar kalabiliyor ay çok açık yazdım affedin terbiyesiz yaptı bu site iyice beni. Neyse küçüldü çıkıyor dediğinde eşiniz hemen dönün ve yüzüstü ya da sırtüstü yatın canlarım. Benim bu ay tutarsa inşallah böyle tutacak.

Bebisin nasilsi canim gecmis sayfalara bakamadim:)
bebsımız ıyımıs teyzesı dr boyle gıderse hıc bır sorun görünmüyır dedı gelısımı yerlesmesı suyu kesemız cok ıyımıs allaha sukurler olsun sen dr gıttınmı

Kızlar bende ne Zamandır gitemiyordum agustosta bi düşüğüm oldu hamile olduğumu anlamamıstım bile bu ayda çatlatma iğnesi olcaktım dün dr yumurtaların büyümemiş dedi iğne olmucam yani ekimde aşılama olcak bakalım

umarım tutturmuşsunuzdur kuzum... benim yerime de ısır

DOKTORU aradım haftaya gel dedi canım
anladım panık yapma sakın aklından cıkarmaya calıs kotü düşünceleri allaha sukurler olsunkı degerın ıyı bekle gıttıgınde bebegının kesesını ve kalp atısını duyarsın

açıklığın dibine vurduk yanaklarım kızardı eşin çıkınca sende dönüyorsun di mi ? bende dönüyorum hemen çünkü gidiyolar bi de öyle görmesin beni sevmiyorum o şekilde hafızada kalmayı

Hoş geldin tatlım,
güzel haberler bunlar sevindim sizin adınıza, işte bu anasını sattığımın bilinç altı dürtüyor stresi tetikliyor kör olasıca
teskin edelim birbirimizi herkese söylüyorum ama bayrağı ben taşıyorum maalesef
ayrıca benim dr da adet bitiminden bir sonraki adete kadar devam çalışmaya demişti bazen iki yumurta farklı zamanlarda çatlayabiliyor diye ÇOK ÇALIŞMAMIZ LAZIM ÇOOOK

sağol fıstığım benim... sıkı tutmaz mıyım bi tek bugünü boş geçiriyorum yarın va sonraki 10 gün devam gerçi bizim herife kalsa bugünde atlayacak üstüme... yumoşlarında keyfi bilir ister tuttsun ister tutmasın napıyım... 2 si de tutarsa işim var ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…