geçen ayın çarşambası bu ayın pazartesisi illa bi gün kaçacak
birazdan cıkıcam evdensonuçlar bugün kaçta canım ?
Bebisin nasilsi canim gecmis sayfalara bakamadim:)hımm cnm zaten sureklı olmaz agrı ara ara olur cnm takma kafana dr gıttınmı sen hıc
He ya kaygılım ama geçen ay silik gördüğüm gün olmamıştı ama bu ay silik gördüğüm gün oldu birde sabah akşam takıldık günde iki kere yani boru mu bir zahmet geliversin artık.
tavsiye bacımbaaaaaowwww muhabette gellll pozısyonlar felan neoluyor orda bakim
Çok iyi kuzum , bak endişelendiğin gibi de değilmiş iltihap olayıBEN GELDİM
Kızlar 2 tane yumoşum varmış biri sağda (19mm) biri solda (18,5 mm)Doktorcuğum bugün yarın çatlar dedi... Geri kalan herşey tertemiz çıktı... Kafaya takarsan hamile kalamazsın dedi bende kafaya takmıyorum ki deyince BİLİNÇALTI deyiverdi bende sustum adam haklı... Rahim filmi yada yumoş takibi için 1 yılı doldur öyle yapalım dedi... İnsanı rahatlatan bi doktorum var Allah razı olsun...Eşimin sperm sonuçlarına baktı gayet iyi dedi iltihap olayına da çok etkisi olmaz ilaca gerek yok dedi...Bide benim bu çatlak kocam bizi ispiklemiş doktoruma Ben temizlenirken bizim herif işte kadınlar kulübü diye bir yer var habire orda konuşuyorlar demiş birlikte gülmüşler bize yaaaaaaaa Bacılar biz bir yerde hata yapıyormuşuz en azından ben hata yapıyormuşum şöyle ki ben ov. testinde pozitifi görüyorum o gün ve sonraki gün ilişkiye girip bırakıyorum çalışmaları ama bırakmam gerekmiş demek ki çünkü testim dün poz. oldu bugün doktorum bugün yarın çatlar dedi hadi yarın ya da öbür gün çatladı diyelim içerde taze spermler yok ki biz çalışma yapmamış oluyoruz... Demek ki çalışmayı hemen bırakmamalı....
Benden böyle işte... Doktorum kısacası stres yapma diyor...İki yumoşum var ama bu ay olmayadabilir normal karşılarım.... Kısmet bu işler
birazdan cıkıcam evden
dogru yolladınız kuşum bebeğe gıden her yol bümahtır...tavsiye bacımvalaa pozisyon binbir türlüsü var da işte bebeğe giden yollar bizi ilgilendiren
o dediğin pozisyon şey mi hadi erkek arkada... köpek pozisyonu diyorlar
DOKTORU aradım haftaya gel dedi canımhımm cnm zaten sureklı olmaz agrı ara ara olur cnm takma kafana dr gıttınmı sen hıc
bebsımız ıyımıs teyzesı dr boyle gıderse hıc bır sorun görünmüyır dedı gelısımı yerlesmesı suyu kesemız cok ıyımıs allaha sukurler olsun sen dr gıttınmıBebisin nasilsi canim gecmis sayfalara bakamadim:)
İnşallah canım. Sana ve isteyen herkese sorunsuz ve hayırlısını nasip etsin allahım . Aynı şekilde bana dabende iyiyim korunuyoruz bu ay tek kaçamak dışındaağrılar normaldir yerleşiyor henüz pıtpıt atan kalbinide duyunca rahat edeceksin inşallah
İyi bari korktum bendeCanım sanırım regli dönemimiz bittiği için agrılar azaldı.benim sadece ani hareketlerde kasıklarıma agrı giriyor okadar baska bişiyim yok maşallah
umarım tutturmuşsunuzdur kuzum... benim yerime de ısırKuzum zaten çatlaması 24-36 saat arası kiminde 48 saat bile şahsen benim iki aydır öyle pozitifi gördükten sonra 2. gün silikleşiyor. Ben geçen hafta çarşamba-perşembe-cuma-cts(test pozitif)-cumartesi(test pozitif)-pazar(silik)- salı çalışma oldu ama acaba pazartesi de olsamıydı dedim muhtemelen bugünde olucak şimdi gün aşırıya döndük. Bu çocuk bana çok çektirdi gelsin totosunu ısırcam.
anladım panık yapma sakın aklından cıkarmaya calıs kotü düşünceleri allaha sukurler olsunkı degerın ıyı bekle gıttıgınde bebegının kesesını ve kalp atısını duyarsınDOKTORU aradım haftaya gel dedi canım
Evet biz bu ay full o pozisyonda çalıştık ikimizinde en sevdiği çünkü.Spermler dışarı akmıyor, içerde eşiniz küçülene kadar kalabiliyor ay çok açık yazdım affedin terbiyesiz yaptı bu site iyice beni. Neyse küçüldü çıkıyor dediğinde eşiniz hemen dönün ve yüzüstü ya da sırtüstü yatın canlarım. Benim bu ay tutarsa inşallah böyle tutacak.
Hoş geldin tatlım,BEN GELDİM
Kızlar 2 tane yumoşum varmış biri sağda (19mm) biri solda (18,5 mm)Doktorcuğum bugün yarın çatlar dedi... Geri kalan herşey tertemiz çıktı... Kafaya takarsan hamile kalamazsın dedi bende kafaya takmıyorum ki deyince BİLİNÇALTI deyiverdi bende sustum adam haklı... Rahim filmi yada yumoş takibi için 1 yılı doldur öyle yapalım dedi... İnsanı rahatlatan bi doktorum var Allah razı olsun...Eşimin sperm sonuçlarına baktı gayet iyi dedi iltihap olayına da çok etkisi olmaz ilaca gerek yok dedi...Bide benim bu çatlak kocam bizi ispiklemiş doktoruma Ben temizlenirken bizim herif işte kadınlar kulübü diye bir yer var habire orda konuşuyorlar demiş birlikte gülmüşler bize yaaaaaaaa Bacılar biz bir yerde hata yapıyormuşuz en azından ben hata yapıyormuşum şöyle ki ben ov. testinde pozitifi görüyorum o gün ve sonraki gün ilişkiye girip bırakıyorum çalışmaları ama bırakmam gerekmiş demek ki çünkü testim dün poz. oldu bugün doktorum bugün yarın çatlar dedi hadi yarın ya da öbür gün çatladı diyelim içerde taze spermler yok ki biz çalışma yapmamış oluyoruz... Demek ki çalışmayı hemen bırakmamalı....
Benden böyle işte... Doktorum kısacası stres yapma diyor...İki yumoşum var ama bu ay olmayadabilir normal karşılarım.... Kısmet bu işler
sağol fıstığım benim... sıkı tutmaz mıyım bi tek bugünü boş geçiriyorum yarın va sonraki 10 gün devamÇok iyi kuzum , bak endişelendiğin gibi de değilmiş iltihap olayı
İspiyonlar tabii , kocişler öyle hemen de gülecek yer arıyorlar, biz kötü bir şey yapıyoruz sankim
vel hasıl çalışmaları sıkı tutun mogamim , bakarsın sağ veya sol veyahut her ikisi de bebişle dolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?