açıklığın dibine vurduk yanaklarım kızardıeşin çıkınca sende dönüyorsun di mi ? bende dönüyorum hemen çünkü gidiyolar bi de öyle görmesin beni sevmiyorum o şekilde hafızada kalmayı
oyy canım , sen bilirsin işini , gerisi Rabbime kalmışsağol fıstığım benim... sıkı tutmaz mıyım bi tek bugünü boş geçiriyorum yarın va sonraki 10 gün devamgerçi bizim herife kalsa bugünde atlayacak üstüme... yumoşlarında keyfi bilir ister tuttsun ister tutmasın napıyım... 2 si de tutarsa işim var ama
iyi olanıza çok sevindim canım öpüyorum seniBirkaç gündür çok şükür daha iyiyiz. İşi biraz stresli ve hala düğün borcu ödüyoruz. O da haklı evet tayinimiz çıktığı zaman vs benim de her ilde uğraş alanım olabilecek bir işimin olmasını bende istiyorum ama nasip kısmet. Biraz kabullendi atanamama olayını biraz daha merhametli yani. Bi de bizimki asker olduğu için her tepkisi asayiş berkemalhayırlısı olsun bi daha hazırlanıcam bi ara ciddi ciddi düşünmüştüm sevmiyor heralde bu adamla bir ömür nasıl geçecek diye ama o halleri biraz olsun geçti şükür. Ben de kin gütmemeliyim o yüzden önce eş olmayı hatırlamamız gerek ikimizimde. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Bende böyle durumlarda daha sakin ve mantıklı düşünmem gerek. Sağol arkadaşım büyük oranda haklısın :)
hahaha şu peçeteler olmasa zatiiiAhahah canım eşim bana dön diyor atıyorum kendimi yatağa eğer gülersek o arada 2-3 dakika içinde yanardağ volkanı gibi pıt pıt atıyor eğer ciddi durur hapşurmaz, konuşmazsam 5-10 dakika sonra az az akıyor ama akanlar sperm değil üzülmeyin. Zaten eşinizin boşaldığı meni içinde %10 değerinde sperm var. Ben yatakla totonun kesiştiği yere peçeteyi koyuyorum o emiyor yatakta batmıyor.
benimde en sevdiğim o... o zaman o pozisyondan devam... Senden bu sıkı performans ile bekliyoruz artık bişeylerEvet biz bu ay full o pozisyonda çalıştık ikimizinde en sevdiği çünkü.Spermler dışarı akmıyor, içerde eşiniz küçülene kadar kalabiliyor ay çok açık yazdım affedin terbiyesiz yaptı bu site iyice beni. Neyse küçüldü çıkıyor dediğinde eşiniz hemen dönün ve yüzüstü ya da sırtüstü yatın canlarım. Benim bu ay tutarsa inşallah böyle tutacak.
Merhaba kuzum... umarım aşılama ile güzel sonuçlar alırsın...habersiz bırakma biziKızlar bende ne Zamandır gitemiyordum agustosta bi düşüğüm oldu hamile olduğumu anlamamıstım bile bu ayda çatlatma iğnesi olcaktım dün dr yumurtaların büyümemiş dedi iğne olmucam yani ekimde aşılama olcak bakalım
kuzum endişe etme herşey yolunda görünüyor şimdilik... Allah sana bağışladıysa o yavruyu hiçbişeycikler olmazDOKTORU aradım haftaya gel dedi canım
benimde en sevdiğim o... o zaman o pozisyondan devam... Senden bu sıkı performans ile bekliyoruz artık bişeyler
hahaha şu peçeteler olmasa zatiii
sağol kuzum benim... Elimizden geldiğince stres yapmamak lazım napalım bilinçaltıda varsın konuşsun... ben bi 10 gün daha çalışırım sonra da zaten adete ne kalmış oluyor ki ... umarım fazla bekletmez sıpalarHoş geldin tatlım,
güzel haberler bunlar sevindim sizin adınıza, işte bu anasını sattığımın bilinç altı dürtüyor stresi tetikliyor kör olasıca
teskin edelim birbirimizi herkese söylüyorum ama bayrağı ben taşıyorum maalesef
ayrıca benim dr da adet bitiminden bir sonraki adete kadar devam çalışmaya demişti bazen iki yumurta farklı zamanlarda çatlayabiliyor diye ÇOK ÇALIŞMAMIZ LAZIM ÇOOOK
Aynen kuzum bizde deYatakta her daim tuvalet kağıdı rulosu var.
Oh çok sevindim, böyle doktorları seviyorum yaaabende gaza geldim randevu aldım başka bir dr dan ikinci bir göz olsun istedim adetimin ikinci günü gideceğiz, ve direk hiç beklemiyelim hemen yumurta takibi yapalım dedi, benim dr bekleyin diyordu bakalım ne olacak haftaya :)
akıntı normal bişey kuşum...sen bugün ya da en geç yarını bi değerlendir tabi önce siz iyi olun daoyy canım , sen bilirsin işini , gerisi Rabbime kalmış
Bizde dün akşam çalışma olamadı... benim deli gibi akıntım var , acaba bişey mi oldu anlamadım ki yaw
o peçeteler vazgeçilmezimiz zatenhahaha şu peçeteler olmasa zatiii
sanmam canım ben de yazz kullandım 11 ay... marrt sonu bıraktım ve taa o zamanda bile yumoşum vardı..Ay bende bu sıkı performansla kendimden bekliyorum artık bişiyler. İnşallah doğum kontrol hapları hala korumuyordur bu ayda olmazsa artık ona bağlıcam.
tatlım 2,5 saat olmuş çok normal az az sık sık yemeye gayret et şekerin falan düşmesin ayrıca emzirirken zırt diye verirsin o kiloları hiç korkmakızlar saat 11 de kahvaltıdan kalktım sımdı yıne acıktım ya bu gıdıse tosun olucam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?