2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ahahah canım eşim bana dön diyor atıyorum kendimi yatağa eğer gülersek o arada 2-3 dakika içinde yanardağ volkanı gibi pıt pıt atıyor eğer ciddi durur hapşurmaz, konuşmazsam 5-10 dakika sonra az az akıyor ama akanlar sperm değil üzülmeyin. Zaten eşinizin boşaldığı meni içinde %10 değerinde sperm var. Ben yatakla totonun kesiştiği yere peçeteyi koyuyorum o emiyor yatakta batmıyor.

oyy canım , sen bilirsin işini , gerisi Rabbime kalmış
Bizde dün akşam çalışma olamadı... benim deli gibi akıntım var , acaba bişey mi oldu anlamadım ki yaw

iyi olanıza çok sevindim canım öpüyorum seni

hahaha şu peçeteler olmasa zatiii

benimde en sevdiğim o... o zaman o pozisyondan devam... Senden bu sıkı performans ile bekliyoruz artık bişeyler

Merhaba kuzum... umarım aşılama ile güzel sonuçlar alırsın...habersiz bırakma bizi

benimde en sevdiğim o... o zaman o pozisyondan devam... Senden bu sıkı performans ile bekliyoruz artık bişeyler

Ay bende bu sıkı performansla kendimden bekliyorum artık bişiyler. İnşallah doğum kontrol hapları hala korumuyordur bu ayda olmazsa artık ona bağlıcam.

sağol kuzum benim... Elimizden geldiğince stres yapmamak lazım napalım bilinçaltıda varsın konuşsun... ben bi 10 gün daha çalışırım sonra da zaten adete ne kalmış oluyor ki ... umarım fazla bekletmez sıpalar

bende gaza geldim randevu aldım başka bir dr dan ikinci bir göz olsun istedim adetimin ikinci günü gideceğiz, ve direk hiç beklemiyelim hemen yumurta takibi yapalım dedi, benim dr bekleyin diyordu bakalım ne olacak haftaya :)

Oh çok sevindim, böyle doktorları seviyorum yaaa

oyy canım , sen bilirsin işini , gerisi Rabbime kalmış
Bizde dün akşam çalışma olamadı... benim deli gibi akıntım var , acaba bişey mi oldu anlamadım ki yaw
akıntı normal bişey kuşum...sen bugün ya da en geç yarını bi değerlendir tabi önce siz iyi olun da

Bu arada ben bu ay sıkılıncaya kadar yüzüstü yattım otelde onların yastıkları kirlensin varsın dedim koydum totomun altına sırtüstü yattım ayaklarımı diktim kafama göre takıldım kasmadım hiç sadece duş almadım gece olanlardan sabah aldım duşumu hep. Hiç yataktan çıkmadım yani ayağa kalkmadım hiç sabah olanlar hariç.

Ay bende bu sıkı performansla kendimden bekliyorum artık bişiyler. İnşallah doğum kontrol hapları hala korumuyordur bu ayda olmazsa artık ona bağlıcam.
sanmam canım ben de yazz kullandım 11 ay... marrt sonu bıraktım ve taa o zamanda bile yumoşum vardı..

kızlar saat 11 de kahvaltıdan kalktım sımdı yıne acıktım ya bu gıdıse tosun olucam ben
tatlım 2,5 saat olmuş çok normal az az sık sık yemeye gayret et şekerin falan düşmesin ayrıca emzirirken zırt diye verirsin o kiloları hiç korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…