- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Hadi inşaAllah mogamim... beyaz gibi akıntım , akışkan iç çamaşırı değiştirmekten yoruldum bitanem... o yüzden şaşırdım.. ama kaşıntı vs yok...akıntı normal bişey kuşum...sen bugün ya da en geç yarını bi değerlendir tabi önce siz iyi olun da
daha yeni başlamamış mıydı kızee kızlar benım adetım bıttı
ne kadar çabuk...ee kızlar benım adetım bıttı
eee tabi tel de yaş 35 diyince kadın hemen başlayalım dedi benim dr sakin ol diyip diyip gönderiyordu beni :)Oh çok sevindim, böyle doktorları seviyorum yaaa
Ahahah canım eşim bana dön diyor atıyorum kendimi yatağa eğer gülersek o arada 2-3 dakika içinde yanardağ volkanı gibi pıt pıt atıyor eğer ciddi durur hapşurmaz, konuşmazsam 5-10 dakika sonra az az akıyor ama akanlar sperm değil üzülmeyin. Zaten eşinizin boşaldığı meni içinde %10 değerinde sperm var. Ben yatakla totonun kesiştiği yere peçeteyi koyuyorum o emiyor yatakta batmıyor.
kilodan korkmıyorum ama çalıstıgım için pek yıyecek bulamıyorum bentatlım 2,5 saat olmuş çok normal az az sık sık yemeye gayret et şekerin falan düşmesin ayrıca emzirirken zırt diye verirsin o kiloları hiç korkma
Hadi inşaAllah mogamim... beyaz gibi akıntım , akışkan iç çamaşırı değiştirmekten yoruldum bitanem... o yüzden şaşırdım.. ama kaşıntı vs yok...
bazen hiç beklenmedik aylarda gelirmiş bebiş, acaba diyorum bu ay o ay mı,,, ? İyiki beklendi içerisinde değilim
bu ay bana hayırlı gelmıcek heralde neden boyle oldu 2 3 damla kadar gelmiş o kadar :Sne kadar çabuk...
yerleşme olabilir canım dikkat etbu ay bana hayırlı gelmıcek heralde neden boyle oldu 2 3 damla kadar gelmiş o kadar :S
bak benim avukat bir arkadaşım 9 ay beslenme çantasıyla gezdi ben hayranım onun azmine, kavanoza yoğurt mayalayıp koyardı çantasına meyvesi falan hep yanındaydı alışkanlık edinmek lazım malum herşey minnoşlar için :)kilodan korkmıyorum ama çalıstıgım için pek yıyecek bulamıyorum ben
Bu arada ben bu ay sıkılıncaya kadar yüzüstü yattım otelde onların yastıkları kirlensin varsın dedim koydum totomun altına sırtüstü yattım ayaklarımı diktim kafama göre takıldım kasmadım hiç sadece duş almadım gece olanlardan sabah aldım duşumu hep. Hiç yataktan çıkmadım yani ayağa kalkmadım hiç sabah olanlar hariç.
bu ay bana hayırlı gelmıcek heralde neden boyle oldu 2 3 damla kadar gelmiş o kadar :S
şu hayatı akışına bırakan kullarından eyle bizi Ya Rab çok kurcalıyoruz işleri karmakarışık hale getiriyoruzşubattı sanırım korunmadıık bebeğim olur diye hemen ertesi gün hapı aldım korktum. haziranda doktora gittim çocuk düşünmüyoruz dedim. korunmasız iki ilişki oldu diye hemen telaş yaptım çocuk var mı diye olmadığını görünce bu sefer üzüldüm ve korunmayı bıraktık sonra bebeğim oldu değerim artsın diye dua ettim sonra bebeğim gitti bu sefer dış gebelik vs olmasın diye değerim düşsün diye dua ediyorum bir dua listesi çıkarsak rabbim akıl fikir verir önce bu kuluna sanırımhayat çok garip çookkkk :)
vay otel hijyeninin halinebndan sonra çarşafımı götürücem
daha yapmadım canım ama dun kanamam vardı bugunde az bı sekıldeTest yaptın mı yerleşme olabilir mi okuduğum kadarıyla yaşın küçük hamile kalmak için en en en verimli yaştasın.
hmmm ok o zaman tatlımm... koku yoksa kaşıntı vs falan da yoksa korkma normal vajinal akıntı o... hem yumoş döneminde akıntı artışı olur...beklenti mi o da neymiş
dun kanamam vardı ama canım haa bıde aksam yemekten sonra o kadar mıdem bulandı kı tursu vardı sofrada nefret ettm o an tursudan tıksındm resmen yerleşme kanaması olmasını cok ısterım zaten bu ay adetsem eger hıc belrtsızı geldı 10 15 gun önceden cok belım agrırdı normalde bılemıyorumyerleşme olabilir canım dikkat et
Valla kuzum evde totomun altına koyamıyordum akar makar diye ama otelde dikkat etmedim gerçekten de kalçalarımı bayağı kaldırdı akarsada onlar nasılsa kaynatıyorlar diye dert etmedim ama çokta akmadı duruşumdan dolayı bir de yüzüstü yatıncada akmıyor bilginize.
ay mogamiimmm ikiz gelirmiş sana ne güzel olur dimi; ayyy demek pozitifi görünce rahatlama falan yok çalışmalara devam edeceğiz; herşey normalmiş ne güzel işte eşince de sende de no problem Allah yüzünüzü güldürsün inşaallah rahatlamışsındır şimdi senBEN GELDİM
Kızlar 2 tane yumoşum varmış biri sağda (19mm) biri solda (18,5 mm)Doktorcuğum bugün yarın çatlar dedi... Geri kalan herşey tertemiz çıktı... Kafaya takarsan hamile kalamazsın dedi bende kafaya takmıyorum ki deyince BİLİNÇALTI deyiverdi bende sustum adam haklı... Rahim filmi yada yumoş takibi için 1 yılı doldur öyle yapalım dedi... İnsanı rahatlatan bi doktorum var Allah razı olsun...Eşimin sperm sonuçlarına baktı gayet iyi dedi iltihap olayına da çok etkisi olmaz ilaca gerek yok dedi...Bide benim bu çatlak kocam bizi ispiklemiş doktoruma Ben temizlenirken bizim herif işte kadınlar kulübü diye bir yer var habire orda konuşuyorlar demiş birlikte gülmüşler bize yaaaaaaaa Bacılar biz bir yerde hata yapıyormuşuz en azından ben hata yapıyormuşum şöyle ki ben ov. testinde pozitifi görüyorum o gün ve sonraki gün ilişkiye girip bırakıyorum çalışmaları ama bırakmam gerekmiş demek ki çünkü testim dün poz. oldu bugün doktorum bugün yarın çatlar dedi hadi yarın ya da öbür gün çatladı diyelim içerde taze spermler yok ki biz çalışma yapmamış oluyoruz... Demek ki çalışmayı hemen bırakmamalı....
Benden böyle işte... Doktorum kısacası stres yapma diyor...İki yumoşum var ama bu ay olmayadabilir normal karşılarım.... Kısmet bu işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?