2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

akıntı normal bişey kuşum...sen bugün ya da en geç yarını bi değerlendir tabi önce siz iyi olun da
Hadi inşaAllah mogamim... beyaz gibi akıntım , akışkan iç çamaşırı değiştirmekten yoruldum bitanem... o yüzden şaşırdım.. ama kaşıntı vs yok...
bazen hiç beklenmedik aylarda gelirmiş bebiş, acaba diyorum bu ay o ay mı,,, ? İyiki beklendi içerisinde değilim

bende bi kere rahat yapamadım elimde hep bir kağıt havlu hemen tıkıyorum kaçaklarıı

tatlım 2,5 saat olmuş çok normal az az sık sık yemeye gayret et şekerin falan düşmesin ayrıca emzirirken zırt diye verirsin o kiloları hiç korkma
kilodan korkmıyorum ama çalıstıgım için pek yıyecek bulamıyorum ben

... koku yoksa kaşıntı vs falan da yoksa korkma normal vajinal akıntı o... hem yumoş döneminde akıntı artışı olur...beklenti mi o da neymiş

kilodan korkmıyorum ama çalıstıgım için pek yıyecek bulamıyorum ben
bak benim avukat bir arkadaşım 9 ay beslenme çantasıyla gezdi ben hayranım onun azmine, kavanoza yoğurt mayalayıp koyardı çantasına meyvesi falan hep yanındaydı alışkanlık edinmek lazım malum herşey minnoşlar için :)

vay otel hijyeninin haline bndan sonra çarşafımı götürücem

şu hayatı akışına bırakan kullarından eyle bizi Ya Rab çok kurcalıyoruz işleri karmakarışık hale getiriyoruz

vay otel hijyeninin haline bndan sonra çarşafımı götürücem

Valla kuzum evde totomun altına koyamıyordum akar makar diye ama otelde dikkat etmedim gerçekten de kalçalarımı bayağı kaldırdı akarsada onlar nasılsa kaynatıyorlar diye dert etmedim ama çokta akmadı duruşumdan dolayı bir de yüzüstü yatıncada akmıyor bilginize.

yerleşme olabilir canım dikkat et
dun kanamam vardı ama canım haa bıde aksam yemekten sonra o kadar mıdem bulandı kı tursu vardı sofrada nefret ettm o an tursudan tıksındm resmen yerleşme kanaması olmasını cok ısterım zaten bu ay adetsem eger hıc belrtsızı geldı 10 15 gun önceden cok belım agrırdı normalde bılemıyorum

her türlü yatarızzz iyi yaptın gelsin bebişkkooomuzz :)

ay mogamiimmm ikiz gelirmiş sana ne güzel olur dimi; ayyy demek pozitifi görünce rahatlama falan yok çalışmalara devam edeceğiz; herşey normalmiş ne güzel işte eşince de sende de no problem Allah yüzünüzü güldürsün inşaallah rahatlamışsındır şimdi sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…