2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

KIZLAR ,

BAŞIM DÖNÜYO BU ARA ÇOK NORMALDA 9,5 OLAN TANSİYONUM 11,6 ÇIKTI BEN TANSİYON HASTASI MI OLDUM ACABA HİÇ Bİ BİLGİNİZ VAR MI ?

Merhaba kuzum... umarım aşılama ile güzel sonuçlar alırsın...habersiz bırakma bizi
Saol canım ama bi sorunum var adetimin üçüncü günü arefe gününe geliyo off kasım a mı kalır acaba

İkizi ben bulcam allahın izniyle dimi MINIKKUS1 ??

oylede getıremıyorum eve gec gıdıyorum herseyımın düzeni değişti resmen bende meyve felan getırıyorum borek yapıp getırıyorum ama tek sorun doymuyorum

Sen tansiyon değilde yakında hastalık hastası olacaksın bu gidişle bir şeyciğin yok.

o bende zaten vardı mide var ayak var göz var alerji var romatizma oooo neler neler ama bebiş gelinceee hepsi geçmişti unutmuştum sağlıksız olmayı :) ama bu ara gerçekten bir yere çakılıcam baş dönmem sayesinde önemsemiyorum öyleyse dönüp dursun bakalım nereye kadar

geldim kızlar
pazartesi verdiğim kan sonucum 107,36 dı
çarşamba verdiğim sonuc da 243,35
her ikisinide sabah 9;30 da vermiştim. 2 gün ara ile artış normalmıdır

KIZLAR ,

BAŞIM DÖNÜYO BU ARA ÇOK NORMALDA 9,5 OLAN TANSİYONUM 11,6 ÇIKTI BEN TANSİYON HASTASI MI OLDUM ACABA HİÇ Bİ BİLGİNİZ VAR MI ?
tansiyon normal kuzum... olabilir arada böyle hafif iniş çıkışlar...dinlen biraz

Baş dönmesini eskiler hamileliğe bağlar ammaaa velakin bilmedim ben onu.

geldim kızlar
pazartesi verdiğim kan sonucum 107,36 dı
çarşamba verdiğim sonuc da 243,35
her ikisinide sabah 9;30 da vermiştim. 2 gün ara ile artış normalmıdır
normal olduğunu düşünüyorum ama sen bi sonere görünsen artık kuzum onun değerlendirmesi daha doğru olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…