- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
O da yakındır inşaAllah bebiiişşdoktor yumoşların ultrason fotosunu verdi elime aahh ahhh dedim ne olaydı döllenmiş olaydı da onu fotosu olaydı
Saol canım ama bi sorunum var adetimin üçüncü günü arefe gününe geliyo off kasım a mı kalır acabaMerhaba kuzum... umarım aşılama ile güzel sonuçlar alırsın...habersiz bırakma bizi
bizim çocuklar gelene kadar bizi şair, yazar hatta bestekar bile olabilir yawwwway ne güzel benzetmeler bunlar böyle canım benim :) olsun da görelim inşallah
ay mogamiimmm ikiz gelirmiş sana ne güzel olur dimi; ayyy demek pozitifi görünce rahatlama falan yok çalışmalara devam edeceğiz; herşey normalmiş ne güzel işte eşince de sende de no problem Allah yüzünüzü güldürsün inşaallah rahatlamışsındır şimdi sen
KIZLAR ,
BAŞIM DÖNÜYO BU ARA ÇOK NORMALDA 9,5 OLAN TANSİYONUM 11,6 ÇIKTI BEN TANSİYON HASTASI MI OLDUM ACABA HİÇ Bİ BİLGİNİZ VAR MI ?
Yumurtlama gününü kaçırıyo olabilirsin işte o zaman testlerden alıp dene bi de. Gittigidiyorda uygun fiyatlı satılıyo.[/Qo
oylede getıremıyorum eve gec gıdıyorum herseyımın düzeni değişti resmen bende meyve felan getırıyorum borek yapıp getırıyorum ama tek sorun doymuyorumbak benim avukat bir arkadaşım 9 ay beslenme çantasıyla gezdi ben hayranım onun azmine, kavanoza yoğurt mayalayıp koyardı çantasına meyvesi falan hep yanındaydı alışkanlık edinmek lazım malum herşey minnoşlar için :)
,
evet sen boşuna mı o pozisyonlarda oldunikizlerimiz geliyoo hemde 9 aya kadarrr yerim ben onların bi birine bi öbürünne bakarım gözlerim şaşı olur
2. günü gitsen sorun olur mu ki... doktoruna sorsana kuşumSaol canım ama bi sorunum var adetimin üçüncü günü arefe gününe geliyo off kasım a mı kalır acaba
Sen tansiyon değilde yakında hastalık hastası olacaksın bu gidişle bir şeyciğin yok.
tansiyon normal kuzum... olabilir arada böyle hafif iniş çıkışlar...dinlen birazKIZLAR ,
BAŞIM DÖNÜYO BU ARA ÇOK NORMALDA 9,5 OLAN TANSİYONUM 11,6 ÇIKTI BEN TANSİYON HASTASI MI OLDUM ACABA HİÇ Bİ BİLGİNİZ VAR MI ?
Hay çatlakım benim. Ben tekine razıyım. Erkeğe bile alıştırdım kendimi o derece.
geldim kızlar
pazartesi verdiğim kan sonucum 107,36 dı
çarşamba verdiğim sonuc da 243,35
her ikisinide sabah 9;30 da vermiştim. 2 gün ara ile artış normalmıdır
o bende zaten vardı mide var ayak var göz var alerji var romatizma oooo neler neler ama bebiş gelinceee hepsi geçmişti unutmuştum sağlıksız olmayı :) ama bu ara gerçekten bir yere çakılıcam baş dönmem sayesindeönemsemiyorum öyleyse dönüp dursun bakalım nereye kadar
normal olduğunu düşünüyorum ama sen bi sonere görünsen artık kuzum onun değerlendirmesi daha doğru olur...geldim kızlar
pazartesi verdiğim kan sonucum 107,36 dı
çarşamba verdiğim sonuc da 243,35
her ikisinide sabah 9;30 da vermiştim. 2 gün ara ile artış normalmıdır
tansiyon normal kuzum... olabilir arada böyle hafif iniş çıkışlar...dinlen biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?