erkeğe bilesankii 3 5 çeşidi var kesin pipili bir bebişin olacak kesin
Baş dönmesini eskiler hamileliğe bağlar ammaaa velakin bilmedim ben onu.
cnm henuz kese görünmez die düşünüyorum. eger artıs bu sekılde gıderse haftaya kese gorunur rahatlıkla..ozaman gıtmeyı dusunuyorumnormal olduğunu düşünüyorum ama sen bi sonere görünsen artık kuzum onun değerlendirmesi daha doğru olur...
ahahahah ben bunlara hiç dikkat etmedim vallla sadece son efer yüzüstü yatmışımdır diğerlerinde güldüm ettim ayyy herkesin anatomisi aynı demek ki ben daha yeni keşfettim gülünce pıt pıt çıkıyor bide küçülme olayına da katılıyorum o zaman çıkarkende komik oluyorEvet biz bu ay full o pozisyonda çalıştık ikimizinde en sevdiği çünkü.Spermler dışarı akmıyor, içerde eşiniz küçülene kadar kalabiliyor ay çok açık yazdım affedin terbiyesiz yaptı bu site iyice beni. Neyse küçüldü çıkıyor dediğinde eşiniz hemen dönün ve yüzüstü ya da sırtüstü yatın canlarım. Benim bu ay tutarsa inşallah böyle tutacak.
rahatlamaz olur muyum... gerçi henüz bi problem varsa da bilmiyoruz çünkü hormon tahlili ya da rahim filmine gerek duyulmadı onların ne alemde olduğundan haberim yok...ikiz olma ihtimali şuan da var... benim annemde ikiz teki... anneannem çift yumurtlamış ve tutmuş... bu olayda genetik zaten... kısmet bakalımay mogamiimmm ikiz gelirmiş sana ne güzel olur dimi; ayyy demek pozitifi görünce rahatlama falan yok çalışmalara devam edeceğiz; herşey normalmiş ne güzel işte eşince de sende de no problem Allah yüzünüzü güldürsün inşaallah rahatlamışsındır şimdi sen
hadi inşallah o vakitdun kanamam vardı ama canım haa bıde aksam yemekten sonra o kadar mıdem bulandı kı tursu vardı sofrada nefret ettm o an tursudan tıksındm resmen yerleşme kanaması olmasını cok ısterım zaten bu ay adetsem eger hıc belrtsızı geldı 10 15 gun önceden cok belım agrırdı normalde bılemıyorum
Kızcıydım da o bakımdan şimdi oğlunuz oluyor dese doktor ona da kız kadar sevinirim çok değiştim şu 3 ayda çok.
İçimden benim kızım olacak gibi hissediyorum. Ofiste 3 kişinin oğlu oldu. 1 kişinin kızı. 2 kişi daha hamile şuan biri doğurmak üzere yarın ofiste son günü. Diğerininde oğlan oluyor yani 5 erkek 1 kızımız var ofiste 2. kızı da ben bulucam bence.
Sorcam bakalım canım yaa inş hamile kalım artık2. günü gitsen sorun olur mu ki... doktoruna sorsana kuşum
ben meryem suresını hala okumaya devam edıyorum,41 günü tamamlıcam nasıp olursa..baslamadan önce dua edıyorum sizlerin ve benim bebişimin saglı için :) sizin yerinizede okuyorum kızlar..mevla sızlerede nasıp etsın ınşnormaldir tabi maşallaahhhhhhhhhh değerler artıyorrr
ben meryem suresını hala okumaya devam edıyorum,41 günü tamamlıcam nasıp olursa..baslamadan önce dua edıyorum sizlerin ve benim bebişimin saglı için :) sizin yerinizede okuyorum kızlar..mevla sızlerede nasıp etsın ınş
siz ofisçe sabah akşam çalışıyorsunuz
ayyy bak yıne ümitlendm yaahadi inşallah o vakit
sen bilirsin kuşum... değerlerin umarım uçaaaaaar gidercnm henuz kese görünmez die düşünüyorum. eger artıs bu sekılde gıderse haftaya kese gorunur rahatlıkla..ozaman gıtmeyı dusunuyorum
Ama bahsettiğim bu 4 doğum birbirinden farklı yıllarda sadece son 2 tanesi çakıştı. Onunda biri doğuruyor diğeri daha yeni cinsiyet falan öğrendi. 14 ya da 15. haftasında falan.
cumayı bulmaz dıe dusunuyorum bende canım.2 günde bile artık iki mislinden fazla olmuş gibi..persembe bıle rahatlıkla gorunur kanımca.saglıklı olsunda gec gorunsun sorun degıl..saglık hekımım bırcok tahlıl yaptırdı onlarıda oldum hepsı temız cıktı sukur..acıkcası hangı haftalar hangı testler yapılır hıc bılmıyorum.bu konuda bılgım yok..onu arastırmam lazım bıraz galıbacanım allah razı olsunn rabbim bebişine sağlıklı uzun ömürler versin bizlere de nasip etsin inşallah :) haftaya doktora gidebilirsin dediğin gibi cuma fln olablir o zaman değerin 1500 leri bulur böylece keseyi görürsünüz rahatlıkla :)
sana da bu ay ikiz geliyor hayırlısıyla :) bir kız bir oglan ayy ne guzel olurdu bır seferde cıkardı sıkıntısı valla..sen bilirsin kuşum... değerlerin umarım uçaaaaaar gider
sen onların arasında kala kala yapmazsan olmazzz artık farz olmuş :) ofis kurallarına uyalım lütfen :) ahh lovely ahh on gün sonra heyecanlıyım kaygılı dediğini hissediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?