Allah razı olsun kuzum... Duaların kabul olur inşben meryem suresını hala okumaya devam edıyorum,41 günü tamamlıcam nasıp olursa..baslamadan önce dua edıyorum sizlerin ve benim bebişimin saglı için :) sizin yerinizede okuyorum kızlar..mevla sızlerede nasıp etsın ınş
AYYY KIZLAR SABAH KİM YAZDI HAMİLE OLDUĞU HALDE İLİŞKİ OLMUŞ AZCIK KAN GELMİŞ FELAN
DOKTORLAR DEVAM DESE BİLE YAPMAYIN BAZEN RAHİM AŞAĞISINDA OLUYOR KESELER İLK HAFTA GÖRÜNMEDİĞİ İÇİN DOKTOR ÖYLE YÖNLENDİRİYOR AMA YAPMAIN YAHU
O ARKADAŞ İYİMİ
LOVELY BEN KORKUYORUM YAAA BİLMİYORUM TEDİRGİN OLDUM BUGÜN YEMEKTEN SORNA BÖĞÜRDÜM HEP KUSUCAKTIM ARKADAŞIM SEN HAMİLEMİSİN DEDİ AMA MİDEM YANDI VE KIYMADAN TİKSİNDİM BİLMİYORUM KORKUYORUM YA HAMİLEYSEK ZARAR VERİR DİEE biz adete kadar yapcaz yapmayalım mı???
cumayı bulmaz dıe dusunuyorum bende canım.2 günde bile artık iki mislinden fazla olmuş gibi..persembe bıle rahatlıkla gorunur kanımca.saglıklı olsunda gec gorunsun sorun degıl..saglık hekımım bırcok tahlıl yaptırdı onlarıda oldum hepsı temız cıktı sukur..acıkcası hangı haftalar hangı testler yapılır hıc bılmıyorum.bu konuda bılgım yok..onu arastırmam lazım bıraz galıba
ne güzel olurdu ikisi de tutsa zaten bu ay rüyamda annemin kucağında bir kız bir erkek bebek vardı benim bebeklerimmiş... Ama olmasa da kısmet napalımsana da bu ay ikiz geliyor hayırlısıyla :) bir kız bir oglan ayy ne guzel olurdu bır seferde cıkardı sıkıntısı valla..
AYYY KIZLAR SABAH KİM YAZDI HAMİLE OLDUĞU HALDE İLİŞKİ OLMUŞ AZCIK KAN GELMİŞ FELAN
DOKTORLAR DEVAM DESE BİLE YAPMAYIN BAZEN RAHİM AŞAĞISINDA OLUYOR KESELER İLK HAFTA GÖRÜNMEDİĞİ İÇİN DOKTOR ÖYLE YÖNLENDİRİYOR AMA YAPMAIN YAHU
O ARKADAŞ İYİMİ
LOVELY BEN KORKUYORUM YAAA BİLMİYORUM TEDİRGİN OLDUM BUGÜN YEMEKTEN SORNA BÖĞÜRDÜM HEP KUSUCAKTIM ARKADAŞIM SEN HAMİLEMİSİN DEDİ AMA MİDEM YANDI VE KIYMADAN TİKSİNDİM BİLMİYORUM KORKUYORUM YA HAMİLEYSEK ZARAR VERİR DİE
Dun gece bi halt yedik ardndan kahverengi lekelenmem oldu acile gittik bebegime bakildi gayet iyi dedi kalp atslarini gordu bir sorun yok dedi agrim yada lekem cogalirsa tekrar gelmemi soyledibebsımız ıyımıs teyzesı dr boyle gıderse hıc bır sorun görünmüyır dedı gelısımı yerlesmesı suyu kesemız cok ıyımıs allaha sukurler olsun sen dr gıttınmı
LOVELY BEN KORKUYORUM YAAA BİLMİYORUM TEDİRGİN OLDUM BUGÜN YEMEKTEN SORNA BÖĞÜRDÜM HEP KUSUCAKTIM ARKADAŞIM SEN HAMİLEMİSİN DEDİ AMA MİDEM YANDI VE KIYMADAN TİKSİNDİM BİLMİYORUM KORKUYORUM YA HAMİLEYSEK ZARAR VERİR DİE
benimde neskafe çekiyor kaç gündür içmiyorum kafein ne olur olmaz diye normalde sevmem kafeinli içecekleri :S bendemi sütle yapıp içsem sen gibiLarsson canım sağlıkla alacaksın inş. bebişini kucağına. Duaların kabul olsun inş. sağolasın kuşum.
Bende bu hafta annemin kuyumcu bir arkadaşı var annemin teyzemin falan gençliğinden onlara gemi için yardımcı oldum bizden satın aldılar bana yanında çalışan çocukla dua yollamış bugün sabah bir çantanın içinde ayet'el kürsi. Bu arada kesinlikle bebek falan istediğimi bilmiyor zaten erkek bu kişi. Hayırdır inş. bu bir işaret mi dedim. Bir de midem bu sabah çok kazındı galeta yedim bastırsın diye. Şimdide canım kahve istedi sütle yaptım sırf kapatayım diye telefonumdaki falcı bacıdan bir fal baktırcam.
annelerın ruyası cıkıyor canım.benım annemde batıma 1 hafta vardı ruyasında uzun boylu bı erkek cocugu gormus..hıc yenı dogmusa benzemıyordu ama dıyor kocaman bı oglan cocuguydu dedı.ama çirkinceydı dedı :)) sonra bız kız cocugu daha var dıyorlar ama bılmıom dedı...ben bu ay umutsuzdum bıllıyor annem,ayrıca rahım fılmı cektıremedım dıe ısyan etmıstım vazgecmıstım bebeıs olayından telefonda aglamıstım epey anneme..o git cektır ben vercem parasını demıstı ama inat etmiş cektirmemiştimne güzel olurdu ikisi de tutsa zaten bu ay rüyamda annemin kucağında bir kız bir erkek bebek vardı benim bebeklerimmiş... Ama olmasa da kısmet napalım
LOVELY KUZUM BEN İLK GİTTİĞİMDE KESEM ÇOK İYİDİ MAŞALLLAH SONRA BİZ İLİŞKİ YAŞADIK POZİSYON FELAN BİLMEDEN HAMİLLELER İÇİN VARMIŞ NEYSE O GÜN AKLIMÖA KURT DÜŞTÜ YAA BEN BUNDAN OLDUĞUNU BİLE DÜŞÜNDÜM ÇOK KORKUYORUM O YÜZDEN YA ZARAR VERİRSEM DİECanım ben bu haftada yapayım sonraki hafta bırakayım o zaman korkuttun şimdi benide.
etler bana da tiksinti yapmıştı özellikle kıymaaa
ayy canım dikkatli olDun gece bi halt yedik ardndan kahverengi lekelenmem oldu acile gittik bebegime bakildi gayet iyi dedi kalp atslarini gordu bir sirun yok dedi agrim yada lekem cogalirsa tekrar gelmemi soyledi
benimde neskafe çekiyor kaç gündür içmiyorum kafein ne olur olmaz diye normalde sevmem kafeinli içecekleri :S bendemi sütle yapıp içsem sen gibi
kızlar takılmayın boyle seylere bu kadar..illaki kafein zararlı ama kendınızıde mahrum etmeyın hamıle kalmaam die.ben hergun içtim valla.cayı da cok severım.gercı hala içiyorum çay epey :) dün kociş diyor bundan sonra acık cay ıcecen dıe.ama ben acık cay sevmem..yok yaa dedım guldum :)şimdilik kansızlık sorunum yok..inş da olmaz.genelde kan sayımım olması gerekenden fazla cıkar testlerımde..oyuuzden rahat takılıyorum galıba :)benimde neskafe çekiyor kaç gündür içmiyorum kafein ne olur olmaz diye normalde sevmem kafeinli içecekleri :S bendemi sütle yapıp içsem sen gibi
bacım annemin rüyasında değil benim rüyamda oldu bu olanlarannelerın ruyası cıkıyor canım.benım annemde batıma 1 hafta vardı ruyasında uzun boylu bı erkek cocugu gormus..hıc yenı dogmusa benzemıyordu ama dıyor kocaman bı oglan cocuguydu dedı.ama çirkinceydı dedı :)) sonra bız kız cocugu daha var dıyorlar ama bılmıom dedı...ben bu ay umutsuzdum bıllıyor annem,ayrıca rahım fılmı cektıremedım dıe ısyan etmıstım vazgecmıstım bebeıs olayından telefonda aglamıstım epey anneme..o git cektır ben vercem parasını demıstı ama inat etmiş cektirmemiştimben bu ay senın tutacagına emındım cunku umıdın yoktu dıyor annem sımdıde.kafana takmadın oyuzden oldu dıyor ama nerde kafaya takmamak mumkunmu meryem suresı okudum hergun süt maydanoz buharı yaptım.hatta kendım arapca surelerı yazıp suya koydum ıctım yum gunune kadar hergun. mevla nasıp ettı cok sukur.annenın ıcıne doguyordur mutlaka cunku anne ıle kızlar arasında muthıs bır bağ var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?