2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kan testinde her türlü çıkması lazım diyebiliyorum canım genede yanıltmayım

Ben 9 sene sonra olmuşum benimde tek korkum o.

canım benim genel anlamda içeceklerle pek aram yok sütle içme fikri iyi geldi ama :)

çıkmayabilir canım... bünyeye göre değişir

Valla bende tiksinti falan yok dün ayıptır söylemesi kuşbaşılı kaşarlı pide götürdüm valla ama daha benim iki haftam var nerdeyse.

illa olacak diye bir şey yokki :) olmayadablir bellili iştah var ben çok yemiştim bi ara en belirgin özelliği 3 4 gün ölü gibi halsizdim :)

Dun gece bi halt yedik ardndan kahverengi lekelenmem oldu acile gittik bebegime bakildi gayet iyi dedi kalp atslarini gordu bir sorun yok dedi agrim yada lekem cogalirsa tekrar gelmemi soyledi
kuşum aman diyim... biraz sabredin.. minnoş sıkı sıkı tutunsun sonra başlarsınız tekrar

cıkabılır canım..ben yumdan sonraki 9.gün test yaptım cıkmadı..12. gun erken gebelık testınde cıkar..benım bat gunumde erken gebelık testıyle ogrendım öyle cok koyu kırmızıda degıldı acıkcası..erken gebelık testı yap sen

Dun gece bi halt yedik ardndan kahverengi lekelenmem oldu acile gittik bebegime bakildi gayet iyi dedi kalp atslarini gordu bir sorun yok dedi agrim yada lekem cogalirsa tekrar gelmemi soyledi
cnm gecmıs olsun genelde dr 3 ay gecene kadar ilişki yasaklıyor benım düşük tehlikem olmasa bile ben yapmam ilk 3 ay cok önemli bebek için yerlesiyor organları olusmaya baslıyor cunku dıkkat edın heee yapmayın yaramazlık

Ben 9 sene sonra olmuşum benimde tek korkum o.
böyle endişe etme canım ona bakarsan benim de ilk denemede tutturmam lazımdı... Senin de bi doğum zamanın varmış... Şimdi senin sıpanda sırasını bekliyor

Dun geceden beri uzaniyorum canim
BİRŞEY OLMAZ ALLAHIN İZNİYLE KARDEŞİMİN EŞİNİNDE ÖYLE BİR SIKINTISI VARDI DOKTOR SEN NE YAPSAN DA BİR ŞEY OLMAZ TUTUNAMAYAN BEBEK ZATEN SAĞLIKLI OLMAYAN BEBEKTİR ONUDA NE YAPSAN İÇİNDE TUTAMAZSIN DEMİŞ BU DÜNYADA YİYECEK LOKMASI VARSA GELİR DÜNYAYA ALLAH IN İZNİYLE

anneminde sagı solu bellı olmaz hanı tersınede cıkabılır ruyası..benim kociş erkek olsun istiyor galıba cunku 2 yegenıde kız..benim 2 yegenımde erkek.biz pipi görmekten bıktık kız olsun dıe ıstıyoruz mevla saglıklı hayırlı evlat versınde cınsıyet onemlı degıl.eli ayagı duzgun olsun kafi..
rüyayı sen gordunse bu işaret olabılır canım..ruyayı gordugunde yumurtaların 2 tane oldugunu bıle bılmıyordun mevla mujdelemıs senı bu ay bellıkı.dun gece calısma yaptın sen bence bu gece dınlensın sıpermcıkler yarın calıs..ben tek ilişkiyle kaldım bılıon..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…