- 13 Mart 2014
- 721
- 702
- 158
kan testinde her türlü çıkması lazım diyebiliyorum canım genede yanıltmayımSlm kızlar benim en erken cumartesi adet olmam lazım ama aşırı derece nefesim kesiliyo sürekli migdem yanıyo gibi karnımın altında ara sıra agrı oluyo gögüslerimin yanlarına bastordıgımda acıyo.röntgene gircegm için idrarda gebelik testi yaptırdım gebelik yok çıktı. hormonlarımda çok iyiymiş guatırım iyiymiş hormonlarıma etkisi yokmuş.kolestrol sınır seviyedeymiş.yani toplamda bakarsak sağlıgım normal.ortapediyle işim bitsin bide kadındoğum uzmanına gitcem.size sormak istedigim yumurtlamadan 19 gün sonra idrarda gebelik çıkarmı
bacım annemin rüyasında değil benim rüyamda oldu bu olanlarAma anneyi rüyada görmek hayırlıdır...Benim anacığımda amaaaaan ne takıyorsun diyor karı ne rahat yahu tabi kendi ilk deneme de tutturdu ya beni normal
senin oğlan geliyor desene
Dun geceden beri uzaniyorum canimayy canım dikkatli ol
canım benim genel anlamda içeceklerle pek aram yok sütle içme fikri iyi geldi ama :)kızlar takılmayın boyle seylere bu kadar..illaki kafein zararlı ama kendınızıde mahrum etmeyın hamıle kalmaam die.ben hergun içtim valla.cayı da cok severım.gercı hala içiyorum çay epey :) dün kociş diyor bundan sonra acık cay ıcecen dıe.ama ben acık cay sevmem..yok yaa dedım guldum :)şimdilik kansızlık sorunum yok..inş da olmaz.genelde kan sayımım olması gerekenden fazla cıkar testlerımde..oyuuzden rahat takılıyorum galıba :)
çıkmayabilir canım... bünyeye göre değişirSlm kızlar benim en erken cumartesi adet olmam lazım ama aşırı derece nefesim kesiliyo sürekli migdem yanıyo gibi karnımın altında ara sıra agrı oluyo gögüslerimin yanlarına bastordıgımda acıyo.röntgene gircegm için idrarda gebelik testi yaptırdım gebelik yok çıktı. hormonlarımda çok iyiymiş guatırım iyiymiş hormonlarıma etkisi yokmuş.kolestrol sınır seviyedeymiş.yani toplamda bakarsak sağlıgım normal.ortapediyle işim bitsin bide kadındoğum uzmanına gitcem.size sormak istedigim yumurtlamanın 12. günü idrarda gebelik çıkarmı
Valla bende tiksinti falan yok dün ayıptır söylemesi kuşbaşılı kaşarlı pide götürdüm valla ama daha benim iki haftam var nerdeyse.
kuşum aman diyim... biraz sabredin.. minnoş sıkı sıkı tutunsun sonra başlarsınız tekrarDun gece bi halt yedik ardndan kahverengi lekelenmem oldu acile gittik bebegime bakildi gayet iyi dedi kalp atslarini gordu bir sorun yok dedi agrim yada lekem cogalirsa tekrar gelmemi soyledi
bunu bende merak ediyorum sağ tarafımda hep bir ağrı var dün resmen ordan bikini bölgeme kadar bir elektiriklenme olsu adette sökülmeden önce olan batmadan daha şiddetliydiHamiş kalanlar hiç böyle bir tarafınızda ağırlık hissettiniz mi?
cıkabılır canım..ben yumdan sonraki 9.gün test yaptım cıkmadı..12. gun erken gebelık testınde cıkar..benım bat gunumde erken gebelık testıyle ogrendım öyle cok koyu kırmızıda degıldı acıkcası..erken gebelık testı yap senSlm kızlar benim en erken cumartesi adet olmam lazım ama aşırı derece nefesim kesiliyo sürekli migdem yanıyo gibi karnımın altında ara sıra agrı oluyo gögüslerimin yanlarına bastordıgımda acıyo.röntgene gircegm için idrarda gebelik testi yaptırdım gebelik yok çıktı. hormonlarımda çok iyiymiş guatırım iyiymiş hormonlarıma etkisi yokmuş.kolestrol sınır seviyedeymiş.yani toplamda bakarsak sağlıgım normal.ortapediyle işim bitsin bide kadındoğum uzmanına gitcem.size sormak istedigim yumurtlamanın 12. günü idrarda gebelik çıkarmı
cnm gecmıs olsun genelde dr 3 ay gecene kadar ilişki yasaklıyor benım düşük tehlikem olmasa bile ben yapmam ilk 3 ay cok önemli bebek için yerlesiyor organları olusmaya baslıyor cunku dıkkat edın heee yapmayın yaramazlıkDun gece bi halt yedik ardndan kahverengi lekelenmem oldu acile gittik bebegime bakildi gayet iyi dedi kalp atslarini gordu bir sorun yok dedi agrim yada lekem cogalirsa tekrar gelmemi soyledi
böyle endişe etme canım ona bakarsan benim de ilk denemede tutturmam lazımdı... Senin de bi doğum zamanın varmış... Şimdi senin sıpanda sırasını bekliyorBen 9 sene sonra olmuşum benimde tek korkum o.
BİRŞEY OLMAZ ALLAHIN İZNİYLE KARDEŞİMİN EŞİNİNDE ÖYLE BİR SIKINTISI VARDI DOKTOR SEN NE YAPSAN DA BİR ŞEY OLMAZ TUTUNAMAYAN BEBEK ZATEN SAĞLIKLI OLMAYAN BEBEKTİR ONUDA NE YAPSAN İÇİNDE TUTAMAZSIN DEMİŞ BU DÜNYADA YİYECEK LOKMASI VARSA GELİR DÜNYAYA ALLAH IN İZNİYLEDun geceden beri uzaniyorum canim
Buyuk konusmayimda canim 8 ay artk yapmayiz herhalde kocam cok korktu garibim bisey oldu sandi :)kuşum aman diyim... biraz sabredin.. minnoş sıkı sıkı tutunsun sonra başlarsınız tekrar
anneminde sagı solu bellı olmaz hanı tersınede cıkabılır ruyası..benim kociş erkek olsun istiyor galıba cunku 2 yegenıde kız..benim 2 yegenımde erkek.biz pipi görmekten bıktık kız olsun dıe ıstıyoruzbacım annemin rüyasında değil benim rüyamda oldu bu olanlarAma anneyi rüyada görmek hayırlıdır...Benim anacığımda amaaaaan ne takıyorsun diyor karı ne rahat yahu tabi kendi ilk deneme de tutturdu ya beni normal
senin oğlan geliyor desene
Artk yaklasmaz korkudan benimkisi :)cnm gecmıs olsun genelde dr 3 ay gecene kadar ilişki yasaklıyor benım düşük tehlikem olmasa bile ben yapmam ilk 3 ay cok önemli bebek için yerlesiyor organları olusmaya baslıyor cunku dıkkat edın heee yapmayın yaramazlık
yok cnm sen 8 ay sabredembessın gıbı gelıyo bana bıraz daha sıkın dısınızıBuyuk konusmayimda canim 8 ay artk yapmayiz herhalde kocam cok korktu garibim bisey oldu sandi :)
eger değerler yuksek artıs gosterıyorsa erkek bebek derler.öyle okumustum.erkek bebegın gelısımı daha hızlı oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?