Kese gordunuzmu cnmeger değerler yuksek artıs gosterıyorsa erkek bebek derler.öyle okumustum.erkek bebegın gelısımı daha hızlı oluyormus
bugün yapmıcam zaten çalışma...yarın ve öbür gün kesin olur...o rüyayı gördüm sonra adet oldum... allah iki yumoş nasip etti bu ay... inşallah biri bile olsa tutar... cinsiyetin bi önemi yok dediğin gibi allahım sağlıklı hayırlı versin de... sen maaşallah tek atışta hedefi vurdunanneminde sagı solu bellı olmaz hanı tersınede cıkabılır ruyası..benim kociş erkek olsun istiyor galıba cunku 2 yegenıde kız..benim 2 yegenımde erkek.biz pipi görmekten bıktık kız olsun dıe ıstıyoruzmevla saglıklı hayırlı evlat versınde cınsıyet onemlı degıl.eli ayagı duzgun olsun kafi..
rüyayı sen gordunse bu işaret olabılır canım..ruyayı gordugunde yumurtaların 2 tane oldugunu bıle bılmıyordunmevla mujdelemıs senı bu ay bellıkı.dun gece calısma yaptın sen bence bu gece dınlensın sıpermcıkler yarın calıs..ben tek ilişkiyle kaldım bılıon..
Mecbur sabretmemiz lazimyok cnm sen 8 ay sabredembessın gıbı gelıyo bana bıraz daha sıkın dısınızı
oooo kuşum napıyon nerelerdesin yahu... ben bugün doktora gittim 2 tane yumoşum varmış biri 19 biri 18,5.... çok sıkı çalışmam lazım... minnoş nasılşekerler nasılsınız bakalım nasıl gıdıyor calısmalar
bunu bende merak ediyorum sağ tarafımda hep bir ağrı var dün resmen ordan bikini bölgeme kadar bir elektiriklenme olsu adette sökülmeden önce olan batmadan daha şiddetliydi
anneminde sagı solu bellı olmaz hanı tersınede cıkabılır ruyası..benim kociş erkek olsun istiyor galıba cunku 2 yegenıde kız..benim 2 yegenımde erkek.biz pipi görmekten bıktık kız olsun dıe ıstıyoruzmevla saglıklı hayırlı evlat versınde cınsıyet onemlı degıl.eli ayagı duzgun olsun kafi..
rüyayı sen gordunse bu işaret olabılır canım..ruyayı gordugunde yumurtaların 2 tane oldugunu bıle bılmıyordunmevla mujdelemıs senı bu ay bellıkı.dun gece calısma yaptın sen bence bu gece dınlensın sıpermcıkler yarın calıs..ben tek ilişkiyle kaldım bılıon..
Canım burda kan testinde gebelige bakılmamış.ben istersem ayrıca kan alıp bakarlarmış ekstra ücretliymiş gebelik testi.am.idrar verin tekrar ekstra bakalım dediler.kan testinde her türlü çıkması lazım diyebiliyorum canım genede yanıltmayım
benımkı valla sozu bıle edılmıyor o konunun belkıde lekelenmen o iş alakalı deıldırMecbur sabretmemiz lazim
Canım burda kan testinde gebelige bakılmamış.ben istersem ayrıca kan alıp bakarlarmış ekstra ücretliymiş gebelik testi.am.idrar verin tekrar ekstra bakalım dediler.kan testinde her türlü çıkması lazım diyebiliyorum canım genede yanıltmayım
oooo kuşum napıyon nerelerdesin yahu... ben bugün doktora gittim 2 tane yumoşum varmış biri 19 biri 18,5.... çok sıkı çalışmam lazım... minnoş nasıl
Sorma ya dün bizim kurum içi yazışma programımız var msn gibi ordan işle ilgili görüşüyoruz bir arkadaşla o da hamile bebiş nasıl dedim iyiyiz çok şükür dedi bende sizin kaçıncı denemede olmuştu dedim kız da dedi ki bunu burda yazmayayım şimdi telefonda konuşalım o kdar utandım kiEvet biz bu ay full o pozisyonda çalıştık ikimizinde en sevdiği çünkü.Spermler dışarı akmıyor, içerde eşiniz küçülene kadar kalabiliyor ay çok açık yazdım affedin terbiyesiz yaptı bu site iyice beni. Neyse küçüldü çıkıyor dediğinde eşiniz hemen dönün ve yüzüstü ya da sırtüstü yatın canlarım. Benim bu ay tutarsa inşallah böyle tutacak.
Yaptılar yok dedilercıkabılır canım..ben yumdan sonraki 9.gün test yaptım cıkmadı..12. gun erken gebelık testınde cıkar..benım bat gunumde erken gebelık testıyle ogrendım öyle cok koyu kırmızıda degıldı acıkcası..erken gebelık testı yap sen
Evet bende ordan yola çıkmıştım azcık , bakalım tutacak mı dedim , esranınki baya yüksek seninkiyse yavas yavas ilerliyor , aynı haftadaydınız değil mi tatlım ?eger değerler yuksek artıs gosterıyorsa erkek bebek derler.öyle okumustum.erkek bebegın gelısımı daha hızlı oluyormus
AYNI ŞEY BENİMDE SAĞ TARAFTA VAR CANIM İŞTE NE BİLEYİM HAMİLE ARKADAŞLAR HİSSETMİŞMİKİ BÖYLE BİRŞEY :)Benimde solda canım sağım kuş gibi hafif ama solumda bir ağrı ve doluluk hissi var. Bazen kendini çok hissettiriyor ağrısı.
Batım cumartesi pazar galiba çünkü ayın 6 sında yumurtladımcıkabılır canım..ben yumdan sonraki 9.gün test yaptım cıkmadı..12. gun erken gebelık testınde cıkar..benım bat gunumde erken gebelık testıyle ogrendım öyle cok koyu kırmızıda degıldı acıkcası..erken gebelık testı yap sen
Canim o ana kdr hic oyle bisey gormedm ondan sonra gordum bide bu haftalarda vajina ici kan akisi fazlalasiyormus ondan dolayi hassas olabiliyormusbenımkı valla sozu bıle edılmıyor o konunun belkıde lekelenmen o iş alakalı deıldır
çalışmalar önümüzdeki 10 gün boyunca sürecek işi şansa bırakmam.. senin mesaj kutun dolmuş olmasınamanda aman deme kızzzz cok sevındım hıc boslama catlar 2 gune dıyım sana catladıgı an beraber ol hemencık hayırlısı ıle olur canım ınsallah ya sıte degısmısya onceden mesaj kısmına bana yazılanlar gelıyodu sımdık gelmıyo kım yaz dı ne yazdı goremıyom sınır oldum bu yenı halıne
VAY ÇAKALLAR BU DÜZENİ DE SEVMİYORUM YA BAK İŞTE HAZIR ELİN DEYMİŞCanım burda kan testinde gebelige bakılmamış.ben istersem ayrıca kan alıp bakarlarmış ekstra ücretliymiş gebelik testi.am.idrar verin tekrar ekstra bakalım dediler.
şekerler nasılsınız bakalım nasıl gıdıyor calısmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?