2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bugün yapmıcam zaten çalışma...yarın ve öbür gün kesin olur...o rüyayı gördüm sonra adet oldum... allah iki yumoş nasip etti bu ay... inşallah biri bile olsa tutar... cinsiyetin bi önemi yok dediğin gibi allahım sağlıklı hayırlı versin de... sen maaşallah tek atışta hedefi vurdun

şekerler nasılsınız bakalım nasıl gıdıyor calısmalar
oooo kuşum napıyon nerelerdesin yahu... ben bugün doktora gittim 2 tane yumoşum varmış biri 19 biri 18,5.... çok sıkı çalışmam lazım... minnoş nasıl

bunu bende merak ediyorum sağ tarafımda hep bir ağrı var dün resmen ordan bikini bölgeme kadar bir elektiriklenme olsu adette sökülmeden önce olan batmadan daha şiddetliydi

Benimde solda canım sağım kuş gibi hafif ama solumda bir ağrı ve doluluk hissi var. Bazen kendini çok hissettiriyor ağrısı.

Benimde kayınvalidemler kız istiyor kayınvalidem çok kokoş olduğu için onu da süslesin istiyor. Onların taraf hep erkek, bizim tarafta hep kız.

kan testinde her türlü çıkması lazım diyebiliyorum canım genede yanıltmayım
Canım burda kan testinde gebelige bakılmamış.ben istersem ayrıca kan alıp bakarlarmış ekstra ücretliymiş gebelik testi.am.idrar verin tekrar ekstra bakalım dediler.

kan testinde her türlü çıkması lazım diyebiliyorum canım genede yanıltmayım
Canım burda kan testinde gebelige bakılmamış.ben istersem ayrıca kan alıp bakarlarmış ekstra ücretliymiş gebelik testi.am.idrar verin tekrar ekstra bakalım dediler.

oooo kuşum napıyon nerelerdesin yahu... ben bugün doktora gittim 2 tane yumoşum varmış biri 19 biri 18,5.... çok sıkı çalışmam lazım... minnoş nasıl

amanda aman deme kızzzz cok sevındım hıc boslama catlar 2 gune dıyım sana catladıgı an beraber ol hemencık hayırlısı ıle olur canım ınsallah ya sıte degısmısya onceden mesaj kısmına bana yazılanlar gelıyodu sımdık gelmıyo kım yaz dı ne yazdı goremıyom sınır oldum bu yenı halıne

Sorma ya dün bizim kurum içi yazışma programımız var msn gibi ordan işle ilgili görüşüyoruz bir arkadaşla o da hamile bebiş nasıl dedim iyiyiz çok şükür dedi bende sizin kaçıncı denemede olmuştu dedim kız da dedi ki bunu burda yazmayayım şimdi telefonda konuşalım o kdar utandım ki kızdım kendime dedim sanki kk ya yazıyorsun

İdrar testi
Yaptılar yok dediler

eger değerler yuksek artıs gosterıyorsa erkek bebek derler.öyle okumustum.erkek bebegın gelısımı daha hızlı oluyormus
Evet bende ordan yola çıkmıştım azcık , bakalım tutacak mı dedim , esranınki baya yüksek seninkiyse yavas yavas ilerliyor , aynı haftadaydınız değil mi tatlım ?

Ba
Batım cumartesi pazar galiba çünkü ayın 6 sında yumurtladım

benımkı valla sozu bıle edılmıyor o konunun belkıde lekelenmen o iş alakalı deıldır
Canim o ana kdr hic oyle bisey gormedm ondan sonra gordum bide bu haftalarda vajina ici kan akisi fazlalasiyormus ondan dolayi hassas olabiliyormus

çalışmalar önümüzdeki 10 gün boyunca sürecek işi şansa bırakmam.. senin mesaj kutun dolmuş olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…