2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

boşver kuşum sen buraya takıl

çalışmalar önümüzdeki 10 gün boyunca sürecek işi şansa bırakmam.. senin mesaj kutun dolmuş olmasın

yok be canım ne dolması bombos su anda kutu hıc mesaj yok zaten mesajda gelmıyo yandakı yerden bıldırım var dıyo ama mesaj kutuma durmuyor

bende batım geçsin diyorum diyorum nerden bilecek bu insanlar bizi bizden başkası anlayamazzzz kk dili

üzüüüüüüüüüümmm nerdesin sen iyi iyi sen nasılsın oğluşlar nasıl ?

canım cok ıyız allaha sukur bırı ıcerde bırı dısarda sımdıkden hengame var evde dısardakı karnıma yatacak dınlıcekmıs otekıde uzerımde bırı var kaldır dıye tepınıyo ole takılıyoz ahahaha allahıma sukurler olsun canım en kısa zamanda sızde nasıp etsın hayırlısı ıle

Ee sonra öğrenebildin mi kaçıncı denemede olmuş. Bizimde var canım ofis içi bizde çok özel değilse konuşuyoruz çünkü outlook'a kaydediyor yazışmaları ve bizim ofiste kim hangi siteye girmiş neye bakmış müdürler görüyor maalesef özel hayat yok bundan çok rahatsızım.

valla bacılar ben hıc bıse hıssetmedım hamıle kaldıgım ay bı oncekı ay herseyı hıssettım bunda olursa olur olmassa yapcak bıse yok dedım oldum dınlemeyın kendınızı vucudunuz varmıs gıbı sıze belırtıler verıp duruyor adetıme 6 gun kala gogus uclarım acıyodu sadece yuruken bıle camasırıma degınce can basımdan cıkıyodu bukadarcık

çok güldüm üzüm ya çok güzel yavrularınla sevgi yumağı yapmışsın allahım sağlık uzun ömürler versin hepinize inşallah darısı bize amin :)

tatlımm hamışleymıssın cook sevımdımmm. dARISI ısteyen herkese bu panodakı herkese olsun tez vakıtte inşşşş

valla ben batma, seyirme, hoplama , zıplama hiçbiseycik hıssetmıyorum.hıssetmemıstımde :) hatta hamıle olmadan oncekı aylar sankı daha cok hamıleydım :) oderece belırtım vardı

sen nerdesinnn sweetim ya unuttun bizi çok özlemişim valla adını görünce gözlerim parladı

çok güldüm üzüm ya çok güzel yavrularınla sevgi yumağı yapmışsın allahım sağlık uzun ömürler versin hepinize inşallah darısı bize amin :)

ınsallah tatlım allahım en kısa zamanda hepınıze nasıp etsın kucaklarınızı doldursun hayırlı evlatlarla

fala inanma falsız kalma kuşum bende şimdi kalkıp içeyim sonrada falcı bacı bana ne diyecek bakayım

Ahahah herkesi heveslendirdim için kapatın bacılar.

Benimde dün arkadaşım baktırmış en en en en yakın arkadaşım olur kendileri canımdır. Sizede bahsetmiştim burda o da deniyor biz birlikte doktora gitmiştik falan. Neyse bakan kişi yakınında bir hamile görüyorum demiş ama bu sen değilsin demiş o da hemen Lovely'dir o zaman demiş. Lovely diyor herkes biliyor ofiste senin hamiş olduğunu. Dedim çıkmazsam seni öldürücem. Beni bile inandırdın artık. Hiç sende böyle hissetmemiştim daha önce diyor ağzını öpesim geliyor kızın yahu durun ben gene şuna sevgilerimi yazayım.

KIZLAR ,

BAŞIM DÖNÜYO BU ARA ÇOK NORMALDA 9,5 OLAN TANSİYONUM 11,6 ÇIKTI BEN TANSİYON HASTASI MI OLDUM ACABA HİÇ Bİ BİLGİNİZ VAR MI ?
yok ya sanmam tansiyon hastası değilsindir de yediğin birşey mi dokundu acaba bilemedim ki?

Öncesine bak sen kötü bir haber alcaksın diyor regl olcaksının başka bir versiyonu işte peeehhhh bu ayda umutlar çöpe.

kötü haber alacaksın kötü olaylar değilll yorma kötüye hayır kötü haber üzücü olsada sevinecez yeterki regl olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…