boşver kuşum sen buraya takılSorma ya dün bizim kurum içi yazışma programımız var msn gibi ordan işle ilgili görüşüyoruz bir arkadaşla o da hamile bebiş nasıl dedim iyiyiz çok şükür dedi bende sizin kaçıncı denemede olmuştu dedim kız da dedi ki bunu burda yazmayayım şimdi telefonda konuşalım o kdar utandım kikızdım kendime dedim sanki kk ya yazıyorsun
Kiz yoksam benimkidemi erkek ikinci hcg 4 kat artmisti benim:)eger değerler yuksek artıs gosterıyorsa erkek bebek derler.öyle okumustum.erkek bebegın gelısımı daha hızlı oluyormus
çalışmalar önümüzdeki 10 gün boyunca sürecek işi şansa bırakmam.. senin mesaj kutun dolmuş olmasın
Hamilelerden acil cevap bekliyoruz.AYNI ŞEY BENİMDE SAĞ TARAFTA VAR CANIM İŞTE NE BİLEYİM HAMİLE ARKADAŞLAR HİSSETMİŞMİKİ BÖYLE BİRŞEY :)
Sorma ya dün bizim kurum içi yazışma programımız var msn gibi ordan işle ilgili görüşüyoruz bir arkadaşla o da hamile bebiş nasıl dedim iyiyiz çok şükür dedi bende sizin kaçıncı denemede olmuştu dedim kız da dedi ki bunu burda yazmayayım şimdi telefonda konuşalım o kdar utandım kikızdım kendime dedim sanki kk ya yazıyorsun
fala inanma falsız kalma kuşum bende şimdi kalkıp içeyim sonrada falcı bacı bana ne diyecek bakayımFalıma bakın kızlar. Ben boşa heveslenmeyim madem.
üzüüüüüüüüüümmm nerdesin sen iyi iyi sen nasılsın oğluşlar nasıl ?
Falıma bakın kızlar. Ben boşa heveslenmeyim madem.
Sorma ya dün bizim kurum içi yazışma programımız var msn gibi ordan işle ilgili görüşüyoruz bir arkadaşla o da hamile bebiş nasıl dedim iyiyiz çok şükür dedi bende sizin kaçıncı denemede olmuştu dedim kız da dedi ki bunu burda yazmayayım şimdi telefonda konuşalım o kdar utandım kikızdım kendime dedim sanki kk ya yazıyorsun
valla ben batma, seyirme, hoplama , zıplama hiçbiseycik hıssetmıyorum.hıssetmemıstımde :) hatta hamıle olmadan oncekı aylar sankı daha cok hamıleydım :) oderece belırtım vardıHamilelerden acil cevap bekliyoruz.
canım cok ıyız allaha sukur bırı ıcerde bırı dısarda sımdıkden hengame var evdedısardakı karnıma yatacak dınlıcekmıs otekıde uzerımde bırı var kaldır dıye tepınıyo ole takılıyoz ahahaha allahıma sukurler olsun canım en kısa zamanda sızde nasıp etsın hayırlısı ıle
tatlımm hamışleymıssın cook sevımdımmm. dARISI ısteyen herkese bu panodakı herkese olsun tez vakıtte inşşşşanneminde sagı solu bellı olmaz hanı tersınede cıkabılır ruyası..benim kociş erkek olsun istiyor galıba cunku 2 yegenıde kız..benim 2 yegenımde erkek.biz pipi görmekten bıktık kız olsun dıe ıstıyoruzmevla saglıklı hayırlı evlat versınde cınsıyet onemlı degıl.eli ayagı duzgun olsun kafi..
rüyayı sen gordunse bu işaret olabılır canım..ruyayı gordugunde yumurtaların 2 tane oldugunu bıle bılmıyordunmevla mujdelemıs senı bu ay bellıkı.dun gece calısma yaptın sen bence bu gece dınlensın sıpermcıkler yarın calıs..ben tek ilişkiyle kaldım bılıon..
valla ben batma, seyirme, hoplama , zıplama hiçbiseycik hıssetmıyorum.hıssetmemıstımde :) hatta hamıle olmadan oncekı aylar sankı daha cok hamıleydım :) oderece belırtım vardı
çok güldüm üzüm ya çok güzel yavrularınla sevgi yumağı yapmışsın allahım sağlık uzun ömürler versin hepinize inşallah darısı bize amin :)
fala inanma falsız kalma kuşum bende şimdi kalkıp içeyim sonrada falcı bacı bana ne diyecek bakayım
tamm işte sorumluluk üstleneceksin sonu hayırlıbitecek o nedirtabiki bebiş biz ona yorduk gitti
yok ya sanmam tansiyon hastası değilsindir de yediğin birşey mi dokundu acaba bilemedim ki?KIZLAR ,
BAŞIM DÖNÜYO BU ARA ÇOK NORMALDA 9,5 OLAN TANSİYONUM 11,6 ÇIKTI BEN TANSİYON HASTASI MI OLDUM ACABA HİÇ Bİ BİLGİNİZ VAR MI ?
valla ben batma, seyirme, hoplama , zıplama hiçbiseycik hıssetmıyorum.hıssetmemıstımde :) hatta hamıle olmadan oncekı aylar sankı daha cok hamıleydım :) oderece belırtım vardı
Öncesine bak sen kötü bir haber alcaksın diyor regl olcaksının başka bir versiyonu işte peeehhhh bu ayda umutlar çöpe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?