yok ya sanmam tansiyon hastası değilsindir de yediğin birşey mi dokundu acaba bilemedim ki?
bende ikiz istiyorum hatta biri kız biri oğlan olsa ne güzel olur dimiii
bende ikiz istiyorum hatta biri kız biri oğlan olsa ne güzel olur dimiii
Atın beni denizlere moduna bağladım artık. Atın atın umutlarımı çöpe duydun muMINIKKUS1 ??
yanlış hatırlamıyorsam sen bir dahiliyeye görünecektin bu baş dönmesiyle alakalıo bende zaten vardı mide var ayak var göz var alerji var romatizma oooo neler neler ama bebiş gelinceee hepsi geçmişti unutmuştum sağlıksız olmayı :) ama bu ara gerçekten bir yere çakılıcam baş dönmem sayesindeönemsemiyorum öyleyse dönüp dursun bakalım nereye kadar
yanlış hatırlamıyorsam sen bir dahiliyeye görünecektin bu baş dönmesiyle alakalı
canım ben aıle hekımıme gıdıyorum sımdılık.testlerımı orda yaptırdım.kese vajjınal ultrasyonda gorunmesı ıcın 1500 lü degerlerde olması lazımmış.karındanda bakıldıgında 2000-2500 cıvarı olmalıymıs netten baktım.kese gorunmez sımdılık dıye gıtmedım.onumuzdekı hafta gıdıcım ıns.garantı olsun dedımKese gordunuzmu cnm
inşallah kuşum...bende ikiz istiyorum hatta biri kız biri oğlan olsa ne güzel olur dimiii
yoktur bir problem inşaallah fsh da problem olacağını sanmıyorum maşallah yumurtluyorsun diğer önemli etkende prolaktin, prolaktini de göğüslerin sürekli acıyorsa o zaman anlıyorsun beni dokunmak bile rahatsız ediyordu mesela ilacı kullanınca onun geçtiğini gördüm 1 hafta içinde sen de o da yok; soner kadar iyi yorum yaptım yaaaaaarahatlamaz olur muyum... gerçi henüz bi problem varsa da bilmiyoruz çünkü hormon tahlili ya da rahim filmine gerek duyulmadı onların ne alemde olduğundan haberim yok...ikiz olma ihtimali şuan da var... benim annemde ikiz teki... anneannem çift yumurtlamış ve tutmuş... bu olayda genetik zaten... kısmet bakalım
Yaaa boşunamı batanlar batıyor acaba bize dersin hey allah gaz sancısı galiba bizimkilervalla ben batma, seyirme, hoplama , zıplama hiçbiseycik hıssetmıyorum.hıssetmemıstımde :) hatta hamıle olmadan oncekı aylar sankı daha cok hamıleydım :) oderece belırtım vardı
göğüslerimde hiç öyle bi durum olmadı... sonercik ovulasyonumuda çok beğendiyoktur bir problem inşaallah fsh da problem olacağını sanmıyorum maşallah yumurtluyorsun diğer önemli etkende prolaktin, prolaktini de göğüslerin sürekli acıyorsa o zaman anlıyorsun beni dokunmak bile rahatsız ediyordu mesela ilacı kullanınca onun geçtiğini gördüm 1 hafta içinde sen de o da yok; soner kadar iyi yorum yaptım yaaaaaa
Kızlar whatsapptan annemin yazdığına bakın şaka mı bu?
Kızlar whatsapptan annemin yazdığına bakın şaka mı bu?
14.de calısma oldu.15. gun yıne pozıtıftı test calısma olmadı.gece tekrar yaptı testı sılınmeye baslamıstı ahanda catlıyor yumoş dedım sabaha kadar uyumadan kocısın uyanmasını bekledım.işe gitmeden calısma olsun dıe.ama 1 saat ugras sonucu spermler gelmedı :)ster yaptı sanırım benımkısı.birde sabah calısmaları pek beceremıyorz adapte olamıyoruz galıba..sabahkı zorlanmadan dolayı aksamında da esım yanasmadı sanırım tahrıs oldu öle bişiler demişti.ben zaten pert olmustumbugün yapmıcam zaten çalışma...yarın ve öbür gün kesin olur...o rüyayı gördüm sonra adet oldum... allah iki yumoş nasip etti bu ay... inşallah biri bile olsa tutar... cinsiyetin bi önemi yok dediğin gibi allahım sağlıklı hayırlı versin de... sen maaşallah tek atışta hedefi vurdun
benım bugun reglim geceli 4 gün oluyor esranınkı 8 gun olmalı..Evet bende ordan yola çıkmıştım azcık , bakalım tutacak mı dedim , esranınki baya yüksek seninkiyse yavas yavas ilerliyor , aynı haftadaydınız değil mi tatlım ?
Mogami bende seni merak ediyordum masallah iki yumurtan varmis kiz ikiz oluyormus bide ne guzel olur demi gelsin bebislerinşallah kuşum...
kac gun gectıgınde yaptırmısın ıkıncı testını sen canım? kaç çıkmıstı degerınKiz yoksam benimkidemi erkek ikinci hcg 4 kat artmisti benim:)
Anladım kuzum...sağlıklı sıhhatli olsun da bitanem...içime doğan o oldubenım bugun reglim geceli 4 gün oluyor esranınkı 8 gun olmalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?