2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kuşum bence sen 18.günde hamiş kaldın... baksana ben dün gördüm pozitifi hala çatlamamış yarın öbür gün çatlasa üstünden 2-3 gün geçmiş olacak... eğer 14 te kaldıysan gebe bence kızın olur... ama bence 18. gün hamiş kaldın ve oğluşun olacak...karın bölgesine soğuk su olayını bende yapıyorum çok güzel oluyor...bende dün ilişkiden sonra uyuyuvermişim 40 dk sonra tel çalıınca uyandım...valla tutmasını bende çok isterim ama tutmazsa da hayırlısı diyeceğim napıyım

aynen canım kısmette varsa öylede boylede tutuyo annemle aksam konustuk sen dusundkce ve stres yaptkca zaten olmaz dedı ne bılıyım ıste bana ne oluyosa sankı daha 2, deneme

Bana da 14. gündeki çalışmadan tutmuş gibi geliyor ve kızın olacak gibi hissediyorum cinsiyet belirlenince bana mutlaka yaz.

Gunaydin fistiklar gunu

Mogami bende seni merak ediyordum masallah iki yumurtan varmis kiz ikiz oluyormus bide ne guzel olur demi gelsin bebislerhayilisiyla sagligiyla
kuşum hoşgeldin evet 2 tane yumoşum varmış biri 19 biri 18,5... bugün yarın çatlar dedi...kız ben bu ay rüyamda ikizim varmış annemin kucağındalarmış biri kız biri erkek... bi de benim annem ikiz teki anneannemin iki yumoşu da tutmuş... genetik yatkınlığım var benim ikize... umarım olur... olmazsa da canım sağolsun

Mogami bana da bu ay turnayı gözünden vuracakmışsın gibi geliyor.

Hosbuldum canim ayy ikiz olsa ne guzel olur o zaman ikiz olma ihtimali var ailende de varmis hayirlisi olsun

kız ıkız olurmus haber ver hemencık bızede yaz he

16 gun testım sılınmıstı tamamen bence yumurta 14. gun den sonra catladı gıbı gelıo bana.demek ıcerdekıler dölledı..banada kız olacak gıbı gelıyor :) hayırlısı artık.

Mogami bana da bu ay turnayı gözünden vuracakmışsın gibi geliyor.
öyle mi dersin ...şahsen ikiz hep istemişimdir...inşallah vururum... senle ben topiği şenlendirelim... kızlarda hemen ardımızdan gelsin... sonra da hep birlikte hamile sohbeti yapalım yahu... bu kadar yumurtlama, ilişki sohbeti yeter

Hemmen bakıyorum annecim dedim. Öldürecek beni bu kadın. Analı kızlı falımız gelmiş bugün bizim.

benide benimki öldürecek bir şey sormak için arıyorum uzatıyorda uzatıyor muhabbeti işteyim kapatıyorum diyorum hem arıyorsun hemde hemen kapatıyorsun diyor

Demi ya gına geldi artık ikili tarama üçlü tarama sohbeti yapalım.

benide benimki öldürecek bir şey sormak için arıyorum uzatıyorda uzatıyor muhabbeti işteyim kapatıyorum diyorum hem arıyorsun hemde hemen kapatıyorsun diyor

Heh benimki de öyle. Aramazsam ya whatsapptan ya da mesajla ulaşıyor. Aramadın annecim nasılsın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…