kuşum bence sen 18.günde hamiş kaldın... baksana ben dün gördüm pozitifi hala çatlamamış yarın öbür gün çatlasa üstünden 2-3 gün geçmiş olacak... eğer 14 te kaldıysan gebe bence kızın olur... ama bence 18. gün hamiş kaldın ve oğluşun olacak...karın bölgesine soğuk su olayını bende yapıyorum çok güzel oluyor...bende dün ilişkiden sonra uyuyuvermişim 40 dk sonra tel çalıınca uyandım...valla tutmasını bende çok isterim ama tutmazsa da hayırlısı diyeceğim napıyım14.de calısma oldu.15. gun yıne pozıtıftı test calısma olmadı.gece tekrar yaptı testı sılınmeye baslamıstı ahanda catlıyor yumoş dedım sabaha kadar uyumadan kocısın uyanmasını bekledım.işe gitmeden calısma olsun dıe.ama 1 saat ugras sonucu spermler gelmedı :)ster yaptı sanırım benımkısı.birde sabah calısmaları pek beceremıyorz adapte olamıyoruz galıba..sabahkı zorlanmadan dolayı aksamında da esım yanasmadı sanırım tahrıs oldu öle bişiler demişti.ben zaten pert olmustumbir ertesi yani 16. günde calısma olmadı.ben zaten yumurta gitti die umursamadım ılıskıyı zaten.ayrıcada kızmıstım yıne bu ayda kacırdık olmadı dıe.ertesı gun sırnaştı bu kezde ben vermedım ..12. 14. ve 18 günler oldu calısma okadar.demekkı kısmette varsa tek işlede halloluyormus.ben her ılıskıden sonra 1 saate yakın popomun altına yastık koyup sırt ustu yattım.banyoda dus alırkende karın bolgeme hep soguk su tuttum.spermler sogukta daha cok yasıyorlar dıe.ömürleri uzun oluyormus.iki yumoştan ıllakı bu ay bırı tutucaktık..mevlam rahmını bereketlendırsın inş cnm..
resmen gırtlaktan zor tuttum kedimi çok komik yaaa yorumlat bakalım torun çıkacak mı işi gücü bırak annenin falına düş
aynen canım kısmette varsa öylede boylede tutuyo annemle aksam konustuk sen dusundkce ve stres yaptkca zaten olmaz dedı ne bılıyım ıste bana ne oluyosa sankı daha 2, deneme14.de calısma oldu.15. gun yıne pozıtıftı test calısma olmadı.gece tekrar yaptı testı sılınmeye baslamıstı ahanda catlıyor yumoş dedım sabaha kadar uyumadan kocısın uyanmasını bekledım.işe gitmeden calısma olsun dıe.ama 1 saat ugras sonucu spermler gelmedı :)ster yaptı sanırım benımkısı.birde sabah calısmaları pek beceremıyorz adapte olamıyoruz galıba..sabahkı zorlanmadan dolayı aksamında da esım yanasmadı sanırım tahrıs oldu öle bişiler demişti.ben zaten pert olmustumbir ertesi yani 16. günde calısma olmadı.ben zaten yumurta gitti die umursamadım ılıskıyı zaten.ayrıcada kızmıstım yıne bu ayda kacırdık olmadı dıe.ertesı gun sırnaştı bu kezde ben vermedım ..12. 14. ve 18 günler oldu calısma okadar.demekkı kısmette varsa tek işlede halloluyormus.ben her ılıskıden sonra 1 saate yakın popomun altına yastık koyup sırt ustu yattım.banyoda dus alırkende karın bolgeme hep soguk su tuttum.spermler sogukta daha cok yasıyorlar dıe.ömürleri uzun oluyormus.iki yumoştan ıllakı bu ay bırı tutucaktık..mevlam rahmını bereketlendırsın inş cnm..
14.de calısma oldu.15. gun yıne pozıtıftı test calısma olmadı.gece tekrar yaptı testı sılınmeye baslamıstı ahanda catlıyor yumoş dedım sabaha kadar uyumadan kocısın uyanmasını bekledım.işe gitmeden calısma olsun dıe.ama 1 saat ugras sonucu spermler gelmedı :)ster yaptı sanırım benımkısı.birde sabah calısmaları pek beceremıyorz adapte olamıyoruz galıba..sabahkı zorlanmadan dolayı aksamında da esım yanasmadı sanırım tahrıs oldu öle bişiler demişti.ben zaten pert olmustumbir ertesi yani 16. günde calısma olmadı.ben zaten yumurta gitti die umursamadım ılıskıyı zaten.ayrıcada kızmıstım yıne bu ayda kacırdık olmadı dıe.ertesı gun sırnaştı bu kezde ben vermedım ..12. 14. ve 18 günler oldu calısma okadar.demekkı kısmette varsa tek işlede halloluyormus.ben her ılıskıden sonra 1 saate yakın popomun altına yastık koyup sırt ustu yattım.banyoda dus alırkende karın bolgeme hep soguk su tuttum.spermler sogukta daha cok yasıyorlar dıe.ömürleri uzun oluyormus.iki yumoştan ıllakı bu ay bırı tutucaktık..mevlam rahmını bereketlendırsın inş cnm..
kuşum hoşgeldin evet 2 tane yumoşum varmış biri 19 biri 18,5... bugün yarın çatlar dedi...kız ben bu ay rüyamda ikizim varmış annemin kucağındalarmış biri kız biri erkek... bi de benim annem ikiz teki anneannemin iki yumoşu da tutmuş... genetik yatkınlığım var benim ikize... umarım olur... olmazsa da canım sağolsunGunaydin fistiklar gunu
Mogami bende seni merak ediyordum masallah iki yumurtan varmis kiz ikiz oluyormus bide ne guzel olur demi gelsin bebislerhayilisiyla sagligiyla
Derya abladaha cok yorum yapiyor falci baci kisa kesiyor ayni fali ikisinede gonderiyorumHemmen bakıyorum annecim dedim. Öldürecek beni bu kadın. Analı kızlı falımız gelmiş bugün bizim.
kuşum hoşgeldin evet 2 tane yumoşum varmış biri 19 biri 18,5... bugün yarın çatlar dedi...kız ben bu ay rüyamda ikizim varmış annemin kucağındalarmış biri kız biri erkek... bi de benim annem ikiz teki anneannemin iki yumoşu da tutmuş... genetik yatkınlığım var benim ikize... umarım olur... olmazsa da canım sağolsun
Derya abladaha cok yorum yapiyor falci baci kisa kesiyor ayni fali ikisinede gonderiyorum
Hosbuldum canim ayy ikiz olsa ne guzel olur o zaman ikiz olma ihtimali var ailende de varmis hayirlisi olsunkuşum hoşgeldin evet 2 tane yumoşum varmış biri 19 biri 18,5... bugün yarın çatlar dedi...kız ben bu ay rüyamda ikizim varmış annemin kucağındalarmış biri kız biri erkek... bi de benim annem ikiz teki anneannemin iki yumoşu da tutmuş... genetik yatkınlığım var benim ikize... umarım olur... olmazsa da canım sağolsun
kuşum hoşgeldin evet 2 tane yumoşum varmış biri 19 biri 18,5... bugün yarın çatlar dedi...kız ben bu ay rüyamda ikizim varmış annemin kucağındalarmış biri kız biri erkek... bi de benim annem ikiz teki anneannemin iki yumoşu da tutmuş... genetik yatkınlığım var benim ikize... umarım olur... olmazsa da canım sağolsun
16 gun testım sılınmıstı tamamen bence yumurta 14. gun den sonra catladı gıbı gelıo bana.demek ıcerdekıler dölledı..banada kız olacak gıbı gelıyor :) hayırlısı artık.kuşum bence sen 18.günde hamiş kaldın... baksana ben dün gördüm pozitifi hala çatlamamış yarın öbür gün çatlasa üstünden 2-3 gün geçmiş olacak... eğer 14 te kaldıysan gebe bence kızın olur... ama bence 18. gün hamiş kaldın ve oğluşun olacak...karın bölgesine soğuk su olayını bende yapıyorum çok güzel oluyor...bende dün ilişkiden sonra uyuyuvermişim 40 dk sonra tel çalıınca uyandım...valla tutmasını bende çok isterim ama tutmazsa da hayırlısı diyeceğim napıyım
daha keseyı gormedık kız cınsıyete cok var dahaa :)) ben cınsıyet ogrenene kadar sen hamıs kalırsınBana da 14. gündeki çalışmadan tutmuş gibi geliyor ve kızın olacak gibi hissediyorum cinsiyet belirlenince bana mutlaka yaz.
öyle mi dersin ...şahsen ikiz hep istemişimdir...inşallah vururum... senle ben topiği şenlendirelim... kızlarda hemen ardımızdan gelsin... sonra da hep birlikte hamile sohbeti yapalım yahu... bu kadar yumurtlama, ilişki sohbeti yeterMogami bana da bu ay turnayı gözünden vuracakmışsın gibi geliyor.
Hemmen bakıyorum annecim dedim. Öldürecek beni bu kadın. Analı kızlı falımız gelmiş bugün bizim.
öyle mi dersin ...şahsen ikiz hep istemişimdir...inşallah vururum... senle ben topiği şenlendirelim... kızlarda hemen ardımızdan gelsin... sonra da hep birlikte hamile sohbeti yapalım yahu... bu kadar yumurtlama, ilişki sohbeti yeter
Canim değerin kaç çıktı doktor bana adetten kaç gün geçtiği değil iki test arası zaman önemli dedidaha keseyı gormedık kız cınsıyete cok var dahaa :)) ben cınsıyet ogrenene kadar sen hamıs kalırsın
haklısın hep burdayım zaten de, o bana sorardı ilk denedği zamanlarda ben korunuyordum bir kaç ay olmadı bana diyordu üzülüyorum olmuyor dye falan bende bir sorayım dedim kurum içi resmiyete takıldık; sizin yanınızda özgürüm sansürsüzümboşver kuşum sen buraya takıl
aynen canım hayırlısı olsun rabbim hepimizin kucağını yumuk yumuk eller ayaklarla doldursunHosbuldum canim ayy ikiz olsa ne guzel olur o zaman ikiz olma ihtimali var ailende de varmis hayirlisi olsun
benide benimki öldürecek bir şey sormak için arıyorum uzatıyorda uzatıyor muhabbeti işteyim kapatıyorum diyorum hem arıyorsun hemde hemen kapatıyorsun diyor
kuşum bat 3 ekim... olurda hamiş olursam inleticem topiğikız ıkız olurmus haber ver hemencık bızede yaz he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?