ya zaten dışardan kimseyle konuşamıyorsun ki böyle zaten seni anlamıyorla ne gerek var gözüyle bakıyorlar iyi vasınız kızlar yaaaaaaa sitede güncelleme olduğu zaman diyorum ki iyi ki kızlar var onlar da olmasa iyice içimde iyice kurup duracağımbende batım geçsin diyorum diyorum nerden bilecek bu insanlar bizi bizden başkası anlayamazzzz kk dili
Heh benimki de öyle. Aramazsam ya whatsapptan ya da mesajla ulaşıyor. Aramadın annecim nasılsın diye.
Aminn canimaynen canım hayırlısı olsun rabbim hepimizin kucağını yumuk yumuk eller ayaklarla doldursun
ya zaten dışardan kimseyle konuşamıyorsun ki böyle zaten seni anlamıyorla ne gerek var gözüyle bakıyorlar iyi vasınız kızlar yaaaaaaa sitede güncelleme olduğu zaman diyorum ki iyi ki kızlar var onlar da olmasa iyice içimde iyice kurup duracağım
CANIM SEN NEDEN DOKTORA GİTTİN UYM GÜNLERİ ÇATLADIĞINI ÖĞRENMEK İÇİN Mİkuşum bat 3 ekim... olurda hamiş olursam inleticem topiği
valla nolsun bebişim iş güc. bide massalahh sayfa cok hızlı ılerlıyo takıp edemıyorum. sureklı acıyorum sayfayı ama hepsını okuyamıyorum.sen nerdesinnn sweetim ya unuttun biziçok özlemişim valla adını görünce gözlerim parladı
bi tek çocukta benim seni iyi anlıyorum kuzum kadın sırf uzağa gitmiyim diye kendine yakın bi yerden ev aldı oturttu beni... hergün çene çalıyoruz ama doyum olmuyotüm gün ara konuş kızmazzben tek kızıyım hatta tek çocuğuu eşim diyo her gün konuşmak zorunda mısınız evet diyorum . buluşsakta eve gidince yine muhabbet devam çene çene oyyy :)
kuşum benim 2013 martta geçirdiğim bi ameliyatım vardı sağ overden çikolata kisti alındı... her 6 ayda bir kontrole gidiyorum.. bu ay da yumoş günlerine denk getirdim kontrolüCANIM SEN NEDEN DOKTORA GİTTİN UYM GÜNLERİ ÇATLADIĞINI ÖĞRENMEK İÇİN Mİ
Bende tek çocuğum kızlar , o yüzden memelekete gelin diye tutturdular, bizde istedik , şükür anneye babaya yakın olmak gibisi yokbi tek çocukta benim seni iyi anlıyorum kuzum kadın sırf uzağa gitmiyim diye kendine yakın bi yerden ev aldı oturttu beni... hergün çene çalıyoruz ama doyum olmuyo
seni kaçak seni... bebişini buldun bizi unuttunvalla nolsun bebişim iş güc. bide massalahh sayfa cok hızlı ılerlıyo takıp edemıyorum. sureklı acıyorum sayfayı ama hepsını okuyamıyorum.
arada gelip haber edin bari hamişler,, merak ettiriyorsunuz vallahivalla nolsun bebişim iş güc. bide massalahh sayfa cok hızlı ılerlıyo takıp edemıyorum. sureklı acıyorum sayfayı ama hepsını okuyamıyorum.
bizimki devlet işi biz il içinde kuruma bağlı şubeler ile en az 400 kişiyizdir tek tek girdiğimiz siteleri takip etmeleri çok zor; yani en azından ben kendimi öyle telkin ediyorum bilemedim şimdi bakEe sonra öğrenebildin mi kaçıncı denemede olmuş. Bizimde var canım ofis içi bizde çok özel değilse konuşuyoruz çünkü outlook'a kaydediyor yazışmaları ve bizim ofiste kim hangi siteye girmiş neye bakmış müdürler görüyor maalesef özel hayat yok bundan çok rahatsızım.
anneye yakın olmak en iyisi... inş. kaynananın rüyası da gerçek olur kuşumBende tek çocuğum kızlar , o yüzden memelekete gelin diye tutturdular, bizde istedik , şükür anneye babaya yakın olmak gibisi yok
Bu arada benim kayınvalidem ikizim olduğunu görmüş ve bir arkadaşım arıyor iki tane kızın olmuş diyor...hayr olsun bakalım
vaaayyyy :)Kizlar benim Kociş okula kocaman bi çiçek göndermiş şok oldum üstünde de dünyanın en mutlu baba adayından en özel anne adayına yazmış Ayy canım benim
bizimki devlet işi biz il içinde kuruma bağlı şubeler ile en az 400 kişiyizdir tek tek girdiğimiz siteleri takip etmeleri çok zor; yani en azından ben kendimi öyle telkin ediyorum bilemedim şimdi bakeğer okuyorlarsa bu yazdıklarımı onlara sesleniyorum burdan evet bunları okumak eğlenceli ama kimseye anlatma heee
vuhuuuuuuuuuuuu... romantik takılıyor helal olsun... hamile karısını böyle mutlu etsin hepKizlar benim Kociş okula kocaman bi çiçek göndermiş şok oldum üstünde de dünyanın en mutlu baba adayından en özel anne adayına yazmış Ayy canım benim
Canim nasilsin esin nasil oldu insallah iyilesmistirarada gelip haber edin bari hamişler,, merak ettiriyorsunuz vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?