2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bende batım geçsin diyorum diyorum nerden bilecek bu insanlar bizi bizden başkası anlayamazzzz kk dili
ya zaten dışardan kimseyle konuşamıyorsun ki böyle zaten seni anlamıyorla ne gerek var gözüyle bakıyorlar iyi vasınız kızlar yaaaaaaa sitede güncelleme olduğu zaman diyorum ki iyi ki kızlar var onlar da olmasa iyice içimde iyice kurup duracağım

Heh benimki de öyle. Aramazsam ya whatsapptan ya da mesajla ulaşıyor. Aramadın annecim nasılsın diye.

tüm gün ara konuş kızmazz ben tek kızıyım hatta tek çocuğuu eşim diyo her gün konuşmak zorunda mısınız evet diyorum . buluşsakta eve gidince yine muhabbet devam çene çene oyyy :)

benimde tek yerim keyifli kaçamağım kk :) iyi ki varızzzz biz bir aileyizzz :)

tüm gün ara konuş kızmazz ben tek kızıyım hatta tek çocuğuu eşim diyo her gün konuşmak zorunda mısınız evet diyorum . buluşsakta eve gidince yine muhabbet devam çene çene oyyy :)
bi tek çocukta benim seni iyi anlıyorum kuzum kadın sırf uzağa gitmiyim diye kendine yakın bi yerden ev aldı oturttu beni... hergün çene çalıyoruz ama doyum olmuyo

CANIM SEN NEDEN DOKTORA GİTTİN UYM GÜNLERİ ÇATLADIĞINI ÖĞRENMEK İÇİN Mİ
kuşum benim 2013 martta geçirdiğim bi ameliyatım vardı sağ overden çikolata kisti alındı... her 6 ayda bir kontrole gidiyorum.. bu ay da yumoş günlerine denk getirdim kontrolü

bi tek çocukta benim seni iyi anlıyorum kuzum kadın sırf uzağa gitmiyim diye kendine yakın bi yerden ev aldı oturttu beni... hergün çene çalıyoruz ama doyum olmuyo
Bende tek çocuğum kızlar , o yüzden memelekete gelin diye tutturdular, bizde istedik , şükür anneye babaya yakın olmak gibisi yok
Bu arada benim kayınvalidem ikizim olduğunu görmüş ve bir arkadaşım arıyor iki tane kızın olmuş diyor...hayr olsun bakalım

bizimki devlet işi biz il içinde kuruma bağlı şubeler ile en az 400 kişiyizdir tek tek girdiğimiz siteleri takip etmeleri çok zor; yani en azından ben kendimi öyle telkin ediyorum bilemedim şimdi bakeğer okuyorlarsa bu yazdıklarımı onlara sesleniyorum burdan evet bunları okumak eğlenceli ama kimseye anlatma heee

anneye yakın olmak en iyisi... inş. kaynananın rüyası da gerçek olur kuşum

kızlar sızlerede bılgı olması acısında yazayım dedım.ovu testım 14. gun pozıtıftı o gun ılıskı oldu.18. gun sol kasıkta azcık bır agrı gordum ve sarı sümüksü bir akıntım oldu ama azdı.biryerde okumustum.yum catladıktan 3 gun sonra sarı sümüksü akıntı yumurtanın dollendıgıne ısaretmıs demıslerdı.bende 3 gun sonrasını takıp ettım kendımde ve gordum.
20.gun kasıklarda ve belde agrım vardı.agrı sol kasıgımda daha belırgındı ama.sol kasık agrısıda gebelıge ısaretmıs dıe okumustum.
22. günde cok az sarı sümüksü akıntı fark ettim.
23. gün erken gebelık testım negatıftı,silik bile yoktu..
yumurtadan berı hergun meme uclarımda acıma vardı.kasık agrılarım az cok hergun vardı.gercı ben kasık agrısını gectıgımız aylarda hıssettım ama olumsuz olunca bu aykı agrılarımı cıddıye almadım pek.23. gün gebelık testı negatıf cıkınca bosverdım zaten agrıda hıssetmez oldum cok resmen kendımızde belırtı arıyoruz bunu fark ettım.yumurtanın 14. gunu ciddi olarak karın agrısı kasıklarda sancı oldu..benım adet agrılarım reglı olduktan sonra baslar hep.bu kez butun reglı agrılarım oldugu halde regli olmamıstım.regli oldugumda benım rahım içi sankı yara varmıs gıbı acıyor..resmen bu acıyıda hıssetmıstım rahım ıcınde.fecı bır halsızlık uyku halı gozlerımı acamıyordum ama agrıdan uyuyamıyordumda.
fark ettıgım bır belırtıde gözlerimdi.acaip parlaklar bana öle geliyor.sankı lens takmısım gibi ışıl ışıl parlıyorlar.ve buğulu gıbı gorunuşu..bu cıddı bır farktı bence.kirpik kırışması falan baktım lakın öyle kırpıkler top top degılde mesela kırpıklerımden bazısı yan duruyordu kımı aşağıya donmus falan.bırkac tane boyle gordum.bende meme agrısı dolgunlugu ccok olmaz reglı oncesı.bukez bıldıgın bomba gıbı oldum ve gectıgımız aylarkı meme takıbımden daha sıddetlı bir agrım olmustu..
son olarak şunu demeliyimki evet regli belirtilerine benziyor gebelik belirtisi lakin aynı degıl.kimisi hiç agrı sızı hıssetmezken benin ağrılarım daha şiddetli olmuştu.ve en belirgini memelerdekiydi.zaten atesimde düşmeyince beni gebelik testi yapmaya iten sebep oldu....dilerim sizlerede umut olur bunlar kızlar öpüldünüz

Canım biz bütün koç grubuyuz ona bakarsan ama bizim acenta müdürü sırf bizi takip ediyor olabilir İzmir'i ofisi yani.

Kizlar benim Kociş okula kocaman bi çiçek göndermiş şok oldum üstünde de dünyanın en mutlu baba adayından en özel anne adayına yazmış Ayy canım benim
vuhuuuuuuuuuuuu... romantik takılıyor helal olsun... hamile karısını böyle mutlu etsin hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…