valla nolsun bebişim iş güc. bide massalahh sayfa cok hızlı ılerlıyo takıp edemıyorum. sureklı acıyorum sayfayı ama hepsını okuyamıyorum.
BENDE TAKİPTEYİM GENEL MÜDÜRLÜKLÜK OLRAK AMA NE DİYİM Kİ YAZMIYIM Mİ GİRMİYİM MİCanım biz bütün koç grubuyuz ona bakarsan ama bizim acenta müdürü sırf bizi takip ediyor olabilir İzmir'i ofisi yani.
ya bakk biliyorum da söylüyorumgöğüslerimde hiç öyle bi durum olmadı... sonercik ovulasyonumuda çok beğendiŞimdi sadece beklemeye aldım kendimi
bi tek çocukta benim seni iyi anlıyorum kuzum kadın sırf uzağa gitmiyim diye kendine yakın bi yerden ev aldı oturttu beni... hergün çene çalıyoruz ama doyum olmuyo
cnm ilk testim 107.36 cıktı 2 gün sonrakı testım 243,35 cıktı..senın nasıl cıkmıstı? regliden kac gun sonra yaptın ılk testını?Canim değerin kaç çıktı doktor bana adetten kaç gün geçtiği değil iki test arası zaman önemli dedi
Kizlar benim Kociş okula kocaman bi çiçek göndermiş şok oldum üstünde de dünyanın en mutlu baba adayından en özel anne adayına yazmış Ayy canım benim
niye kötülük yapasın ki kuşum... eviniz barkınız ayrı olduktan sonra... benim annemde bana yoğurt yapar yemek getirir misafirim olursa yardım eder temizlik yapar bende ve eşim bu durumdan çok memnun Allah başımızdan eksik etmesin der... Annen evliliğinize karışmadıkça ne gibi bi sorun olacak kibende annemlerin semtte çalışıyorum çıkışta bana ymek mayalı yoğurt getiriyo beni görüyo dönüyo :) bildiğin gibi 40 dk uzağa taşınmak istiyorum yüzü düşüyo acaba onu bırakıp gitmiyorum evliliğim içinde kötülük mü yapıyorum diye düşünüyorum
kızlar sızlerede bılgı olması acısında yazayım dedım.ovu testım 14. gun pozıtıftı o gun ılıskı oldu.18. gun sol kasıkta azcık bır agrı gordum ve sarı sümüksü bir akıntım oldu ama azdı.biryerde okumustum.yum catladıktan 3 gun sonra sarı sümüksü akıntı yumurtanın dollendıgıne ısaretmıs demıslerdı.bende 3 gun sonrasını takıp ettım kendımde ve gordum.
20.gun kasıklarda ve belde agrım vardı.agrı sol kasıgımda daha belırgındı ama.sol kasık agrısıda gebelıge ısaretmıs dıe okumustum.
22. günde cok az sarı sümüksü akıntı fark ettim.
23. gün erken gebelık testım negatıftı,silik bile yoktu..
yumurtadan berı hergun meme uclarımda acıma vardı.kasık agrılarım az cok hergun vardı.gercı ben kasık agrısını gectıgımız aylarda hıssettım ama olumsuz olunca bu aykı agrılarımı cıddıye almadım pek.23. gün gebelık testı negatıf cıkınca bosverdım zaten agrıda hıssetmez oldum cokresmen kendımızde belırtı arıyoruz bunu fark ettım.yumurtanın 14. gunu ciddi olarak karın agrısı kasıklarda sancı oldu..benım adet agrılarım reglı olduktan sonra baslar hep.bu kez butun reglı agrılarım oldugu halde regli olmamıstım.regli oldugumda benım rahım içi sankı yara varmıs gıbı acıyor..resmen bu acıyıda hıssetmıstım rahım ıcınde.fecı bır halsızlık uyku halı gozlerımı acamıyordum ama agrıdan uyuyamıyordumda.
fark ettıgım bır belırtıde gözlerimdi.acaip parlaklar bana öle geliyor.sankı lens takmısım gibi ışıl ışıl parlıyorlar.ve buğulu gıbı gorunuşu..bu cıddı bır farktı bence.kirpik kırışması falan baktım lakın öyle kırpıkler top top degılde mesela kırpıklerımden bazısı yan duruyordu kımı aşağıya donmus falan.bırkac tane boyle gordum.bende meme agrısı dolgunlugu ccok olmaz reglı oncesı.bukez bıldıgın bomba gıbı oldum ve gectıgımız aylarkı meme takıbımden daha sıddetlı bir agrım olmustu..
son olarak şunu demeliyimki evet regli belirtilerine benziyor gebelik belirtisi lakin aynı degıl.kimisi hiç agrı sızı hıssetmezken benin ağrılarım daha şiddetli olmuştu.ve en belirgini memelerdekiydi.zaten atesimde düşmeyince beni gebelik testi yapmaya iten sebep oldu....dilerim sizlerede umut olur bunlar kızlar öpüldünüz
gircez işte gircez ben odamda tekim zaten :) ben onları takip ederim takip edilmem :) o değil de geçmişi silmesi zor oluyorBENDE TAKİPTEYİM GENEL MÜDÜRLÜKLÜK OLRAK AMA NE DİYİM Kİ YAZMIYIM Mİ GİRMİYİM Mİ
Üç gün sonra canım yükselmiş seninki sıkma canını normal yanicnm ilk testim 107.36 cıktı 2 gün sonrakı testım 243,35 cıktı..senın nasıl cıkmıstı? regliden kac gun sonra yaptın ılk testını?
İnşaAllah bitanem , inşaAllah, sen vereceksin sonra ben vereyim hamiş haberini ,hadi bakalımanneye yakın olmak en iyisi... inş. kaynananın rüyası da gerçek olur kuşum
bayıldımm !Kizlar benim Kociş okula kocaman bi çiçek göndermiş şok oldum üstünde de dünyanın en mutlu baba adayından en özel anne adayına yazmış Ayy canım benim
Ben iyiyim kuzum ,, kocam daha iyi , belkim bu akşam çalışma olur , bakalım hayırlısı AllahtanCanim nasilsin esin nasil oldu insallah iyilesmistir
Amin kuzum Sağol seninde tez zamanda dolar inşallah göbüşayy çok güzelll duygulandım gözlerim doldu inankii ::):):)allah mutluluğunuzu daim etsin :)
niye kötülük yapasın ki kuşum... eviniz barkınız ayrı olduktan sonra... benim annemde bana yoğurt yapar yemek getirir misafirim olursa yardım eder temizlik yapar bende ve eşim bu durumdan çok memnun Allah başımızdan eksik etmesin der... Annen evliliğinize karışmadıkça ne gibi bi sorun olacak ki
Sağol canım demişsin ya esranin ki oğlan gibi hissediyorum diye bana da öyle geliyorİnşaAllah bitanem , inşaAllah, sen vereceksin sonra ben vereyim hamiş haberini ,hadi bakalım
bayıldımm !
maasAllah kocana , çok düşüceli , romantik ve duygusal bir eşmiş , çok mutlu oldum senin adına
Ben iyiyim kuzum ,, kocam daha iyi , belkim bu akşam çalışma olur , bakalım hayırlısı Allahtan
güzl sürpriz esracım ağzınızın tadı hep sürsün böyle :)Üç gün sonra canım yükselmiş seninki sıkma canını normal yani
gerçekten aileyiz şahsen ailemle bile bu kadar açık konuşamam yanibenimde tek yerim keyifli kaçamağım kk :) iyi ki varızzzz biz bir aileyizzz :)
ilk testim regli günümdü benim..Üç gün sonra canım yükselmiş seninki sıkma canını normal yani
Maskeler bugun takilacak o zamanİnşaAllah bitanem , inşaAllah, sen vereceksin sonra ben vereyim hamiş haberini ,hadi bakalım
bayıldımm !
maasAllah kocana , çok düşüceli , romantik ve duygusal bir eşmiş , çok mutlu oldum senin adına
Ben iyiyim kuzum ,, kocam daha iyi , belkim bu akşam çalışma olur , bakalım hayırlısı Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?