2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bi tek çocukta benim seni iyi anlıyorum kuzum kadın sırf uzağa gitmiyim diye kendine yakın bi yerden ev aldı oturttu beni... hergün çene çalıyoruz ama doyum olmuyo

bende annemlerin semtte çalışıyorum çıkışta bana ymek mayalı yoğurt getiriyo beni görüyo dönüyo :) bildiğin gibi 40 dk uzağa taşınmak istiyorum yüzü düşüyo acaba onu bırakıp gitmiyorum evliliğim içinde kötülük mü yapıyorum diye düşünüyorum

Canim değerin kaç çıktı doktor bana adetten kaç gün geçtiği değil iki test arası zaman önemli dedi
cnm ilk testim 107.36 cıktı 2 gün sonrakı testım 243,35 cıktı..senın nasıl cıkmıstı? regliden kac gun sonra yaptın ılk testını?

Kizlar benim Kociş okula kocaman bi çiçek göndermiş şok oldum üstünde de dünyanın en mutlu baba adayından en özel anne adayına yazmış Ayy canım benim

ayy çok güzelll duygulandım gözlerim doldu inankii ::):):) allah mutluluğunuzu daim etsin :)

niye kötülük yapasın ki kuşum... eviniz barkınız ayrı olduktan sonra... benim annemde bana yoğurt yapar yemek getirir misafirim olursa yardım eder temizlik yapar bende ve eşim bu durumdan çok memnun Allah başımızdan eksik etmesin der... Annen evliliğinize karışmadıkça ne gibi bi sorun olacak ki

Larsson beni yazmışsın resmen canım beni yazmışsın inanamadım şuan heyecandan yazdım sana cevap bir daha okucam yazdığını bende sadece göğüs ağrısı olmadı olmuyorda hiç bir zaman olmadı çünkü göğüslerim silikon diye herhalde.

anneye yakın olmak en iyisi... inş. kaynananın rüyası da gerçek olur kuşum
İnşaAllah bitanem , inşaAllah, sen vereceksin sonra ben vereyim hamiş haberini ,hadi bakalım

Kizlar benim Kociş okula kocaman bi çiçek göndermiş şok oldum üstünde de dünyanın en mutlu baba adayından en özel anne adayına yazmış Ayy canım benim
bayıldımm !
maasAllah kocana , çok düşüceli , romantik ve duygusal bir eşmiş , çok mutlu oldum senin adına

Canim nasilsin esin nasil oldu insallah iyilesmistir
Ben iyiyim kuzum ,, kocam daha iyi , belkim bu akşam çalışma olur , bakalım hayırlısı Allahtan

yok canım biz annemlerle farklı semtlerdeyiz eşim şehir yakınında başka bir yere gidelim diyor iş için ama ben istemiyorum öyle annemlere 45 dk uzak olucaz gel desem gelemeyecek hemen çocuğum olursada her gün gelemez gelip kalmak zorunda kalıcak oda zor olucak onlara o yüzden kararsızım bi yerde eşimin iş hevesi orda bi yerde annemler burda nasıl olur bilmiyorum

Sağol canım demişsin ya esranin ki oğlan gibi hissediyorum diye bana da öyle geliyor

ber: 579618"]Kizlar benim Kociş okula kocaman bi çiçek göndermiş şok oldum üstünde de dünyanın en mutlu baba adayından en özel anne adayına yazmış Ayy canım benim[/QUOTE]
Ayy canim ne guzel esin romantikmis cok duygulandim masallah hep mutlu olursunuz insallah

benimde tek yerim keyifli kaçamağım kk :) iyi ki varızzzz biz bir aileyizzz :)
gerçekten aileyiz şahsen ailemle bile bu kadar açık konuşamam yani burda bir sürü yeğenimiz olacak ya ne güzel bir de ben hep bir kız kardeşim olsun istemiştim benim erkek kardeşim var bu özlemimi sizinle gideeriyorum Allah hepinizden razı olsun bol bol bebiş sesi duyalım inşaallah hep birlikte

Maskeler bugun takilacak o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…