2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kuşum benim eşimde işe gitmek için yaklaşık 1,5 saat harcıyor düşün ki pendikten aksaraya gidiyor...ama erkek adam bırak gitsin gelsin...sen yarın doğum yaptığında sana annen lazım olacak... eşin ne kadar yardım edebilir ki... onun işini kolaylaştırayım derken kendi yükünü arttırma ... zaten kadın olarak tonla sorumluluğumuz yükümüz var... biraz kednini düşün... erkeklere bişeycik olmaz 45 dk.lık yola da gidiversin sen yarın anne olunca 45 dk lık uyku için can atacaksın o zaman imdadına annen yetişecek...

cumartesiye ithafen ; ilişkiden iki gün sonra kasık ağrısı evet ! koyu akıntı evet ! kasıklarda ağrı ama genellikle solda evet !dün baktım göğüs çevresinde bi kaç pırtık çıkmış bu gebelikten kalmadır dedim ! yani şimdi ben senin tezleri çürütüp herkeste olmayabilir diyeyim kızları üzeyim mi

Sağol canım demişsin ya esranin ki oğlan gibi hissediyorum diye bana da öyle geliyor
Süpermiş esracım ya

Amiiin , aynı duygularla tatlım , ben isteme ,söz , nişan , düğün tüm telaşelerimi kk'yla atlattım , burdaki arkadaşlıklar çok güzel oluyor

Maskeler bugun takilacak o zaman

ifeet

Ya sende hamişsen

Ben aynı şehirde ama kayınvalidemlerle aramda 3-4 durak mesafede oturuyorum. Anneme yakın olsada bebişe bakacağını sanmıyorum bizim ki bir gün mykonos'ta bir gün başka yerde yurtiçi yurtdışı geziyor bizim hatun.

Aynen canim burda herseyi konusuyoruz iliskiyi poxisyonu fantaziyi astik biz esim dysa boyle konustugumu ozelimizi niye anlatiyorsn der

amin sendende canım burdaki herkesi seviyorumm din dil ırk yok burda sadece iyiler varrr :):)) öpücük kondurdum hepinizeee birer tane :)

Ayin 27 sinde yaptigimda 273 cikmisri ayin 29unda ise 944 canim ayin 31inde doktor keseni gorururuz yaklasik 3 yada 4 mm cikmasi lazim dedi benim sipa 5 mm keseyle cikti guzel buyume var dedi irkek mi yoksa
Büyük ihtimal erkek olabilir çabuk büyüyorsa tatlım ,benim arkadaşımın öyle oldu

çok sağol larsson tek fark sağ kasıkta benim batmalar umut iyidir olmazsa da çok önemli değil önümüzdeki aylara bakarız

yol 45 dk ama her gün iş saatlerinde gelip giderse iki saati bulur neyse ben mümkün olduğunca anneme yakın olmaya çalışacağımmm onların tekiyim ben bensiz çok zor olur bana da onlara da

AYYY BENM ANNEMDE BÖLE BİZE GELİR OTURMAZ HEP İŞ YAPAR ONLARA GİDEİRM ELİM KOLUM DOLU 3 GÜNLÜK YEMEKLE DÖNERİM

KV GELDİ MESELA 2 GÜN HEP OTURTTUM HİÇ İŞ YAPTIRMADIM AMA ANNELER ANNELER İŞ YAPMA DESEMDE YAPAR

Anne farkı...Allah başımızdan eksik etmesin

Bende hepsine evet şimdi beni ne hale soktunuz siz ikiniz.

benimki bakar seve seve bakar benim kayınvalidemler uzakta ama yakında yan apartmana gelecekler nasıl oluruz bilmiyorum uzağa gidersem orayada gelirler iyice daralırım enazından annemlere kaçabiliyorum istediim zaman burdayken

seni kaçak seni... bebişini buldun bizi unuttun
yoook yavrum unuturmuyum hiççç. sureklı okuyorum sayfayı hatta okuyamadıgımda da lıstenıze bakıyorum kimler gebiş diye. pek bıse yazamıyorum cunku yumos vamı yokmu konusuyorsunuz ya onları okuyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…