kuşum benim eşimde işe gitmek için yaklaşık 1,5 saat harcıyor düşün ki pendikten aksaraya gidiyor...ama erkek adam bırak gitsin gelsin...sen yarın doğum yaptığında sana annen lazım olacak... eşin ne kadar yardım edebilir ki... onun işini kolaylaştırayım derken kendi yükünü arttırma ... zaten kadın olarak tonla sorumluluğumuz yükümüz var... biraz kednini düşün... erkeklere bişeycik olmaz 45 dk.lık yola da gidiversin sen yarın anne olunca 45 dk lık uyku için can atacaksın o zaman imdadına annen yetişecek...yok canım biz annemlerle farklı semtlerdeyiz eşim şehir yakınında başka bir yere gidelim diyor iş için ama ben istemiyorum öyle annemlere 45 dk uzak olucaz gel desem gelemeyecek hemen çocuğum olursada her gün gelemez gelip kalmak zorunda kalıcak oda zor olucak onlara o yüzden kararsızım bi yerde eşimin iş hevesi orda bi yerde annemler burda nasıl olur bilmiyorum
kızlar sızlerede bılgı olması acısında yazayım dedım.ovu testım 14. gun pozıtıftı o gun ılıskı oldu.18. gun sol kasıkta azcık bır agrı gordum ve sarı sümüksü bir akıntım oldu ama azdı.biryerde okumustum.yum catladıktan 3 gun sonra sarı sümüksü akıntı yumurtanın dollendıgıne ısaretmıs demıslerdı.bende 3 gun sonrasını takıp ettım kendımde ve gordum.
20.gun kasıklarda ve belde agrım vardı.agrı sol kasıgımda daha belırgındı ama.sol kasık agrısıda gebelıge ısaretmıs dıe okumustum.
22. günde cok az sarı sümüksü akıntı fark ettim.
23. gün erken gebelık testım negatıftı,silik bile yoktu..
yumurtadan berı hergun meme uclarımda acıma vardı.kasık agrılarım az cok hergun vardı.gercı ben kasık agrısını gectıgımız aylarda hıssettım ama olumsuz olunca bu aykı agrılarımı cıddıye almadım pek.23. gün gebelık testı negatıf cıkınca bosverdım zaten agrıda hıssetmez oldum cokresmen kendımızde belırtı arıyoruz bunu fark ettım.yumurtanın 14. gunu ciddi olarak karın agrısı kasıklarda sancı oldu..benım adet agrılarım reglı olduktan sonra baslar hep.bu kez butun reglı agrılarım oldugu halde regli olmamıstım.regli oldugumda benım rahım içi sankı yara varmıs gıbı acıyor..resmen bu acıyıda hıssetmıstım rahım ıcınde.fecı bır halsızlık uyku halı gozlerımı acamıyordum ama agrıdan uyuyamıyordumda.
fark ettıgım bır belırtıde gözlerimdi.acaip parlaklar bana öle geliyor.sankı lens takmısım gibi ışıl ışıl parlıyorlar.ve buğulu gıbı gorunuşu..bu cıddı bır farktı bence.kirpik kırışması falan baktım lakın öyle kırpıkler top top degılde mesela kırpıklerımden bazısı yan duruyordu kımı aşağıya donmus falan.bırkac tane boyle gordum.bende meme agrısı dolgunlugu ccok olmaz reglı oncesı.bukez bıldıgın bomba gıbı oldum ve gectıgımız aylarkı meme takıbımden daha sıddetlı bir agrım olmustu..
son olarak şunu demeliyimki evet regli belirtilerine benziyor gebelik belirtisi lakin aynı degıl.kimisi hiç agrı sızı hıssetmezken benin ağrılarım daha şiddetli olmuştu.ve en belirgini memelerdekiydi.zaten atesimde düşmeyince beni gebelik testi yapmaya iten sebep oldu....dilerim sizlerede umut olur bunlar kızlar öpüldünüz
Süpermiş esracım yaSağol canım demişsin ya esranin ki oğlan gibi hissediyorum diye bana da öyle geliyor
Amiiin , aynı duygularla tatlım , ben isteme ,söz , nişan , düğün tüm telaşelerimi kk'yla atlattım , burdaki arkadaşlıklar çok güzel oluyorgerçekten aileyiz şahsen ailemle bile bu kadar açık konuşamam yaniburda bir sürü yeğenimiz olacak ya ne güzel bir de ben hep bir kız kardeşim olsun istemiştim benim erkek kardeşim var bu özlemimi sizinle gideeriyorum Allah hepinizden razı olsun bol bol bebiş sesi duyalım inşaallah hep birlikte
Maskeler bugun takilacak o zaman
Adetin üçüncü günü 185 canım üç gün sonra yine yaptırdım 1107 çıktıilk testim regli günümdü benim..
seninkiler kaçtı canım?
Ya sende hamişsencumartesiye ithafen ; ilişkiden iki gün sonra kasık ağrısı evet ! koyu akıntı evet ! kasıklarda ağrı ama genellikle solda evet !dün baktım göğüs çevresinde bi kaç pırtık çıkmış bu gebelikten kalmadır dedim ! yani şimdi ben senin tezleri çürütüp herkeste olmayabilir diyeyim kızları üzeyim mi
yok canım biz annemlerle farklı semtlerdeyiz eşim şehir yakınında başka bir yere gidelim diyor iş için ama ben istemiyorum öyle annemlere 45 dk uzak olucaz gel desem gelemeyecek hemen çocuğum olursada her gün gelemez gelip kalmak zorunda kalıcak oda zor olucak onlara o yüzden kararsızım bi yerde eşimin iş hevesi orda bi yerde annemler burda nasıl olur bilmiyorum
Aynen canim burda herseyi konusuyoruz iliskiyi poxisyonu fantaziyi astik biz esim dysa boyle konustugumu ozelimizi niye anlatiyorsn dergerçekten aileyiz şahsen ailemle bile bu kadar açık konuşamam yaniburda bir sürü yeğenimiz olacak ya ne güzel bir de ben hep bir kız kardeşim olsun istemiştim benim erkek kardeşim var bu özlemimi sizinle gideeriyorum Allah hepinizden razı olsun bol bol bebiş sesi duyalım inşaallah hep birlikte
gerçekten aileyiz şahsen ailemle bile bu kadar açık konuşamam yaniburda bir sürü yeğenimiz olacak ya ne güzel bir de ben hep bir kız kardeşim olsun istemiştim benim erkek kardeşim var bu özlemimi sizinle gideeriyorum Allah hepinizden razı olsun bol bol bebiş sesi duyalım inşaallah hep birlikte
Büyük ihtimal erkek olabilir çabuk büyüyorsa tatlım ,benim arkadaşımın öyle olduAyin 27 sinde yaptigimda 273 cikmisri ayin 29unda ise 944 canim ayin 31inde doktor keseni gorururuz yaklasik 3 yada 4 mm cikmasi lazim dedi benim sipa 5 mm keseyle cikti guzel buyume var dedi irkek mi yoksa
off sıkıntılı yaaaaa ama boşsak ne yapalım işimiz bitince boş pc ye mi bakalım yani dimiCanım biz bütün koç grubuyuz ona bakarsan ama bizim acenta müdürü sırf bizi takip ediyor olabilir İzmir'i ofisi yani.
çok sağolkızlar sızlerede bılgı olması acısında yazayım dedım.ovu testım 14. gun pozıtıftı o gun ılıskı oldu.18. gun sol kasıkta azcık bır agrı gordum ve sarı sümüksü bir akıntım oldu ama azdı.biryerde okumustum.yum catladıktan 3 gun sonra sarı sümüksü akıntı yumurtanın dollendıgıne ısaretmıs demıslerdı.bende 3 gun sonrasını takıp ettım kendımde ve gordum.
20.gun kasıklarda ve belde agrım vardı.agrı sol kasıgımda daha belırgındı ama.sol kasık agrısıda gebelıge ısaretmıs dıe okumustum.
22. günde cok az sarı sümüksü akıntı fark ettim.
23. gün erken gebelık testım negatıftı,silik bile yoktu..
yumurtadan berı hergun meme uclarımda acıma vardı.kasık agrılarım az cok hergun vardı.gercı ben kasık agrısını gectıgımız aylarda hıssettım ama olumsuz olunca bu aykı agrılarımı cıddıye almadım pek.23. gün gebelık testı negatıf cıkınca bosverdım zaten agrıda hıssetmez oldum cokresmen kendımızde belırtı arıyoruz bunu fark ettım.yumurtanın 14. gunu ciddi olarak karın agrısı kasıklarda sancı oldu..benım adet agrılarım reglı olduktan sonra baslar hep.bu kez butun reglı agrılarım oldugu halde regli olmamıstım.regli oldugumda benım rahım içi sankı yara varmıs gıbı acıyor..resmen bu acıyıda hıssetmıstım rahım ıcınde.fecı bır halsızlık uyku halı gozlerımı acamıyordum ama agrıdan uyuyamıyordumda.
fark ettıgım bır belırtıde gözlerimdi.acaip parlaklar bana öle geliyor.sankı lens takmısım gibi ışıl ışıl parlıyorlar.ve buğulu gıbı gorunuşu..bu cıddı bır farktı bence.kirpik kırışması falan baktım lakın öyle kırpıkler top top degılde mesela kırpıklerımden bazısı yan duruyordu kımı aşağıya donmus falan.bırkac tane boyle gordum.bende meme agrısı dolgunlugu ccok olmaz reglı oncesı.bukez bıldıgın bomba gıbı oldum ve gectıgımız aylarkı meme takıbımden daha sıddetlı bir agrım olmustu..
son olarak şunu demeliyimki evet regli belirtilerine benziyor gebelik belirtisi lakin aynı degıl.kimisi hiç agrı sızı hıssetmezken benin ağrılarım daha şiddetli olmuştu.ve en belirgini memelerdekiydi.zaten atesimde düşmeyince beni gebelik testi yapmaya iten sebep oldu....dilerim sizlerede umut olur bunlar kızlar öpüldünüz
kuşum benim eşimde işe gitmek için yaklaşık 1,5 saat harcıyor düşün ki pendikten aksaraya gidiyor...ama erkek adam bırak gitsin gelsin...sen yarın doğum yaptığında sana annen lazım olacak... eşin ne kadar yardım edebilir ki... onun işini kolaylaştırayım derken kendi yükünü arttırma ... zaten kadın olarak tonla sorumluluğumuz yükümüz var... biraz kednini düşün... erkeklere bişeycik olmaz 45 dk.lık yola da gidiversin sen yarın anne olunca 45 dk lık uyku için can atacaksın o zaman imdadına annen yetişecek...
iyi gidiyo şimdilik sıkıntı yok şükür büyüyozdoğru diyorsun aşırı hızlı ilerliyor iyi misiniz ? :) bebişko nasıl ?
AYYY BENM ANNEMDE BÖLE BİZE GELİR OTURMAZ HEP İŞ YAPAR ONLARA GİDEİRM ELİM KOLUM DOLU 3 GÜNLÜK YEMEKLE DÖNERİMniye kötülük yapasın ki kuşum... eviniz barkınız ayrı olduktan sonra... benim annemde bana yoğurt yapar yemek getirir misafirim olursa yardım eder temizlik yapar bende ve eşim bu durumdan çok memnun Allah başımızdan eksik etmesin der... Annen evliliğinize karışmadıkça ne gibi bi sorun olacak ki
Anne farkı...Allah başımızdan eksik etmesinAYYY BENM ANNEMDE BÖLE BİZE GELİR OTURMAZ HEP İŞ YAPAR ONLARA GİDEİRM ELİM KOLUM DOLU 3 GÜNLÜK YEMEKLE DÖNERİM
KV GELDİ MESELA 2 GÜN HEP OTURTTUM HİÇ İŞ YAPTIRMADIM AMA ANNELER ANNELER İŞ YAPMA DESEMDE YAPAR
cumartesiye ithafen ; ilişkiden iki gün sonra kasık ağrısı evet ! koyu akıntı evet ! kasıklarda ağrı ama genellikle solda evet !dün baktım göğüs çevresinde bi kaç pırtık çıkmış bu gebelikten kalmadır dedim ! yani şimdi ben senin tezleri çürütüp herkeste olmayabilir diyeyim kızları üzeyim mi
Ben aynı şehirde ama kayınvalidemlerle aramda 3-4 durak mesafede oturuyorum. Anneme yakın olsada bebişe bakacağını sanmıyorum bizim ki bir gün mykonos'ta bir gün başka yerde yurtiçi yurtdışı geziyor bizim hatun.
yoook yavrum unuturmuyum hiççç. sureklı okuyorum sayfayı hatta okuyamadıgımda da lıstenıze bakıyorum kimler gebiş diye. pek bıse yazamıyorum cunku yumos vamı yokmu konusuyorsunuz ya onları okuyorum sadeceseni kaçak seni... bebişini buldun bizi unuttun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?