2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Tam tersi benim annemde kayınvalidemde çok kokoş ama ama annem bana gelir atar bacak bacak üstüne kayınvalidem bulaşıklarımı bulaşık makinasına dizer, ütülerimi yapar. Rolleri değişiyor bizimkiler.

CANIM SEN PENDİKTEMİSİN BENDE KÜÇÜKYALI MALTEPEDE SEN HANGİ DOKTORA GİDİYOSUN

Ya sende hamişsen

bende bi kere ilişki oldu ondada sanmıyorum ben bu ay korunuyorum yani korunmam lazım doktorlar öyle dedi yarın ya da öbür cuma test yaptıracağım kan testi değerin düştüğünü görmeliyiz o yüzden o küçücük ihtimal varsa çıkmazsa diye yarın değil öbür cuma test yaptırıyım diyorum kafam karışık

benimde annem ter su içinde kalır da bana yemek yetiştirir gelince ütümü bile yapar rahat durmaz hiç iş bırakmaz ama kv oo ne yemek ne bi şey anca ayy bizde bugün yapıcaktıkta müsait olmadı pehhhhhhhhhhh:)

Süpermiş esracım ya

Amiiin , aynı duygularla tatlım , ben isteme ,söz , nişan , düğün tüm telaşelerimi kk'yla atlattım , burdaki arkadaşlıklar çok güzel oluyor

ifeet
söz nişan falan deyince bende daha önce tanısaydım keşke bu siteyi diyorum bende zor bir dönem geçirmiştim o zamanlarda eşimin olduğu ilçeye geldim başta hiç arkadaşım yoktu kimseyle birşey paylaşamıyordum iş yerimdekiler erkek iki bayanız diğer bayanda 46 yaşında hiç evlenmemiş onunla alıveriş duygularını falan paylaşmak nispet gibi geldi diyemedim ama en azından şimdi buldum sizi

Annemin fala bakın yahu. Fala yorum rica ediyorum çünkü benim akıl çorba oldu.

Eklentiler

• image.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 102
Tam tersi benim annemde kayınvalidemde çok kokoş ama ama annem bana gelir atar bacak bacak üstüne kayınvalidem bulaşıklarımı bulaşık makinasına dizer, ütülerimi yapar. Rolleri değişiyor bizimkiler.
ANNEM GELİR MUTFAĞI TOPLAR YERLER DEĞİŞİR HANİ GFİLMELRDE OLUR YA ANNE GELİR MUTFAKTA YER YERİNDEN DEĞİŞİR YAPDANLIK BİLE YAĞ YÜZÜ GÖRDÜ O GELİNCE

KV SAĞOLSUN İYİ BAKIYOR GÖZLEMLER MANTILAR AÇIYOR BİZ GİDİNCE BUGÜN GİDİYORUZ MESELA AMA BİZE İLK GELİŞİYDİ VE BİRAZ MORALMEN KÖTÜYDÜ 2 GÜN KALDI MUTLU OLSUN İSTEDİM YANINDA ÜTÜ YAPTIM AMA BENİM ANNEM OLSA ASA BANA ÜTÜ YAPTIRMAZDI BİLMİYORUM O KIZINA YAPMAZMI DİYORUM YAPAR HERHAL DE BENİM EVİME TEMİZLİKÇİYİDE HERŞEYİ DE ANNEM AYARLAR KV ME ÜZÜLÜYORUM ÇÜNKÜ KIRILGAN BİR KADIN KİMSENİN İŞİNE KARIŞMAZ EZMİŞLER ONU HEP

Annemin fala bakın yahu. Fala yorum rica ediyorum çünkü benim akıl çorba oldu.

ikinizede üzüntülü haber var ama seninle ilgili haber annenin içini ferahlatacak daha başka bi şey anlayamadım bence hane içi iyi dışı kötü içiniz ferah olsun :) birde şarjın azalıyor ona göre

Aynen canim burda herseyi konusuyoruz iliskiyi poxisyonu fantaziyi astik biz esim dysa boyle konustugumu ozelimizi niye anlatiyorsn der
benim eşimde kızar o yüzden ben burdan duyduklarımı ona söylemiyorum kahve yapıyorum sormuyor birşey ben de söylemiyorum

amin sendende canım burdaki herkesi seviyorumm din dil ırk yok burda sadece iyiler varrr :):)) öpücük kondurdum hepinizeee birer tane :)
bizde sana gönderiyoruz bir öpücük, evet haset yok kibir yok bibirimiz için sadece iyi düşünmek birbirimiz için en iyisini istemek var

Adetin üçüncü günü 185 canım üç gün sonra yine yaptırdım 1107 çıktı
3 gun ara ile epey hızlı artış olmus sende canım.2 gunde 2 misli artar die biliyorum ben...erkek galina senin minik annesi hızlı buyuyor maşallah

Ayin 27 sinde yaptigimda 273 cikmisri ayin 29unda ise 944 canim ayin 31inde doktor keseni gorururuz yaklasik 3 yada 4 mm cikmasi lazim dedi benim sipa 5 mm keseyle cikti guzel buyume var dedi irkek mi yoksa
kız senın 2 gun araylakı testınde epey artmıs..erkek geliyor senınde galıba maşallah benim kızım için erkekler listede cogaldı

Noluyo yahuu? Lovely'nin annesinin falıymış bu. Neden benim fotom gibi görünüyo, hiçbi şey anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…