AYYY BENM ANNEMDE BÖLE BİZE GELİR OTURMAZ HEP İŞ YAPAR ONLARA GİDEİRM ELİM KOLUM DOLU 3 GÜNLÜK YEMEKLE DÖNERİM
KV GELDİ MESELA 2 GÜN HEP OTURTTUM HİÇ İŞ YAPTIRMADIM AMA ANNELER ANNELER İŞ YAPMA DESEMDE YAPAR
CANIM SEN PENDİKTEMİSİN BENDE KÜÇÜKYALI MALTEPEDE SEN HANGİ DOKTORA GİDİYOSUNkuşum benim eşimde işe gitmek için yaklaşık 1,5 saat harcıyor düşün ki pendikten aksaraya gidiyor...ama erkek adam bırak gitsin gelsin...sen yarın doğum yaptığında sana annen lazım olacak... eşin ne kadar yardım edebilir ki... onun işini kolaylaştırayım derken kendi yükünü arttırma ... zaten kadın olarak tonla sorumluluğumuz yükümüz var... biraz kednini düşün... erkeklere bişeycik olmaz 45 dk.lık yola da gidiversin sen yarın anne olunca 45 dk lık uyku için can atacaksın o zaman imdadına annen yetişecek...
Ya sende hamişsen
iyi gidiyo şimdilik sıkıntı yok şükür büyüyoz
AYYY BENM ANNEMDE BÖLE BİZE GELİR OTURMAZ HEP İŞ YAPAR ONLARA GİDEİRM ELİM KOLUM DOLU 3 GÜNLÜK YEMEKLE DÖNERİM
KV GELDİ MESELA 2 GÜN HEP OTURTTUM HİÇ İŞ YAPTIRMADIM AMA ANNELER ANNELER İŞ YAPMA DESEMDE YAPAR
söz nişan falan deyince bende daha önce tanısaydım keşke bu siteyi diyorum bende zor bir dönem geçirmiştim o zamanlarda eşimin olduğu ilçeye geldim başta hiç arkadaşım yoktu kimseyle birşey paylaşamıyordum iş yerimdekiler erkek iki bayanız diğer bayanda 46 yaşında hiç evlenmemiş onunla alıveriş duygularını falan paylaşmak nispet gibi geldi diyemedim ama en azından şimdi buldum siziSüpermiş esracım ya
Amiiin , aynı duygularla tatlım , ben isteme ,söz , nişan , düğün tüm telaşelerimi kk'yla atlattım , burdaki arkadaşlıklar çok güzel oluyor
ifeet
ANNEM GELİR MUTFAĞI TOPLAR YERLER DEĞİŞİR HANİ GFİLMELRDE OLUR YA ANNE GELİR MUTFAKTA YER YERİNDEN DEĞİŞİR YAPDANLIK BİLE YAĞ YÜZÜ GÖRDÜ O GELİNCETam tersi benim annemde kayınvalidemde çok kokoş ama ama annem bana gelir atar bacak bacak üstüne kayınvalidem bulaşıklarımı bulaşık makinasına dizer, ütülerimi yapar. Rolleri değişiyor bizimkiler.
Annemin fala bakın yahu. Fala yorum rica ediyorum çünkü benim akıl çorba oldu.
benim eşimde kızar o yüzden ben burdan duyduklarımı ona söylemiyorum kahve yapıyorum sormuyor birşey ben de söylemiyorumAynen canim burda herseyi konusuyoruz iliskiyi poxisyonu fantaziyi astik biz esim dysa boyle konustugumu ozelimizi niye anlatiyorsn der
bizde sana gönderiyoruz bir öpücük, evet haset yok kibir yok bibirimiz için sadece iyi düşünmek birbirimiz için en iyisini istemek varamin sendende canım burdaki herkesi seviyorumm din dil ırk yok burda sadece iyiler varrr :):)) öpücük kondurdum hepinizeee birer tane :)
3 gun ara ile epey hızlı artış olmus sende canım.2 gunde 2 misli artar die biliyorum ben...erkek galina senin minik annesi hızlı buyuyor maşallahAdetin üçüncü günü 185 canım üç gün sonra yine yaptırdım 1107 çıktı
kız senın 2 gun araylakı testınde epey artmıs..erkek geliyor senınde galıbaAyin 27 sinde yaptigimda 273 cikmisri ayin 29unda ise 944 canim ayin 31inde doktor keseni gorururuz yaklasik 3 yada 4 mm cikmasi lazim dedi benim sipa 5 mm keseyle cikti guzel buyume var dedi irkek mi yoksa
Buraya takildigimi biliyor ama ne konustugumuzu anlatmiyorumbenim eşimde kızar o yüzden ben burdan duyduklarımı ona söylemiyorum kahve yapıyorum sormuyor birşey ben de söylemiyorum
Bana da öyle geliyorkız senın 2 gun araylakı testınde epey artmıs..erkek geliyor senınde galıbamaşallah benim kızım için erkekler listede cogaldı
aman aman anlatmayalım bir de onun için trip atarlar bize böyle şeyler anlatılır mı diyeBuraya takildigimi biliyor ama ne konustugumuzu anlatmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?