Kuzenimin falı da yüklenmiş Allah kahretmesin
benim kv başka şehirde annem evimn dibinde ama oda çalışıyor bizde de üst kattaki ev sahibebiz canımız teyzemiz bakıyor birer gün arayla yemek getiriyo bide getirirken çekinir yanlış anlamıyonuz ya çalışıyonuz ya ikimizde ondan getiriyorum der yazık ya kadıncağız yemekleride çok lezzetli :))benimde annem ter su içinde kalır da bana yemek yetiştirir gelince ütümü bile yapar rahat durmaz hiç iş bırakmaz ama kv oo ne yemek ne bi şey anca ayy bizde bugün yapıcaktıkta müsait olmadı pehhhhhhhhhhh:)
Kıslar dün ve bugüne ait yumoş testlerim
benimde annem ter su içinde kalır da bana yemek yetiştirir gelince ütümü bile yapar rahat durmaz hiç iş bırakmaz ama kv oo ne yemek ne bi şey anca ayy bizde bugün yapıcaktıkta müsait olmadı pehhhhhhhhhhh:)
benim kv başka şehirde annem evimn dibinde ama oda çalışıyor bizde de üst kattaki ev sahibebiz canımız teyzemiz bakıyor birer gün arayla yemek getiriyo bide getirirken çekinir yanlış anlamıyonuz ya çalışıyonuz ya ikimizde ondan getiriyorum der yazık ya kadıncağız yemekleride çok lezzetli :))
Ay benim de kayınvalidem anlattığın gibi. Onlara gideriz ertesi güne bize yemek koyar bissürü hatta işte yiyeyim diye bile ayrı hazırlar.
nasıl yani anlamadım ?
bu annenin falıysa kan bağı olan kişi sensen senden güzel haberler alacakmış mesela torun gibi :)Annemin fala bakın yahu. Fala yorum rica ediyorum çünkü benim akıl çorba oldu.
Ovü testlerimi yükledim ya, tıklayınca Lovely'nin yüklediği fal da çıkıyo
az kalmış koyulaşmaya sanırım :)
ikinizede üzüntülü haber var ama seninle ilgili haber annenin içini ferahlatacakdaha başka bi şey anlayamadım bence hane içi iyi dışı kötü içiniz ferah olsun :) birde şarjın azalıyor ona göre
benimkide öyle ne yazıyorsun oraya özel şeyler yazmıyon demi dedi yok dedim ya bilgi paylaşımı var bur da bi bilseki ilişki günlerimize kadar anlatıyoz ha ha ha haaman aman anlatmayalım bir de onun için trip atarlar bize böyle şeyler anlatılır mı diye
Ehe kızım şarjda görmüyon mu yanındaki şimşek şarj oluyor anlamına geliyor ilk attığım benim fala bak yazık onda ağlıyor tel %3.
çok şanslısın bence kıymetini bil benimki yedirmeyi giydirmeyi kuaförümü vs öyle şeylere koşturur ama bize gelip kalsa iki süpürge yapalım ütü yapalım demez
2 3 gune koyulasir canimEvet canım sanırım birkaç güne koyulaşır
cnm masallah iki yum olmus bak gelsin bebişlerdün gördüm pozitifi canım ve bugün daha yumoşlar 19 ve 18,5 olmuşlar... doktorum bugün yarın çatlar dedi ama ben önümüzdeki 10 gün boyunca çalışacağım...ateşim daha yükselmedi... zaten yükselmesi için yumoşun çatlayıp progestron salgılanması lazım...ateş yükseldikten yumoş zaten çoktan çatlamış oluyor sen yine ateş yükseldiği gün ve sonra ki 3 günü değerlendir
bu annenin falıysa kan bağı olan kişi sensen senden güzel haberler alacakmış mesela torun gibi :)
aynı durumdayız canım 45 dakka kaldı çıkmama sen ne zaman çıkıyorsunçalışamıyorum uykum var acayip işi bıraktım yazıları bile zor okuyorum uyumuyorum diye de baş ağrısı oldu ço fenayım son yarım saat resmen oyalanıyorum iş yerinde ve geçmiyor
Bizmkide benim elimden alıyor işte biliyorum ki o da benim biliyor karşılıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?