2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

benimde annem ter su içinde kalır da bana yemek yetiştirir gelince ütümü bile yapar rahat durmaz hiç iş bırakmaz ama kv oo ne yemek ne bi şey anca ayy bizde bugün yapıcaktıkta müsait olmadı pehhhhhhhhhhh:)
benim kv başka şehirde annem evimn dibinde ama oda çalışıyor bizde de üst kattaki ev sahibebiz canımız teyzemiz bakıyor birer gün arayla yemek getiriyo bide getirirken çekinir yanlış anlamıyonuz ya çalışıyonuz ya ikimizde ondan getiriyorum der yazık ya kadıncağız yemekleride çok lezzetli :))

benimde annem ter su içinde kalır da bana yemek yetiştirir gelince ütümü bile yapar rahat durmaz hiç iş bırakmaz ama kv oo ne yemek ne bi şey anca ayy bizde bugün yapıcaktıkta müsait olmadı pehhhhhhhhhhh:)

Ay benim de kayınvalidem anlattığın gibi. Onlara gideriz ertesi güne bize yemek koyar bissürü hatta işte yiyeyim diye bile ayrı hazırlar.

ayy kıyamam sağolsun teyzecik elleri dert görmesin :)

Ay benim de kayınvalidem anlattığın gibi. Onlara gideriz ertesi güne bize yemek koyar bissürü hatta işte yiyeyim diye bile ayrı hazırlar.

çok şanslısın bence kıymetini bil benimki yedirmeyi giydirmeyi kuaförümü vs öyle şeylere koşturur ama bize gelip kalsa iki süpürge yapalım ütü yapalım demez

Ehe kızım şarjda görmüyon mu yanındaki şimşek şarj oluyor anlamına geliyor ilk attığım benim fala bak yazık onda ağlıyor tel %3.

çalışamıyorum uykum var acayip işi bıraktım yazıları bile zor okuyorum uyumuyorum diye de baş ağrısı oldu ço fenayım son yarım saat resmen oyalanıyorum iş yerinde ve geçmiyor

Ehe kızım şarjda görmüyon mu yanındaki şimşek şarj oluyor anlamına geliyor ilk attığım benim fala bak yazık onda ağlıyor tel %3.

benim tel akıllı değil öyle şimşekler fln anlamam ben bizde varsa yoksa eski nokia kafası eşiminkindede öyle sanırım ama dikkat etmemişim şarja delalet olduğuna

cnm masallah iki yum olmus bak gelsin bebişler

bu annenin falıysa kan bağı olan kişi sensen senden güzel haberler alacakmış mesela torun gibi :)

Kan bağı benim ya kim olcek başka. Evet ben ona güzel haber vericem anneanne oluyorsun diye dünyanının en en en güzel anneannesine diye çiçeksepetinden hediye yollucam.

çalışamıyorum uykum var acayip işi bıraktım yazıları bile zor okuyorum uyumuyorum diye de baş ağrısı oldu ço fenayım son yarım saat resmen oyalanıyorum iş yerinde ve geçmiyor
aynı durumdayız canım 45 dakka kaldı çıkmama sen ne zaman çıkıyorsun

Bizmkide benim elimden alıyor işte biliyorum ki o da benim biliyor karşılıklı.

bende biliyorum her geldiklerinde yemekler çaylar kekler börekler meyveler kahveler hizmet 7 yıldız ayyy yazık sende çalışıyorsun yoruluyorsun diyorlar e o zaman bi el atın demiyorum tabi :) birdee evim çok temizmiş ondan temizlik yapmıyorlarrr bahanede güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…