aynı durumdayız canım 45 dakka kaldı çıkmama sen ne zaman çıkıyorsun
bende biliyorum her geldiklerinde yemekler çaylar kekler börekler meyveler kahveler hizmet 7 yıldız ayyy yazık sende çalışıyorsun yoruluyorsun diyorlar e o zaman bi el atın demiyorum tabi :) birdee evim çok temizmiş ondan temizlik yapmıyorlarrr bahanede güzel :)
Ahahah bana da temizlik yapıca haftasonu dediğimde kayınvalidem pırıl pırıl zaten her yer tertemiz diyor çünkü sen gelmeden bir gün önce akşam ev süpürülüyor demiyorum tabi.
test yaptım tek çizgi çıktı....
benimki pat diye gelebilir o yüzden sloganımız günaşırı ilişki günaşırı süpürge
bnmkileri de zorla çağırıyorz da geliyo en son ramazanda geldilerbenimki pat diye gelebilir o yüzden sloganımız günaşırı ilişki günaşırı süpürge
benimki pat diye gelebilir o yüzden sloganımız günaşırı ilişki günaşırı süpürge
bizimkide nasıl istiyor ya babanne olacak ama anneanne olmak içten içte çok istiyor gözlerinde okuyorum bebeğim o benim ya :) bak nasıl özledim onu allah annesi başka şehirde olan arkadaşlara kolaylık versinKan bağı benim ya kim olcek başka. Evet ben ona güzel haber vericem anneanne oluyorsun diye dünyanının en en en güzel anneannesine diye çiçeksepetinden hediye yollucam.
Kıslar dün ve bugüne ait yumoş testlerim
iyiyim kuzum , sen nasılsıııınnnSELEM KIZLAR NASILSINIZ
bende şöyle bir dolanayım diye düşünüyorumda bırakamıyorumki sizi evde giremiyorum10dkya çıkarım ben dayanamıyorum artık başım çok kötüü çokkk yağmurlu serin hava iyi gelecek inşallah çıkınca
bizimkide nasıl istiyor ya babanne olacak ama anneanne olmak içten içte çok istiyor gözlerinde okuyorum bebeğim o benim ya :) bak nasıl özledim onu allah annesi başka şehirde olan arkadaşlara kolaylık versin
Kuzum isimlerin manaları önemlidir bizim için ,kızlar isim olarak kız olursa 'iklima' erkek olursa 'rüzgar' olacak diyor eşim..bana fikir soran yok valla :) iklima yı yıllar önce koymuş kafasına kız cocugum olursa koyucam dıe..sizce güzellermi?
kızlar isim olarak kız olursa 'iklima' erkek olursa 'rüzgar' olacak diyor eşim..bana fikir soran yok valla :) iklima yı yıllar önce koymuş kafasına kız cocugum olursa koyucam dıe..sizce güzellermi?
kızlar merhaba,
bana yardımcı olur musunuz? en son adet tarihim 19 ağustos, yaklaşık 28 günde bir oluyorum. 2 gün geçti adet olmadım. dün certain erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, bu sabah yine idrarda gebelik testi yaptım sonuç yine negatif. Kan testi mi yaptırsam acaba? daha erken mi ? sağlık ocağında bu testi yapıyorlar mı?
ha ha ha çok hoşlarmış :) olunca görmek lazım onları gidebileceklermi bakalım bi yere :)Bizimkiler hiç istemiyor annem yurtdışına yerleşicem gelmicem diyor kayınvalidemde bende geliyorum diyor. Bende böyle.
Güzel görünüyorlar canımmm , hadi hayırla koyulaşsınlar
Bu da benimkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?