2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ahahah bana da temizlik yapıca haftasonu dediğimde kayınvalidem pırıl pırıl zaten her yer tertemiz diyor çünkü sen gelmeden bir gün önce akşam ev süpürülüyor demiyorum tabi.

benimki pat diye gelebilir o yüzden sloganımız günaşırı ilişki günaşırı süpürge

Benimde ilk evlendiğimde 2 günde bir süpürge açılıyordu her gün açtığım bile oldu ama kayınvalidem hiç haber vermeden gelmez. Hatta bize oturmaya da pek gelmezler çalışıyoruz diye. Genelde biz onlardayız yiyici tayfa olarak. Bu hafta elektrik süpürgesini de bıraktım artık hafta da bir bile tutmuyorum. Bebiş yerleşsin. Eşim tutuyor.

Kan bağı benim ya kim olcek başka. Evet ben ona güzel haber vericem anneanne oluyorsun diye dünyanının en en en güzel anneannesine diye çiçeksepetinden hediye yollucam.
bizimkide nasıl istiyor ya babanne olacak ama anneanne olmak içten içte çok istiyor gözlerinde okuyorum bebeğim o benim ya :) bak nasıl özledim onu allah annesi başka şehirde olan arkadaşlara kolaylık versin

kızlar isim olarak kız olursa 'iklima' erkek olursa 'rüzgar' olacak diyor eşim..bana fikir soran yok valla :) iklima yı yıllar önce koymuş kafasına kız cocugum olursa koyucam dıe..sizce güzellermi?

bizimkide nasıl istiyor ya babanne olacak ama anneanne olmak içten içte çok istiyor gözlerinde okuyorum bebeğim o benim ya :) bak nasıl özledim onu allah annesi başka şehirde olan arkadaşlara kolaylık versin

Bizimkiler hiç istemiyor annem yurtdışına yerleşicem gelmicem diyor kayınvalidemde bende geliyorum diyor. Bende böyle.

kızlar isim olarak kız olursa 'iklima' erkek olursa 'rüzgar' olacak diyor eşim..bana fikir soran yok valla :) iklima yı yıllar önce koymuş kafasına kız cocugum olursa koyucam dıe..sizce güzellermi?
Kuzum isimlerin manaları önemlidir bizim için ,
Peygamber efendimizin tavsiyesidir güzel anlamı olan isimler koymamız , lakin iklima'nın bir anlamı yok diye biliyorum... rüzgar zaten belli , siz bilirsiniz elbette tatlım

Canim iki gun daha bekle, oyle test yaptir. Eger hamileysen, ki insallah oyledir, hormon seviyesi yukselmemis demek ki daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…