ha ha ha çok hoşlarmış :) olunca görmek lazım onları gidebileceklermi bakalım bi yere :)
Sende akıntı var mı canım.. bende baya bir akıntı var daİnşallah canım, hepimizinki koyulaşsınnnn
iklima hz. ademin kızının adı.dünyada yaşamış en güzel 3 kadından biridir derler.hatta uğruna iki kardesin birbirine düşman olması ve birinin ölmesiyle sonuçlanır vs.. rüzgarda söyleniş olarak güzel ama mana bakımından esip geçiyor :) erkek olursa fırtına gibi esip kükler telef eder bizi diyorum yok olmaz bişşi diyor..Kuzum isimlerin manaları önemlidir bizim için ,
Peygamber efendimizin tavsiyesidir güzel anlamı olan isimler koymamız , lakin iklima'nın bir anlamı yok diye biliyorum... rüzgar zaten belli , siz bilirsiniz elbette tatlım
Canım o rivayet sahih bir rivayet değildir...Kaynakları uydurmadır.. o yüzden anlamı yok dedimiklima hz. ademin kızının adı.dünyada yaşamış en güzel 3 kadından biridir derler.hatta uğruna iki kardesin birbirine düşman olması ve birinin ölmesiyle sonuçlanır vs.. rüzgarda söyleniş olarak güzel ama mana bakımından esip geçiyor :) erkek olursa fırtına gibi esip kükler telef eder bizi diyorum yok olmaz bişşi diyor..
Gelinimiz annesine cekerse fistk gibi bisey olurkız senın 2 gun araylakı testınde epey artmıs..erkek geliyor senınde galıbamaşallah benim kızım için erkekler listede cogaldı
Gülmediğimde falan çıkmıyo ama dönerken çıkıyo benimde çoğunlukla. baktın çıkmaya başlıyo sırtüstü yatarsın kalca altına da yastık koy. zaten giden gitmiştir ilk etapta. Ben sırf onun için küçük bi yastık feda ettim ;(afedersiniz ama benim çıkıyoaz bi şey bende bulaşmasın yatağa diye o halden hemen normale dönüyorum
oyy oyyy oyy ben bu isimleri biliyorum o değil bugün buraya takılarak benide geçtin bende işler azcık kaldı :)))))))))) şimdi kv ye gidicem çıkıyorum istanbulda yağmur varBizimde isimlerimiz belli eşime bu konuda söz tanımadım.
Erkek olursa Çınar Ege olacak eşimin adı Egemen ondan bir parça olsun istedim. Yoksa sevmem çok Ege ismini.
Kız olursa Ela, Ceyla ya da Duru düşünüyorum.
Sende akıntı var mı canım.. bende baya bir akıntı var da
Bakalım canım kociş hastaya bu akşam daha iyi hissederse değerlendiririz inşaAllahYok tatlım daha başlamadı akıntım, senin başlamış demek ki, değerlendir bugünlerde.
Gelsin de minnoş veya minnoşlar hayırlısıyla da isimler bile hazır maaşAllahBizimde isimlerimiz belli eşime bu konuda söz tanımadım.
Erkek olursa Çınar Ege olacak eşimin adı Egemen ondan bir parça olsun istedim. Yoksa sevmem çok Ege ismini.
Kız olursa Ela, Ceyla ya da Duru düşünüyorum.
iyiyim kuzum , sen nasılsıııınnn
oyy oyyy oyy ben bu isimleri biliyorum o değil bugün buraya takılarak benide geçtin bende işler azcık kaldı :)))))))))) şimdi kv ye gidicem çıkıyorum istanbulda yağmur var
Kaç gün var tatlımHEYECANLA BATIMI BEKLİYORUM CANIM
Hay deli , benim bulanmaz yanee merak ettimBiz bugün ofisçe çok eğleniyoruz ama anlatamıcam mideniz bulanmasın.
Gelsin de minnoş veya minnoşlar hayırlısıyla da isimler bile hazır maaşAllah
bilinçaltımıza bile yerleşmiş ikiz ve lovely eşleşmeleri ne yapak
Hay deli , benim bulanmaz yanee merak ettim
bilinçaltımıza bile yerleşmiş ikiz ve lovely eşleşmeleri ne yapak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?