2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

vuhuuuu , iğrençç , ucuz atlatmışsınız diyelim

Olmayanı oldurcanız siz bu gidişle kuzum ya. Hayır doktor gerçekten tek görse iyi bakın oralarda bir tane daha saklanmış olan vardır dicem. Ya da bunların sonradan iki tane olma durumu var mı dicem.
haha
Rabbim ol derse olur bizim bilinçaltına @KAYGILI yerleştirdi sağ olsun

İsim işi zor ya evet, biz de yıllardır erkek olursa Barış diyoruz ismi için. Hem anlamı güzel hem de her ikimiz de rahmetli Barış Manço'yu çok severdik, severiz. Kız olursa Öykü, Özge, Duygu, Beste, Mısra benim sevdiğim isimler. Kısmet bakalım :) Öyle yeni moda dandik isimleri hiç sevmiyorum ben.

Bugün kaçıncı gündesin bebiş? Bak benimde 17. gün pozitif oldu test. 18 de koyuydu 19. gün çatladı.
Haklısın aslında tatlımm benim bugün daha 12.günüm... Yine de ben sıkı tutarım diyordum ama işler benim umduğum gibi gitmeyince sadece 7.günü ilişki oldu.. o zaman erkendi zaten daha... sabırla bekleyeyim di mi

ayy pardon canım ya yanlış olmuş .
inşallah doğru çıkar bilmiyorum adet günümde kan testi yaptırcam tekrar

Kesinlikle her gün düzenli yap t'nin c'den daha koyu olduğunu göreceksin. Daha erken.

Peki sen o ay mı hamiş kaldın Elif? Bi de dünkü lekelenmen tamamen durdu di mi?
Evet canim o ay hamile kaldim valla canim sabahta koyu sari leke vardi sonra gormedm bi daha sol kasigim agriyor banyo yaptim usuttum galiba bobreklerde agriyor cunku

arkadaslar bugun 14. gunumdeyım aksam akıntım basladı sabah esnek kıvamdaydı elımde testım yoktu az once test yaptım ıkıncısı sılık cıktı bılgısı olan varmı lutfen yardım edın

Evet canim o ay hamile kaldim valla canim sabahta koyu sari leke vardi sonra gormedm bi daha sol kasigim agriyor banyo yaptim usuttum galiba bobreklerde agriyor cunku

Anladım canım, geçmiş olsun ama dikkat et kendine de bebişine de. Allah korusun ikinizi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…