- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
vuhuuuu , iğrençç , ucuz atlatmışsınız diyelimŞimdi burda Kordonda foseptik çukurlarını açıyorlar bizim ofisinde motoru kapımızın önündeydi ve bilmiyoruz bir başkasının motoru daha tazzik veriyorlar herhalde yağmur gibi taştı hem adamlar ıslandı hem bizim motor ve üstünde duran kask b.k içinde kaldı. Biz tabi yerlerdeyiz şuan itibariyle. Kaskı attık, motorda yıkanmaya gidiyor.
Az kalmis kiz yumosa:)Güzel görünüyorlar canımmm , hadi hayırla koyulaşsınlar
Bu da benimkiii
hahaOlmayanı oldurcanız siz bu gidişle kuzum ya.Hayır doktor gerçekten tek görse iyi bakın oralarda bir tane daha saklanmış olan vardır dicem. Ya da bunların sonradan iki tane olma durumu var mı dicem.
Öyle mi diyorsun , hala umutlarımı taze tutayım mı , hiç çalışma olmadı ya bu ay daha ona sıkılıyorum benAz kalmis kiz yumosa:)
Öyle mi diyorsun , hala umutlarımı taze tutayım mı , hiç çalışma olmadı ya bu ay daha ona sıkılıyorum ben
Canim 11.gun boyleydi benim 13.gun nerdeyse esit 14.gun t c den koyuydu:) seninki 15.gun olabilirÖyle mi diyorsun , hala umutlarımı taze tutayım mı , hiç çalışma olmadı ya bu ay daha ona sıkılıyorum ben
Haklısın aslında tatlımm benim bugün daha 12.günüm... Yine de ben sıkı tutarım diyordum ama işler benim umduğum gibi gitmeyince sadece 7.günü ilişki oldu.. o zaman erkendi zaten daha... sabırla bekleyeyim di miBugün kaçıncı gündesin bebiş? Bak benimde 17. gün pozitif oldu test. 18 de koyuydu 19. gün çatladı.
Kaç gün var tatlım
Ohh hadi bakalım canım yaa ,bu gece inşaAllah çalışma olur , akıntım da epey var çünküCanim 11.gun boyleydi benim 13.gun nerdeyse esit 14.gun t c den koyuydu:) seninki 15.gun olabilir
Canim 11.gun boyleydi benim 13.gun nerdeyse esit 14.gun t c den koyuydu:) seninki 15.gun olabilir
Olsun olsun hem spermlerde yenilenmis olur 3 gun den fazla bos birakma esiniOhh hadi bakalım canım yaa ,bu gece inşaAllah çalışma olur , akıntım da epey var çünkü
Bide elifim hangi günler çalışma olmuştu peki sizde ?Canim 11.gun boyleydi benim 13.gun nerdeyse esit 14.gun t c den koyuydu:) seninki 15.gun olabilir
Haklısın aslında tatlımm benim bugün daha 12.günüm... Yine de ben sıkı tutarım diyordum ama işler benim umduğum gibi gitmeyince sadece 7.günü ilişki oldu.. o zaman erkendi zaten daha... sabırla bekleyeyim di mi
Evet canim o ay hamile kaldim valla canim sabahta koyu sari leke vardi sonra gormedm bi daha sol kasigim agriyor banyo yaptim usuttum galiba bobreklerde agriyor cunkuPeki sen o ay mı hamiş kaldın Elif? Bi de dünkü lekelenmen tamamen durdu di mi?
Tamam canımKesinlikle her gün düzenli yap t'nin c'den daha koyu olduğunu göreceksin. Daha erken.
Evet canim o ay hamile kaldim valla canim sabahta koyu sari leke vardi sonra gormedm bi daha sol kasigim agriyor banyo yaptim usuttum galiba bobreklerde agriyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?