- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Sagol kuşumEki Görüntüle 1246588 Burda belli bak pm yazan gunler
Canim belki gec dollenmedir olmadi kan testi yap:)Kizlarr adetimi dun yada bugun bekliyordum gelmedi pek gelecek gibide degil gecikecek yine biraz once gebelik testi yaptim negatif 7. denemede husranzaten umut yoktuda ev tasidik ama bile bile yine uzuldum 8. ay karar verdim klomen baslatcam artik
evet canım inşallah en azından biri tutarcnm masallah iki yum olmus bak gelsin bebişler
kahvemi içtim falıma baktırdım falcı bacıda ahanda burda... hanemde sevinç gözyaşım varmış
evet canım pendikteyim... pendik şifaya gidiyorum doktorum soner bey...tavsiye ederim... bacım yakınmışsın banaCANIM SEN PENDİKTEMİSİN BENDE KÜÇÜKYALI MALTEPEDE SEN HANGİ DOKTORA GİDİYOSUN
anladım kuzum... anasının kuzusu büyüyor... yesinler onu... kocaman olmuş minnoşyoook yavrum unuturmuyum hiççç. sureklı okuyorum sayfayı hatta okuyamadıgımda da lıstenıze bakıyorum kimler gebiş diye. pek bıse yazamıyorum cunku yumos vamı yokmu konusuyorsunuz ya onları okuyorum sadece
valla ben yok diye evi devirdim koltuklar sildim yatak falan havada artık yavrucuğum kusura bakmasınBATA DAHA VAR CANIM ÇIKMAMASI NORMAL
Insallah canm iliski oldu ams tasinma zamani 1 hafta olmadi yumurtlama zamani diye dusunmustum ama adet geciktiyse yumurtlamada gecikmistir bana dua edermisin benm iki overde polikistik ama yumurta gelisimim oluyor.Canim belki gec dollenmedir olmadi kan testi yap:)
bi daha dene kuşum sende...maksat eğlence olsun...ama falda birçok şey doğru çıktıOh oh süper, hadi bakalım. Umarım çıkar falın. Bu kadına ben de bi kere yolladım, fotolar yüklenmedi diye mesaj geldi, bakmadı benimkine hain dom dom
Evine iki minnos geliyorrrkahvemi içtim falıma baktırdım falcı bacıda ahanda burda... hanemde sevinç gözyaşım varmış
Ederim insaAllah:)Insallah canm iliski oldu ams tasinma zamani 1 hafta olmadi yumurtlama zamani diye dusunmustum ama adet geciktiyse yumurtlamada gecikmistir bana dua edermisin benm iki overde polikistik ama yumurta gelisimim oluyor.
bi daha dene kuşum sende...maksat eğlence olsun...ama falda birçok şey doğru çıktı
valla ben yok diye evi devirdim koltuklar sildim yatak falan havada artık yavrucuğum kusura bakmasın
aahh o fallar bundan 4 ay önce benim falda cenin çıktı.. hani böyle anne karnında ki pozisyon ve sanki elinle çizmişsin gibi...bacak kat yerleri bile belliydi .. inanamamıştım... eee noldu 4 aydır adetimTamam deneyim ben de tekrar. Öyle tatlım fala inanma falsız kalma hesabı takılıyoruz işte. Ben kendim kahve içer kapatırım bazen, kendim şekilleri görmeye çalışırım. Geçen ay tabağımda resmen çocuk kafası çıktı, o kadar heyecanlandım ki, hatta bi sürü kişiye gösterdim. Bulayım da ekleyeyim bak bi. Ama adet oldum geçen ay
YA SORMA BENDE BAT TARİHİ GEÇSİN ÇIKMAZSA BAYRAM TEMİZLİĞİNE BAŞLICAM
insanın içinde umut olunca bişi olur diye korkuyo gercektende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?