2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kizlarr adetimi dun yada bugun bekliyordum gelmedi pek gelecek gibide degil gecikecek yine biraz once gebelik testi yaptim negatif 7. denemede husran zaten umut yoktuda ev tasidik ama bile bile yine uzuldum 8. ay karar verdim klomen baslatcam artik

Canim belki gec dollenmedir olmadi kan testi yap:)

kahvemi içtim falıma baktırdım falcı bacıda ahanda burda... hanemde sevinç gözyaşım varmış

Eklentiler

• IMG_2951.webp
    71,3 KB · Görüntüleme: 59
anladım kuzum... anasının kuzusu büyüyor... yesinler onu... kocaman olmuş minnoş

Oh oh süper, hadi bakalım. Umarım çıkar falın. Bu kadına ben de bi kere yolladım, fotolar yüklenmedi diye mesaj geldi, bakmadı benimkine hain dom dom
bi daha dene kuşum sende...maksat eğlence olsun...ama falda birçok şey doğru çıktı

bi daha dene kuşum sende...maksat eğlence olsun...ama falda birçok şey doğru çıktı

Tamam deneyim ben de tekrar. Öyle tatlım fala inanma falsız kalma hesabı takılıyoruz işte. Ben kendim kahve içer kapatırım bazen, kendim şekilleri görmeye çalışırım. Geçen ay tabağımda resmen çocuk kafası çıktı, o kadar heyecanlandım ki, hatta bi sürü kişiye gösterdim. Bulayım da ekleyeyim bak bi. Ama adet oldum geçen ay

aahh o fallar bundan 4 ay önce benim falda cenin çıktı.. hani böyle anne karnında ki pozisyon ve sanki elinle çizmişsin gibi...bacak kat yerleri bile belliydi .. inanamamıştım... eee noldu 4 aydır adetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…