aahh o fallar bundan 4 ay önce benim falda cenin çıktı.. hani böyle anne karnında ki pozisyon ve sanki elinle çizmişsin gibi...bacak kat yerleri bile belliydi .. inanamamıştım... eee noldu 4 aydır adetim
inşallah kuşum Allah duysun sesimiziAy kıyamam canım, inşallah gerçek olur fallarımız da rüyalarımız da :)
az kalmış kuşum yarın poz. olur herhaldeGüzel görünüyorlar canımmm , hadi hayırla koyulaşsınlar
Bu da benimkiii
kuşum iklima yı sevmedim dalga geçerler kızla... ama rüzgar çok güzel bi isimkızlar isim olarak kız olursa 'iklima' erkek olursa 'rüzgar' olacak diyor eşim..bana fikir soran yok valla :) iklima yı yıllar önce koymuş kafasına kız cocugum olursa koyucam dıe..sizce güzellermi?
kahvemi içtim falıma baktırdım falcı bacıda ahanda burda... hanemde sevinç gözyaşım varmış
Oh oh süper, hadi bakalım. Umarım çıkar falın. Bu kadına ben de bi kere yolladım, fotolar yüklenmedi diye mesaj geldi, bakmadı benimkine hain dom dom
kız benim burcumda ikizlerİkizler geliyor.
kız benim burcumda ikizlerhayatımda çok fazla işaret var ikiz bebekle ilgili
Duru yu bende düşünüyorum ama eşim çok ısınamadığı için biz Ada koyacağız... Oğluşumun adı belli METEBizimde isimlerimiz belli eşime bu konuda söz tanımadım.
Erkek olursa Çınar Ege olacak eşimin adı Egemen ondan bir parça olsun istedim. Yoksa sevmem çok Ege ismini.
Kız olursa Ela, Ceyla ya da Duru düşünüyorum.
mogami doktor randovun nasil gecdikız benim burcumda ikizlerhayatımda çok fazla işaret var ikiz bebekle ilgili
kuşum çok güzel geçti 2 tane yumuşum var... biri sağda 19,8 mm biri de solda 18,4 mm... doktorum bi iki güne çatlar dedi...sakın stres yapma dedi...eşimin sonuçlarına baktı gayet iyi dedi... böyle işte...mogami doktor randovun nasil gecdi
kırmızıları görmeden umudu kesmek yok kuzumKizlarr adetimi dun yada bugun bekliyordum gelmedi pek gelecek gibide degil gecikecek yine biraz once gebelik testi yaptim negatif 7. denemede husranzaten umut yoktuda ev tasidik ama bile bile yine uzuldum 8. ay karar verdim klomen baslatcam artik
Mogami bugunde ovulasyon testi yaptin mi canim hani dun gordun ya pozitfi dr da 1 2 gune catlar demis bugunde pozitif mi ciktikız benim burcumda ikizlerhayatımda çok fazla işaret var ikiz bebekle ilgili
Bebis geliyor desene falin cok guzel cikmis insallah gerceklesir falinkahvemi içtim falıma baktırdım falcı bacıda ahanda burda... hanemde sevinç gözyaşım varmış
birazdan yapıcam kuzum bugün geç kaldım ama sebebi var sabah yumurtalıklar iyi görülsün diye deli gibi su içtim ve bütün gün tuvaletteydim... anca boşalttım idrar kesesini o da saat 3 ü buldu... o yüzden bekledim ki idrar yoğunlaşsın...yapınca yazarımMogami bugunde ovulasyon testi yaptin mi canim hani dun gordun ya pozitfi dr da 1 2 gune catlar demis bugunde pozitif mi cikti
oyyy keşke gelse ya da gelseler....Bebis geliyor desene falin cok guzel cikmis insallah gerceklesir falin
oooo guzelmis bide ikiz gelsinmi hadi hayirlisi insallahkuşum çok güzel geçti 2 tane yumuşum var... biri sağda 19,8 mm biri de solda 18,4 mm... doktorum bi iki güne çatlar dedi...sakın stres yapma dedi...eşimin sonuçlarına baktı gayet iyi dedi... böyle işte...
Tamam tatlim sonucu bekliyorumbirazdan yapıcam kuzum bugün geç kaldım ama sebebi var sabah yumurtalıklar iyi görülsün diye deli gibi su içtim ve bütün gün tuvaletteydim... anca boşalttım idrar kesesini o da saat 3 ü buldu... o yüzden bekledim ki idrar yoğunlaşsın...yapınca yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?