2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

aahh o fallar bundan 4 ay önce benim falda cenin çıktı.. hani böyle anne karnında ki pozisyon ve sanki elinle çizmişsin gibi...bacak kat yerleri bile belliydi .. inanamamıştım... eee noldu 4 aydır adetim

Ay kıyamam canım, inşallah gerçek olur fallarımız da rüyalarımız da :)

kızlar isim olarak kız olursa 'iklima' erkek olursa 'rüzgar' olacak diyor eşim..bana fikir soran yok valla :) iklima yı yıllar önce koymuş kafasına kız cocugum olursa koyucam dıe..sizce güzellermi?
kuşum iklima yı sevmedim dalga geçerler kızla... ama rüzgar çok güzel bi isim

Duru yu bende düşünüyorum ama eşim çok ısınamadığı için biz Ada koyacağız... Oğluşumun adı belli METE

kırmızıları görmeden umudu kesmek yok kuzum

Mogami bugunde ovulasyon testi yaptin mi canim hani dun gordun ya pozitfi dr da 1 2 gune catlar demis bugunde pozitif mi cikti
birazdan yapıcam kuzum bugün geç kaldım ama sebebi var sabah yumurtalıklar iyi görülsün diye deli gibi su içtim ve bütün gün tuvaletteydim... anca boşalttım idrar kesesini o da saat 3 ü buldu... o yüzden bekledim ki idrar yoğunlaşsın...yapınca yazarım

Tamam tatlim sonucu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…