Evet iyi geliyor bana özellikle canım sıkkınsa birşeye daha güzel işler yapıyorum.. (azcık kendimi öveyim)
Düşünsene bu psikolojiyle bir sürü bebek şekeri süsler vb.. şeyler yaptımÖv tabii, gereksiz tevazuyu boşver :)
2 aydır beraberiz eşimle zaten buay ovülasyon testiyle yumurtladıgmı gördSoğan kürünü mutlaka dennemelisin.. Ve sana tavsiyem ideal günlerinde kendini bebeğe şartlama tadını çıkar yahu
2 aydır beraberiz eşimle zaten buay ovülasyon testiyle yumurtladıgmı gördüm ve çalılmalarmız oldu o yüzden biraz umutluydum adet geçene kadarda test yapmıycaktımda doktor antibiyotik yazcam diyince test istedim
Nasıl 2 aydır tatlım anlamadım ?2 aydır beraberiz eşimle zaten buay ovülasyon testiyle yumurtladıgmı görd
1 yıllık evliyiz ama eşimin yanına gelmem zaman aldı 10 ay vize işlemleri sürdü ancak gelebildim almanyayaNasıl 2 aydır tatlım anlamadım ?
anladım canm az önce çalışma yaptık biraz kasığım ağrıdı ardından da yine pembemsi akıntı geldi heeh dedim büyük buluşma gerçekleşti..Evet canm bazilarin da hafif akinti bazilarinda baya kanama olurmus benm gecen ay sefaaf akintinin icinde kan parcaciklari olmustu
Hııı tmm anladım..Daha dur bakalım 2 ayda umutsuzluğa kapılma hemen :)1 yıllık evliyiz ama eşimin yanına gelmem zaman aldı 10 ay vize işlemleri sürdü ancak gelebildim almanyaya
Yaşım geçiyo diye sıkıntı ediyorum yoksa ilk evliligimden ikiz kürtajım vaHııı tmm anladım..Daha dur bakalım 2 ayda umutsuzluğa kapılma hemen :)
Neden kürtaj yaptırdın? Kaç yaşındasın?Yaşım geçiyo diye sıkıntı ediyorum yoksa ilk evliligimden ikiz kürtajım va
37 yaşını dolduruyorum bu ay.boşanınca kürtaj oldumNeden kürtaj yaptırdın? Kaç yaşındasın?
Aynı yaştayız :) Yine olur sıkıntı yapma günlerini takip et gerisi Allahın takdiri37 yaşını dolduruyorum bu ay.boşanınca kürtaj oldum
İzne gitcez Türkiyeye gitmeden belli olsaydıAynı yaştayız :) Yine olur sıkıntı yapma günlerini takip et gerisi Allahın takdiri
Canim net gitti mesaji yeni okuyabldmElif bişey sorcam yumurtlamadan 14 gün sonra adet olma konusunda.
Bi tane kek bi bardak salgam suyu ictim nerde tezatlik orda benİyi demişsin, dün de ben ovü testimin fotosunu çekiyodum, eşim dedi ki fıtosunu çekmeye mi başladın şimdi deDedim ki kendim için çekmiyorum. Kızlara soruyorum yumoş olmuş mu, beyin fırtınası yapıyoruz, ona göre çalışıyoruz herhalde dedim Haaa dedi :) Elifcim hemen kalkıp bi şeyler atıştır bakiim, yeğenimizi aç bırakma
Idare ediyorum canim sen nasilsinslm lar
bende aranıza yenı katılanlardanım nasılsınız
tskler ıyıyımIdare ediyorum canim sen nasilsin
Yumurtlamadan ortalama 14 gunn sonra adet olunmaai beklenir ama bu herkes 14 gun sonra olacak diye bisey degil ama ortala 11 ile 16 gun icinde adet olunmasi saglik acisindan en iyisidrYaşım geçiyo diye sıkıntı ediyorum yoksa ilk evliligimden ikiz kürtajım va
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?