2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

haklisin canim benim her kes yanimda amaa onlara size soylediklerimi soylemiyorum...

evet canım pendikteyim... pendik şifaya gidiyorum doktorum soner bey...tavsiye ederim... bacım yakınmışsın bana
canım pendik şifa üniversitesi hastanesi demi

bende kadiköy şifa grubuna gidiyordum bide medical parka gidiyorum optimumun ordaki evet biz baya yakınmışız yaaaaa şu sıra pendikten çekmeköyden ev bakıyoruz hattaha 2 yer arasında kararsız kaldık

İnşaallah öyledir daha önce pembemsi kanamaların olmuşmuydu mesela bende hiç olmaz kahverengi akıntımda olmaz

benim bazen ilk 2 günümde kahverengi akıntım olurdu ama bu defaki farklı bugün 4üncü günüm ve bitti gibi bişey... hiç pet kullanmadım. sadece peçeteyle silince hafif pembemsi bulanık bir kanamam oldu... ilk defa böyle oldu... ama hiç bir hamilelik belirtimde yok...sadece arada mide bulantısı hafiften... acaba şimdi kanda gebelik testi yapsam net sonuç çıkarmı ki... bilgisi olan var mı... inşallah bu implantasyon kanaması diye ümit ediyorum

ne guzel yazmissin cnm simdiden icime huzur geldi okudugum yerde sagolasin zaten baska siginacak kapimiz yok maddiyatimiz desen hic yok insallah normal yollarla hamile kalabilirim diger turlu cok zorlaniriz dualara hep cok inandim hala daicimden dua ediyorum hic birakmam Allah ol derse olur. olmazsada varsir bir hayir[/QUOTE]
canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun eşine destek olacak olman çok güzel desteğinle aşacaktır bugünleri aşacaksınız birlikte el ele herşeyin iyi olacağına inanmak en güzel tedavi, Allah yardımcın olacak inşaalla üzülme arkadaşım biz de yanındayız...

friendly Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşaallah Rabbim en güzel şekilde yaşatacaktır sana bu güzel duyguuyu

friendly Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşaallah Rabbim en güzel şekilde yaşatacaktır sana bu güzel duyguuyu

hhahaha bebiş yerleşsin tembelliği he oda güzel benimkilerde ayda bir gelirler ama haber vermezler allahtan ayda bir de sıkıntı yapmıyorum ama yakına geldiklerinde ne olur bilemem göriiiciizzz :)

canım benim geçmiş olsun rabbim sana ve eşine sağlık sıhhat versinn sonrada size bir sağlıklı bebiş versin korunmak senin duygularına bağlı bir ay geçsin ilk adetten sonra kontrole gidersin rahmin kontrol edilir sonrasını konuşursunuz doktorunla ...oyyyy sen iyi ol tamam mı biz neler atlattık atlatıyoruz bunları da atlatacağız allahın izniyle bak bana :)

canım çok geçmiş olsun allah sana ve eşine sağlık versin gene olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…