Ben 2.kullanisimda hamis kalsim tatlim yumosgunlerini o testlerle cok guzel anlayabiliyorsunlh tesı kullanıyormusunuz
haklisin canim benim her kes yanimda amaa onlara size soylediklerimi soylemiyorum...O siteye kendini çok kaptırıyosun kendini diyo ben bu çocuk olayını abartıyomuşum bu siteye girdigimden beri kendimi yıpratıyomuşum eee napıym gurbet elde derdimi kimle payleşıyım oyalanıyorum işte diyorum
canım pendik şifa üniversitesi hastanesi demievet canım pendikteyim... pendik şifaya gidiyorum doktorum soner bey...tavsiye ederim... bacım yakınmışsın bana
İnşaallah öyledir daha önce pembemsi kanamaların olmuşmuydu mesela bende hiç olmaz kahverengi akıntımda olmaz
vallakuşum stres yok sinir yok.... yumoşları düşün sakinleş
ne guzel yazmissin cnm simdiden icime huzur geldi okudugum yerde sagolasin zaten baska siginacak kapimiz yok maddiyatimiz desen hic yok insallah normal yollarla hamile kalabilirim diger turlu cok zorlaniriz dualara hep cok inandim hala daicimden dua ediyorum hic birakmam Allah ol derse olur. olmazsada varsir bir hayir[/QUOTE]Canim benim demissin ya erken teshiz iste rabbim sana yol gosteriyor senin anne esinin baba olmasi icin bundan sonra bolbol dua rabbim dua etmeni istiyor sende elinden geldigince buna gayret goster yetimi sevindir ilgilen basini oksa sonrada dualarinda allah iste onun hosuna gider senin dua etmen gayret dtmen sonrada dusni kabul eder eyer kendini kotu hissedersen yorulmus ozaman da gozlerini kapat ve hissederek YETIS YA FAKI AHMET diye soyle soyle soyleki sesini duysun hayirli aksamlar
friendly Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşaallah Rabbim en güzel şekilde yaşatacaktır sana bu güzel duyguuyuBu akşam kürtaj oldum artık hamile değilim.. Her şey en başından uzun meşaketli bi yolun en başındayım yine ve inşallah bu yolun sonu bu defa sağlıklı bebekle gelir. 2 ay sonra korunmayı bırakabilirsiniz dedi ama 3 ay korunurum diye düşünüyorum test sonuçlarımda anca çıkar heralde. Aralığın 20.sinde bırakırım heralde.. Bebeğim doğumgününde annesini hiç üzmedi hiç canımı acıtmadı kürtajda da sonrasında da..
Gunaydingünaydın k.k nün en güzel bayanları
friendly Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşaallah Rabbim en güzel şekilde yaşatacaktır sana bu güzel duyguuyuBu akşam kürtaj oldum artık hamile değilim.. Her şey en başından uzun meşaketli bi yolun en başındayım yine ve inşallah bu yolun sonu bu defa sağlıklı bebekle gelir. 2 ay sonra korunmayı bırakabilirsiniz dedi ama 3 ay korunurum diye düşünüyorum test sonuçlarımda anca çıkar heralde. Aralığın 20.sinde bırakırım heralde.. Bebeğim doğumgününde annesini hiç üzmedi hiç canımı acıtmadı kürtajda da sonrasında da..
Benimde ilk evlendiğimde 2 günde bir süpürge açılıyordu her gün açtığım bile oldu ama kayınvalidem hiç haber vermeden gelmez. Hatta bize oturmaya da pek gelmezler çalışıyoruz diye. Genelde biz onlardayız yiyici tayfa olarak. Bu hafta elektrik süpürgesini de bıraktım artık hafta da bir bile tutmuyorum. Bebiş yerleşsin. Eşim tutuyor.
günaydın iyiyim şekerrr sen nasılsın?Gunaydin fistiklar nasilsiniz
günaydınn canmm nöbetteyimGunaydin fistiklar nasilsiniz
Bu akşam kürtaj oldum artık hamile değilim.. Her şey en başından uzun meşaketli bi yolun en başındayım yine ve inşallah bu yolun sonu bu defa sağlıklı bebekle gelir. 2 ay sonra korunmayı bırakabilirsiniz dedi ama 3 ay korunurum diye düşünüyorum test sonuçlarımda anca çıkar heralde. Aralığın 20.sinde bırakırım heralde.. Bebeğim doğumgününde annesini hiç üzmedi hiç canımı acıtmadı kürtajda da sonrasında da..
günaydıngünaydın hanımmlaaaar güzel bir gün olsun psikolojimiz hormonlarımız normal düzeyinde olsun
günaydın canım valla yataktan zor kalktım izin alsammı diye baya bir düşündüm yataktan çıkmadan sürünerek işe geldim diyebilirim sen nasılsınGunaydin fistiklar nasilsiniz
canım çok geçmiş olsun allah sana ve eşine sağlık versin gene olur inşallahBu akşam kürtaj oldum artık hamile değilim.. Her şey en başından uzun meşaketli bi yolun en başındayım yine ve inşallah bu yolun sonu bu defa sağlıklı bebekle gelir. 2 ay sonra korunmayı bırakabilirsiniz dedi ama 3 ay korunurum diye düşünüyorum test sonuçlarımda anca çıkar heralde. Aralığın 20.sinde bırakırım heralde.. Bebeğim doğumgününde annesini hiç üzmedi hiç canımı acıtmadı kürtajda da sonrasında da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?