- 13 Mart 2014
- 721
- 702
- 158
canım aynı günü bekliyoruz benim ikimizden de umudum var :)Ohh oh gelsin kuzucuklarımız iyi çalışın fıstıklarben pazartesi yi iple çekiyorum bi de şişkinlik regl sivilcelerimi ağırlıyorum bu aralar
eşime söylüycem beraber kılsak daha iyi olurmu ki evimizin hocası o ziraBirde namazi var 4 rekat
guzelce abdest alınır ve kimsenin olmadığı odada 4 rekat namaz kilinir.niyet ettim ya rabbi senin rizan icin namaz kilmaya denir. Subhanekeden sonra besmele ve ardından fatiha okunur snra birinci ve ikinci rekatlarda 20ser defa ihlas üçüncü rekatta 30 ihlas dorsuncu rekatta 40 ihlas okunur. Selamdan sonra 50 ihlas, 50 salavat 50 Estağfirullah ve 50 la havla vela kuvvete illa billa aliyyil azim denir ve şöyle dua edilir
allahim bana salih bir evlat nasip et seninnher seye gucun ve kuvvetin yeter amin. Bun da haftada bir kere tekrar et mumkunse pazartesi günleri aksam saat 12 den sonra uygula (tecrube edilmis olup bircok kisi bu duanin hirmetjne cocuk sahibi lmustur
kuşum şimdi tekrar baktım ve bende gördüm o dediğin bebişi çok belli gerçekten ama ilk etapta cidden kafa görülüyor sadece...
Bende iyiyim tatlim kahvalti hazirliyorum gel beraber olsungünaydın iyiyim şekerrr sen nasılsın?
Bende iyiyim tatlim kolay gelsingünaydınn canmm nöbetteyimhavalar soğudu yataktan çıkmakta zorluk çetimm sen napıosun nasılsınn
Bende iyiyim tatlim allah kolaylik versin ben evdeyim calismiyorumgünaydın canım valla yataktan zor kalktım izin alsammı diye baya bir düşündüm yataktan çıkmadan sürünerek işe geldim diyebilirim sen nasılsın
LOVELY BİŞİ DİCEM DÜN GÜNDÜZ MİDEM BULANDI KAYINVALİDEMDE EN SEVDİĞİM ŞEY FIRINDA BİFTEK YAPMIŞTI ASLA HAYIR DEMEM VE MASADA MİDEM BULANDI YİYEMEDİM BİD EŞEY HASTA OLUYORM DÜN YAĞMUR YEDİM SIRILSIKLAM OLDUM AKŞAM ELLERİM BUZ KESTİBen de kafa görmedim ama direk resimdeki şekilde yatan bir bebiş gördüm. Dedim ya iyi bakan görebilir birazcıkta faldan anlamak lazım sanırım ben çok içip kapattığımdan kayınvalidemde çok iyi fal baktığından artık göz aşinalığı mı oluyor nedir.
Amin canım çalışan çalışmayan kerkese kolaylık versin allah herkesin kendine göre işleri var bende bebek olsun bırakmayı düşünüyorum işi bebeğimi öyle bırakıp işe falan gidemem gibi geliyor bakalımBende iyiyim tatlim allah kolaylik versin ben evdeyim calismiyorum
var mı sende rel öncesi belirtiler tatlım ben sivilcelerden yana umudumu kırdım azcık ve eşim yoktu yumoştacanım aynı günü bekliyoruz benim ikimizden de umudum var :)
ay valla nasıl benimsemişsek birbirimiziGunaydinPamukprncess kiz bugun seni ruyamda gordum bana kahvaltiya gelmissin sohbet ettikkahvalti yaptik bi kac gun oncede mogamiyle telde konustuk esime diyorum kk daki arkadaslarimi goruyorum diye guluyor bana
SİVİLCELER GEÇEN HAFTA ÇIKAR GİBİ YAPIP GERİ GİTTİ BENDE :) GÖĞÜSLERİMDE DAHA YENİ ACIMAYA BAŞLADI REGL BELİRİTİSİ OLARAK İLK ONLAR DAVUL GİBİ OLURDU BU AY GEÇ KALDILAR BENİMDE BU SEBEPTEN ACA TUTTUMU DİYORUM AMA UMUDUM YÜKSEK BENCE SENDE TUTTURDUN UMUTLUYUM :) TUTMADIYSADA GENE AYNI GİDECEZ GALİBA ÇALIŞMAYA DEVAM :)var mı sende rel öncesi belirtiler tatlım ben sivilcelerden yana umudumu kırdım azcık ve eşim yoktu yumoştadaha doğrusu pazartesi veya pazar, salı falan yumoş tam kestiremedim eşim pazartesi en son 4 te çalışıp gitti adamcağız
kasık ağrım bugün kesili niyeyse hafifledi tatlım sende ne var ne yokgünaydınPamukprncess cüm nasılsın son durumlar ne ?
aynen benim göğüslerde hiç bi değişiklik yok ya çok farkedemedim onu .. ama ahh sivilceler kafamı karıştırdıSİVİLCELER GEÇEN HAFTA ÇIKAR GİBİ YAPIP GERİ GİTTİ BENDE :) GÖĞÜSLERİMDE DAHA YENİ ACIMAYA BAŞLADI REGL BELİRİTİSİ OLARAK İLK ONLAR DAVUL GİBİ OLURDU BU AY GEÇ KALDILAR BENİMDE BU SEBEPTEN ACA TUTTUMU DİYORUM AMA UMUDUM YÜKSEK BENCE SENDE TUTTURDUN UMUTLUYUM :) TUTMADIYSADA GENE AYNI GİDECEZ GALİBA ÇALIŞMAYA DEVAM :)
BENİM SABAH YOKTU TUVALETE ÇIKTIM GERİ GELDİ KASIK AĞRISI SONRA TEKRARA GERİ GİTTİ SANA YAZAREKN SOLDA GENE BİR KASIK AĞRISI OLDU YANLIZ :) NE KESİLMESİ BURDAYIM DER GİBİkasık ağrım bugün kesili niyeyse hafifledi tatlım sende ne var ne yok
Bende anlamadim hayra yoralim hayir olsun insallah birbirimizi tanimiyoruz ama ben sizi cok sevdim kimseye anlatamadigimi burda sizinle paylasiyorum iyiki varsinizay valla nasıl benimsemişsek birbirimizitatlım bak yorumuna baktım:
Rüyada bir kahvaltı sofrası görmek, pek yakında güzel haberler alacağınızın işaretidir. Kahvaltı etmek, bir tuzağa düşeceğiniz anlamına gelir.
İştahla ve zevkle yapılırsa, kişinin Sağlıklı olacağına işaret eder.
Kahvalti ettiginizi görmek uzaktan bir haber alacaginiza; bir arkadasinizla veya ev halki ile kahvalti ettiginizi görmek, alacaginiz haber ile üzüleceginize delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada kahvalti yapmak, uzun bir yolculuga çikmaya isarettir.
Pek yakında güzel haberler alacağınızın işaretidir.
Pek yakında güzel haberler alacağınızın işaretidir.
şimdi sonuç ne anlamadım ama umarım güzel haberlerin belirtisidir
PAZARTESİYE NE KALDI Kİ ŞUNUN ŞURASINDA YATCAZ KALKCAZ YATCAZ KALKCAZ PAZARTESİ OLMUŞ :) TUM SORULARIMIZIN CEVABI ALINMIŞ OLACAK :)aynen benim göğüslerde hiç bi değişiklik yok ya çok farkedemedim onu .. ama ahh sivilceler kafamı karıştırdıolmadı%20 hamiş ihtimalini kaçırdık deriz :) her ay %20 şansımız var nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?