2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

eşime söylüycem beraber kılsak daha iyi olurmu ki evimizin hocası o zira

kuşum şimdi tekrar baktım ve bende gördüm o dediğin bebişi çok belli gerçekten ama ilk etapta cidden kafa görülüyor sadece...

Ben de kafa görmedim ama direk resimdeki şekilde yatan bir bebiş gördüm. Dedim ya iyi bakan görebilir birazcıkta faldan anlamak lazım sanırım ben çok içip kapattığımdan kayınvalidemde çok iyi fal baktığından artık göz aşinalığı mı oluyor nedir.

LOVELY BİŞİ DİCEM DÜN GÜNDÜZ MİDEM BULANDI KAYINVALİDEMDE EN SEVDİĞİM ŞEY FIRINDA BİFTEK YAPMIŞTI ASLA HAYIR DEMEM VE MASADA MİDEM BULANDI YİYEMEDİM BİD EŞEY HASTA OLUYORM DÜN YAĞMUR YEDİM SIRILSIKLAM OLDUM AKŞAM ELLERİM BUZ KESTİ

AMA MİDE BULANTIM OLUYOR HAMİLEYKEN BİLE BÖLE DEĞİLDİR VÜCUDUM OYUNMU YAPIYOR

Bende iyiyim tatlim allah kolaylik versin ben evdeyim calismiyorum
Amin canım çalışan çalışmayan kerkese kolaylık versin allah herkesin kendine göre işleri var bende bebek olsun bırakmayı düşünüyorum işi bebeğimi öyle bırakıp işe falan gidemem gibi geliyor bakalım

canım aynı günü bekliyoruz benim ikimizden de umudum var :)
var mı sende rel öncesi belirtiler tatlım ben sivilcelerden yana umudumu kırdım azcık ve eşim yoktu yumoşta daha doğrusu pazartesi veya pazar, salı falan yumoş tam kestiremedim eşim pazartesi en son 4 te çalışıp gitti adamcağız

Gunaydin Pamukprncess kiz bugun seni ruyamda gordum bana kahvaltiya gelmissin sohbet ettikkahvalti yaptik bi kac gun oncede mogamiyle telde konustuk esime diyorum kk daki arkadaslarimi goruyorum diye guluyor bana
ay valla nasıl benimsemişsek birbirimizi tatlım bak yorumuna baktım:
Rüyada bir kahvaltı sofrası görmek, pek yakında güzel haberler alacağınızın işaretidir. Kahvaltı etmek, bir tuzağa düşeceğiniz anlamına gelir.

İştahla ve zevkle yapılırsa, kişinin Sağlıklı olacağına işaret eder.

Kahvalti ettiginizi görmek uzaktan bir haber alacaginiza; bir arkadasinizla veya ev halki ile kahvalti ettiginizi görmek, alacaginiz haber ile üzüleceginize delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada kahvalti yapmak, uzun bir yolculuga çikmaya isarettir.

Pek yakında güzel haberler alacağınızın işaretidir.

Pek yakında güzel haberler alacağınızın işaretidir.
şimdi sonuç ne anlamadım ama umarım güzel haberlerin belirtisidir

SİVİLCELER GEÇEN HAFTA ÇIKAR GİBİ YAPIP GERİ GİTTİ BENDE :) GÖĞÜSLERİMDE DAHA YENİ ACIMAYA BAŞLADI REGL BELİRİTİSİ OLARAK İLK ONLAR DAVUL GİBİ OLURDU BU AY GEÇ KALDILAR BENİMDE BU SEBEPTEN ACA TUTTUMU DİYORUM AMA UMUDUM YÜKSEK BENCE SENDE TUTTURDUN UMUTLUYUM :) TUTMADIYSADA GENE AYNI GİDECEZ GALİBA ÇALIŞMAYA DEVAM :)

aynen benim göğüslerde hiç bi değişiklik yok ya çok farkedemedim onu .. ama ahh sivilceler kafamı karıştırdı olmadı%20 hamiş ihtimalini kaçırdık deriz :) her ay %20 şansımız var nasılsa

Bende anlamadim hayra yoralim hayir olsun insallah birbirimizi tanimiyoruz ama ben sizi cok sevdim kimseye anlatamadigimi burda sizinle paylasiyorum iyiki varsiniz

Kizlar dun aksam o kdr okudum arastirdim ve baktimki hamile olanda olmayanda ayni belirtileri yasiyor ve regli gunumuz gecmeden hamile oldugumuzu anlayamiyoruz ve isin icinden cikamiyoruz. sonradan sunu farkettim; hani hep diyoruz ya adet belirtileriyle hamilelik belirtileri ayni diye,nedeni su bence (emin olmamakla beraber) regli gunumuzden once hamilede olsak adet olmamiza yakin adet belirtilerini herturlu yasiyoruz. Yani adet hormonlari her iki durumdada vucudumuzu etkisi altina aliyor, regli gunumuz gectikten ve hamile oldugumuz anladiktan sonra mesela adetimiz 4gun suruyorsa 4gun sonra bu belirtiler kayboluyor ve gercek hamilelik belirtileri basliyor yani 5.-6. Haftalarda gorulen mide bulantilari bas donmeleri uyku halleri felan gibi :) eger hamile degilsek adet oluyoruz. Bu kaniya vardiktan sonra kendim kendimi bosuna yordugumu gunum gecmeden bu belirtilerle hamile olup olmadigimi anlayamacagimi anladim :)

aynen benim göğüslerde hiç bi değişiklik yok ya çok farkedemedim onu .. ama ahh sivilceler kafamı karıştırdı olmadı%20 hamiş ihtimalini kaçırdık deriz :) her ay %20 şansımız var nasılsa
PAZARTESİYE NE KALDI Kİ ŞUNUN ŞURASINDA YATCAZ KALKCAZ YATCAZ KALKCAZ PAZARTESİ OLMUŞ :) TUM SORULARIMIZIN CEVABI ALINMIŞ OLACAK :)

KOCİŞLE İLGİLENMİYORUM İYİ GECELER DİYORUM TAM UYKUYA DALICAZ BAŞLIYO KIPIRDANMAYA BEN ONUN ÜSTÜNE GİTMEYİNCE ROLLER DEĞİŞİYOR BEN DEDİM KORUNACAĞIZ SON DK DA AAAA DEDİ DEDİM DEMESEM GİDECEK NİYE DİYO DEDİM DOKTORLAR YASAKLADI ONLARDA BİZİM BEBEĞİMİZ OLSUN İSTEMİYOR MU DEDİ BAT GELECEKSEN GEL YOKSA FENA OLACAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…