2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

erken yapanlar varda o soluk inşallah koyulaşır belirsiz olması içini sıkıyor anlayabiliyorum ama çok dayanamazsan yarın bir kan testi yaptırırsın :)
dün acile gittim kasık ağrısı sebebi ile ve kan değerim 0.43 cıktı yani boşa umutlanmışım

ya ne kasık ağrısıymış bu böyle herkes muzdarip:)
bugun artık gelsinde bu kırmızılar bu ay denemeye devam cok üzgünüm kızlar ya idrar yanılttı beni dün dediğim gibi
0.43 cıktı o kadar heveslenmiştim bidaha erkenden test yapmıcam bide kendi sözümü tutabilsem

Friendly canım geçmiş olsun inşallah bundan sonrası güzel olucak. Hepimizin hakkında hayırlısı.

Aynen oyle canim ben sadece yumos gunleri yaklasiyorum sonrasinda esim kacan kovalanirmis bain gelsin bitsinde hemen calismalara baslarsin insallah

Aynen oyle canim ben sadece yumos gunleri yaklasiyorum sonrasinda esim kacan kovalanirmis bain gelsin bitsinde hemen calismalara baslarsin insallah

evettt kaçan kovalanıyor artık çok yazmıyorum çok konuşmuyorum cevap versenneeee demesi çok güzel ilişki isteğinde bulunmuyorum geçen hafa babydolları görünce oo iyi alıştın demişti sürekli şimdi iyice özlesin öyleyse çok ilgi de aşık usandırır erkeklerde :) böyle güzel oluyor :)

ÇİN TAKVİMİNİ NASIL YAPIYORSUNUZ YA BİDE ONU MERAK EDİYORUM
doğduğun aya göre ya 1 yaş ekliyorsun yada 2 yaş ekliyorsun yaşına ve hamile kaldığın ay kesiştiği yere bakıyorsun ben ağustos doğumluyum 1 yaş ekleniyor öyle canım batıl inanç belkide ama inanasım geliyordu:)

KIZLLARRR ,

SONUCUM 0,3 SIKINTI YOK ÇOK ŞÜKÜR :):):) ŞİMDİ 7 GÜN ÖNCE KORUNMASIZ İLİŞKİ OLMUŞTU EĞER BİR ŞEY OLSA ÇIKARDI Dİ Mİ ÇÜNKÜ ONA GÖRE HAFTAYA GECİKTİRİCİ KULLANABİLİRİM RAHATLIKLA DİYE DÜŞÜNÜYORUM TAM KARAR VERMESEMDE :)

Tabiki birde su var yusuf suresini okuyun yada dinleyin erkek evlat olsun diye kiz için de meryem suresi
ÇOK DUYDUM DOĞRULUĞUNADA İNANAN ÇOK MERAK ETTİM NEYMİŞ DİYE

canım daha erken değilmi 7 gün öncesi pek sağlıklı değil biraz daha beklesen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…