dün acile gittim kasık ağrısı sebebi ile ve kan değerim 0.43 cıktı yani boşa umutlanmışımerken yapanlar varda o soluk inşallah koyulaşır belirsiz olması içini sıkıyor anlayabiliyorum ama çok dayanamazsan yarın bir kan testi yaptırırsın :)
Tabiki birde su var yusuf suresini okuyun yada dinleyin erkek evlat olsun diye kiz için de meryem suresiee söylüycem beraber kılsak daha iyi olurmu ki evimizin hocası o zira
dün acile gittim kasık ağrısı sebebi ile ve kan değerim 0.43 cıktı yani boşa umutlanmışım
Bu akşam kürtaj oldum artık hamile değilim.. Her şey en başından uzun meşaketli bi yolun en başındayım yine ve inşallah bu yolun sonu bu defa sağlıklı bebekle gelir. 2 ay sonra korunmayı bırakabilirsiniz dedi ama 3 ay korunurum diye düşünüyorum test sonuçlarımda anca çıkar heralde. Aralığın 20.sinde bırakırım heralde.. Bebeğim doğumgününde annesini hiç üzmedi hiç canımı acıtmadı kürtajda da sonrasında da..
Aynen oyle canim ben sadece yumos gunleri yaklasiyorum sonrasinda esim kacan kovalanirmis bain gelsin bitsinde hemen calismalara baslarsin insallahKOCİŞLE İLGİLENMİYORUM İYİ GECELER DİYORUM TAM UYKUYA DALICAZ BAŞLIYO KIPIRDANMAYA BEN ONUN ÜSTÜNE GİTMEYİNCE ROLLER DEĞİŞİYORBEN DEDİM KORUNACAĞIZ SON DK DA AAAA DEDİ DEDİM DEMESEM GİDECEK NİYE DİYO DEDİM DOKTORLAR YASAKLADI ONLARDA BİZİM BEBEĞİMİZ OLSUN İSTEMİYOR MU DEDİ BAT GELECEKSEN GEL YOKSA FENA OLACAK
evet canım hüsrana uğradım ama neyse kısmet bu aya değilmiş çin takviminde bu ay kız görünüyordu banahüsrana uğramak kötü biliyorum kısmet değilmiş çalışmalara devam edersiniz sizde :)
GÜNAYDIN HATUN :)Günaydın hatunlar
ÇİN TAKVİMİNİ NASIL YAPIYORSUNUZ YA BİDE ONU MERAK EDİYORUMevet canım hüsrana uğradım ama neyse kısmet bu aya değilmiş çin takviminde bu ay kız görünüyordu bana
malum bi oğluş var bende
Aynen oyle canim ben sadece yumos gunleri yaklasiyorum sonrasinda esim kacan kovalanirmis bain gelsin bitsinde hemen calismalara baslarsin insallah
evet canım hüsrana uğradım ama neyse kısmet bu aya değilmiş çin takviminde bu ay kız görünüyordu bana
malum bi oğluş var bende
doğduğun aya göre ya 1 yaş ekliyorsun yada 2 yaş ekliyorsun yaşına ve hamile kaldığın ay kesiştiği yere bakıyorsun ben ağustos doğumluyum 1 yaş ekleniyor öyle canım batıl inanç belkide ama inanasım geliyordu:)ÇİN TAKVİMİNİ NASIL YAPIYORSUNUZ YA BİDE ONU MERAK EDİYORUM
evet kaygılı herşey Allahtan bu ay Meryem suresini okumak istiyorum hergün.bi oğlan bi kız olacaktı olsun nasipse yine kız olur ya daaa iki oğluşun olur :)
Tabiki birde su var yusuf suresini okuyun yada dinleyin erkek evlat olsun diye kiz için de meryem suresi
ÇOK DUYDUM DOĞRULUĞUNADA İNANAN ÇOK MERAK ETTİM NEYMİŞ DİYEdoğduğun aya göre ya 1 yaş ekliyorsun yada 2 yaş ekliyorsun yaşına ve hamile kaldığın ay kesiştiği yere bakıyorsun ben ağustos doğumluyum 1 yaş ekleniyor öyle canım batıl inanç belkide ama inanasım geliyordu:)
canım daha erken değilmi 7 gün öncesi pek sağlıklı değil biraz daha beklesenKIZLLARRR ,
SONUCUM 0,3 SIKINTI YOK ÇOK ŞÜKÜR :):):) ŞİMDİ 7 GÜN ÖNCE KORUNMASIZ İLİŞKİ OLMUŞTU EĞER BİR ŞEY OLSA ÇIKARDI Dİ Mİ ÇÜNKÜ ONA GÖRE HAFTAYA GECİKTİRİCİ KULLANABİLİRİM RAHATLIKLA DİYE DÜŞÜNÜYORUM TAM KARAR VERMESEMDE :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?