O falcı bacı bana hep bebeiş diyor eşime de ama daha birşey yok
evet kaygılı herşey Allahtan bu ay Meryem suresini okumak istiyorum hergün.
dünyamız bile dualar üstüne kurulu değilmi
canım daha erken değilmi 7 gün öncesi pek sağlıklı değil biraz daha beklesen
çok çirkin oldu yazı ama bak işte oldu
ay hadi inşş.. benim bi arkadaşım da 2-3 aydır deniyor olmuş bebeişi şimdi rüyamda gördüm olduğunu söylüyor, aradım ki cidden olmuş çok sevvindim onaPAZARTESİYE NE KALDI Kİ ŞUNUN ŞURASINDA YATCAZ KALKCAZ YATCAZ KALKCAZ PAZARTESİ OLMUŞ :) TUM SORULARIMIZIN CEVABI ALINMIŞ OLACAK :)
Bencede cok ilgilenince usaniyorlar dun calisma yapmadik bugun ise giderken aksama hazir ol diyor esim bende bisey demedimevettt kaçan kovalanıyor artık çok yazmıyorum çok konuşmuyorum cevap versenneeee demesi güzelilişki isteğinde bulunmuyorum geçen hafa babydolları görünce oo iyi alıştın demişti sürekli şimdi iyice özlesin öyleyse çok ilgi de aşık usandırır erkeklerde :) böyle güzel oluyor :)
KIZLLARRR ,
SONUCUM 0,3 SIKINTI YOK ÇOK ŞÜKÜR :):):) ŞİMDİ 7 GÜN ÖNCE KORUNMASIZ İLİŞKİ OLMUŞTU EĞER BİR ŞEY OLSA ÇIKARDI Dİ Mİ ÇÜNKÜ ONA GÖRE HAFTAYA GECİKTİRİCİ KULLANABİLİRİM RAHATLIKLA DİYE DÜŞÜNÜYORUM TAM KARAR VERMESEMDE :)
anladım cnm.ben kimyasal gebelik geçirdim doktor önlem amaçlı değerin düştüğünü görelim dedi ama bu arada tek korunmasız ilişki oldu bende önlem amaçlı ve kontrol amaçlı test yaptırdım yani düşükten sonra sıkıntı yok çok şükür değerim düşmüş :) ama korunmasız ilişkinin üstünden 7 gün geçti bi şey olsa böyle düşük çıkmazdı değer diye düşünüyorum :)
AAAA MALUM OLMUŞ HADİ BAKALIMay hadi inşş.. benim bi arkadaşım da 2-3 aydır deniyor olmuş bebeişi şimdi rüyamda gördüm olduğunu söylüyor, aradım ki cidden olmuş çok sevvindim onadarısı bize
kimbilir belki de yanyana geçtik habersiz kız bilsem senisin tutar sohbet ederim bırakmam vallaBende anlamadim hayra yoralim hayir olsun insallah birbirimizi tanimiyoruz ama ben sizi cok sevdim kimseye anlatamadigimi burda sizinle paylasiyorum iyiki varsiniz
Valla görmüşsün mogamim helal olsun.
Günaydın bayanlar. Nasılsıniz? Güzel haberler var mı? Biz dün ilk görüşme için tüp bebek randevusunu aldık ekim 16 da görüşmemiz var inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Günaydın bayanlar. Nasılsıniz? Güzel haberler var mı? Biz dün ilk görüşme için tüp bebek randevusunu aldık ekim 16 da görüşmemiz var inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
kız hamiş değilsek de kendi kendimize bunu başaracağız ha var diye diye, belirtilerle falanBENİM SABAH YOKTU TUVALETE ÇIKTIM GERİ GELDİ KASIK AĞRISI SONRA TEKRARA GERİ GİTTİ SANA YAZAREKN SOLDA GENE BİR KASIK AĞRISI OLDU YANLIZ :) NE KESİLMESİ BURDAYIM DER GİBİ
kıyamam yaa :) bunada şükür diyelim ilk aylarda ağzına lokma koyamayanlar var mide bulantısından ne güzel bak senin iştahın açık :) yokmu yakında annen kayınvaliden falan canım hazırlasınlar getirsinler sana iste vallahi bu zamanda hizmet edilecek kardeşim hamile kadına !!! KIZDIM ŞİMDİ BAKoylede getıremıyorum eve gec gıdıyorum herseyımın düzeni değişti resmen bende meyve felan getırıyorum borek yapıp getırıyorum ama tek sorun doymuyorum
Tatlım 7 gün önceki ilişkinin bebişi çıkmaz daha, 12 gün geçmesi gerekiyo en az.
Bencede cok ilgilenince usaniyorlar dun calisma yapmadik bugun ise giderken aksama hazir ol diyor esim bende bisey demedim
Çok sağol canim inşallah bize de nasip eder rabbimCANIM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH RABBİM BÖYLE YA DA ÖYLE BEBİŞİNİZİ SAĞLIĞIYLA ÖMRÜYLE SİZE GETİRSİN :)
HA HA HA HİÇ SORMA OKADAR KATIRDIM Kİ ŞİMDİ HAMİLE OLMAK İSTEYEN BİR ARKADAŞIMI KK YA ÜYE YAPIP BU TOPİĞİ TAKİP ETMESİNİ ÖNERDİMkız hamiş değilsek de kendi kendimize bunu başaracağız ha var diye diye, belirtilerle falan
Hay çatlakım benim. Ben tekine razıyım. Erkeğe bile alıştırdım kendimi o derece.[/QUO
İKİZ ??? KİM İKİZ BEKLİYO BEN YİNE FRANSIZ
Kimbilir belkide biryerlerde karsilastik ay sizlerle tanismak isterdim hakikaten eslerimize bile soylemedigimiz seyleri burda paylastik bebis gelmeden bu kadar heyecanlaniyoruz gelince ne yapariz acabakimbilir belki de yanyana geçtik habersiz kız bilsem senisin tutar sohbet ederim bırakmam vallaen özelimizi paylaştık kocama bile demediğimi size dedim ayy bebişler gelmeden hayatlarımıza bal çaldı bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?