2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kuzum hiç bilmiyorum benim mide bulantım yok mide kazınmam var ne versen yicek moddayım. Bir de dün eve 5 dakikalık bir mesafeyi adım attıkça sol kasık ağrısıyla yürüdüm hemde oldukça şiddetli sonra dün kocamın ailesini izlerkende bayağı şiddetli batmayla ağrı arası birşey oldu oturamadım yattım hemen. 10 gün kala oluyormuş genelde hemen o ağrı üzerine şurdan http://www.kadinlarkulubu.com/forum...elikte-kasık-ağrıları-ne-zaman-başlar.123708/ okudum ve inanamadım gerçekten geliyor mu acaba bebiş dedim.

Okursanız hamile olan hemen herkesin 10. gün başlamış.

BENDE KASIK AĞRISI HEP FAZLA HAMUR İŞİ EKMEK FELAN YİYORUM.İKOLATA YİYORUM DOYMUYORUM BENDE NEDEN BÖLE OLDUK Kİ GARİP BİR HALDEYİM VE UYKUM SÜREKLİ ESNİYORUM TEST YAPMAK İSTİYORUM AMA KORKUYORUMDA

BENDE KASIK AĞRISI HEP FAZLA HAMUR İŞİ EKMEK FELAN YİYORUM.İKOLATA YİYORUM DOYMUYORUM BENDE NEDEN BÖLE OLDUK Kİ GARİP BİR HALDEYİM VE UYKUM SÜREKLİ ESNİYORUM TEST YAPMAK İSTİYORUM AMA KORKUYORUMDA

Senin ne tarafta canım kasık ağrın benim sol tarafta.

Kız tarafında olması gerekiyor canım.
hımm yaaa tüh benim kayın validemin var ikizleri erken doğumdan dolayı yaşamamışlar bende eşimle evlenmeden önce bir fal baktırmıştim çekik gözlü çok güzel kız ikizlerin olacak demişti acaba dedim de bi tek bababmın halası ve amcası ikiz halasınında ikizleri var falan onlardan geçerse geçer o zaman

BENİM SOLDA AĞRI SAĞDA İSE BATMA VAR SAĞDAN SOLDNA GELİYORLAR BANA CANIM YANIYOR

Canım ben bu ay sol kasık ağrısı çektim ve dedim ki arkadaşıma ben yumurtlucam akşam test yaptım pozitifi gördüm.

Şuan yok ara ara özelikle yürürken geliyor sağ tarafım kuş gibi benim hafif ama solumda dönüyor bir işler.

BEN YUM OLACAĞIM GECE ACIDAN UYUYAMMADM YANİ DEMEKKİ YUM OLUYORDUK DEDİM ÇİFTİ GÖRDÜM ONDAN SONRADA ACIDI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…