LOVELY BİŞİ DİCEM DÜN GÜNDÜZ MİDEM BULANDI KAYINVALİDEMDE EN SEVDİĞİM ŞEY FIRINDA BİFTEK YAPMIŞTI ASLA HAYIR DEMEM VE MASADA MİDEM BULANDI YİYEMEDİM BİD EŞEY HASTA OLUYORM DÜN YAĞMUR YEDİM SIRILSIKLAM OLDUM AKŞAM ELLERİM BUZ KESTİ
AMA MİDE BULANTIM OLUYOR HAMİLEYKEN BİLE BÖLE DEĞİLDİR VÜCUDUM OYUNMU YAPIYOR
AMİNNNNay hadi inşş.. benim bi arkadaşım da 2-3 aydır deniyor olmuş bebeişi şimdi rüyamda gördüm olduğunu söylüyor, aradım ki cidden olmuş çok sevvindim onadarısı bize
BENDE KASIK AĞRISI HEP FAZLA HAMUR İŞİ EKMEK FELAN YİYORUM.İKOLATA YİYORUM DOYMUYORUM BENDE NEDEN BÖLE OLDUK Kİ GARİP BİR HALDEYİM VE UYKUM SÜREKLİ ESNİYORUM TEST YAPMAK İSTİYORUM AMA KORKUYORUMDAKuzum hiç bilmiyorum benim mide bulantım yok mide kazınmam var ne versen yicek moddayım. Bir de dün eve 5 dakikalık bir mesafeyi adım attıkça sol kasık ağrısıyla yürüdüm hemde oldukça şiddetli sonra dün kocamın ailesini izlerkende bayağı şiddetli batmayla ağrı arası birşey oldu oturamadım yattım hemen. 10 gün kala oluyormuş genelde hemen o ağrı üzerine şurdan http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamilelikte-kasık-ağrıları-ne-zaman-başlar.123708/ okudum ve inanamadım gerçekten geliyor mu acaba bebiş dedim.
Okursanız hamile olan hemen herkesin 10. gün başlamış.
çok güzel olur valla ben kendi adıma çok isterim ikiz bebeklerim olsun :)
hayırlısıyla gelsinlerde :) ailede ikiz varsa sende de olabiliyor bizde var ikizler :) sizde var mı şeker ?niye olmasın kısmet ben ister miyim bilmem hiç düşünmedim gülme komşuna gelir baaşına olursa bi de
O ZAMAN HAFTAYA CUMA ERKEN GEBELİK TESTİ YAPARIM ÖNLEM AMAÇLI YOKSA Bİ ŞEY OLMAZ TEK İLİŞKİDEN :) ÇOK ŞÜKÜR DEĞERİM 0 LARI GÖRDÜ DIŞ GEBELİK VS OLMADI .:)
ÇOK DUYDUM DOĞRULUĞUNADA İNANAN ÇOK MERAK ETTİM NEYMİŞ DİYE
ailede ikiz derken kız tarafından veya erkek tarafından ferkediyormuhayırlısıyla gelsinlerde :) ailede ikiz varsa sende de olabiliyor bizde var ikizler :) sizde var mı şeker ?
ailede ikiz derken kız tarafından veya erkek tarafından ferkediyormu
benim sağlıklı çif arkadaşım var onlar çin takvimine göre kız istediler oldu :) onlarınde bir çok arakadşı o yöntemle yapmış doğru demekkiBiz ofiste kime baktıysak doğru çıktı canım.
BENDE KASIK AĞRISI HEP FAZLA HAMUR İŞİ EKMEK FELAN YİYORUM.İKOLATA YİYORUM DOYMUYORUM BENDE NEDEN BÖLE OLDUK Kİ GARİP BİR HALDEYİM VE UYKUM SÜREKLİ ESNİYORUM TEST YAPMAK İSTİYORUM AMA KORKUYORUMDA
hayırlısıyla gelsinlerde :) ailede ikiz varsa sende de olabiliyor bizde var ikizler :) sizde var mı şeker ?
BENİM SOLDA AĞRI SAĞDA İSE BATMA VAR SAĞDAN SOLDNA GELİYORLAR BANA CANIM YANIYORSenin ne tarafta canım kasık ağrın benim sol tarafta.
hımm yaaa tüh benim kayın validemin var ikizleri erken doğumdan dolayı yaşamamışlar bende eşimle evlenmeden önce bir fal baktırmıştim çekik gözlü çok güzel kız ikizlerin olacak demişti acaba dedim de bi tek bababmın halası ve amcası ikiz halasınında ikizleri var falan onlardan geçerse geçer o zamanKız tarafında olması gerekiyor canım.
BENİM SOLDA AĞRI SAĞDA İSE BATMA VAR SAĞDAN SOLDNA GELİYORLAR BANA CANIM YANIYOR
BEN YUM OLACAĞIM GECE ACIDAN UYUYAMMADM YANİ DEMEKKİ YUM OLUYORDUK DEDİM ÇİFTİ GÖRDÜM ONDAN SONRADA ACIDICanım ben bu ay sol kasık ağrısı çektim ve dedim ki arkadaşıma ben yumurtlucam akşam test yaptım pozitifi gördüm.
Şuan yok ara ara özelikle yürürken geliyor sağ tarafım kuş gibi benim hafif ama solumda dönüyor bir işler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?