2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım benim eşimin halasının kızları ikiz, annesinin kuzeninin kızları ikiz. Bir sürü var ama eşten gelmiyor ikiz cinsiyet gibi değil.

Herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım :) Haftaya tatile gidiyordun değilmi? Nereye gitmeye karar verdiniz?

Bana, kayınvalideme, anneme hepime bibiş diyor hemde açık açık kaç kere haneye katılacak diye diyor ama tık yok gerçi bu daha 3. ayımız denemede bendeki biraz acele herhalde.
aynen haneye bebek gelecek falan diyor bende ne heyecanlanıyorum öyle deyince aynen 3. deneme her ne kadar benim 2 tanesinde eşim yanımda olmasa da aslın da 2. sayılır benim hayırlısı kuşum daha var demek ki anneleri heyecanla bekliyor ... bekleyelim bizde azcık

OHHHHHHHH CANIMIZA DEĞSİN BİZDE Bİ DE Siyetem var ondada aynı taktik iyi olacak umarım :)
ooo adam kafayı yedi aksam diyoki yarın mübarek gün etme iyleme :) üzüldüm haline ama adet günüm yaklaştıya grip gibi acıyo vücut artık adet bitimini bekleyecek ......bide kendini savunması yokmu sen benim karımsın ya diyo ne var öle şeyler söyediysem .....erkek kafası hep bidünya

Herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım :) Haftaya tatile gidiyordun değilmi? Nereye gitmeye karar verdiniz?

sağol canım evet gidiyoruz voyage belek e gidicez kısmet olursa bir daha aylar öncesinden plan yapmayacağım ve de arabayı alıp öyle geze geze tatil yapmak istiyorum bebiş gelmezse :) ama gelirse tatilde neymiş bebişimmm bana en güzel güneş kum su olur :) senin nasıl gidiyor epeydir göremiyorum seni ?

AAAA MALUM OLMUŞ HADİ BAKALIM

BU AY BEREKETLİ GİBİ GELİCEK İNŞALLAH
inşallah en kısa zamanda hamiş topiğinde görmek istiyorum hepimizi dün hamiş arkadaşımın ağrıları tuttu kızcağız hep düşük yapmış nasıl korktu bebek gidecek diye müdür olacak adam sınıfa bakacak birini bulmadan gitme demiş ben koşa koşa gitti baktım neyse iyimiş sevindim

KIZ NAISL BURAYA RAHAT GİRİYORSUN ÖĞRETMENSEN :)

yarın mübarek gün etme eyleme he bende mübarekk eşinim yapma söyleme diyeydinnn allah iyiliğini versin emi hem suçlu bi yandan da ama karımsın ne var modunu bırakmıyor yazıııık ohhhhh iyi oldu bu yetti ona garı bunları arada silkeleyeceksin

senin nickini biliyor mu :) sonra demesin bana anlatmıyorsun bunları başkalarına anlatıyorsun
anlatsamda anlamıyorki zaten en sonunda uye ol dedim bat nedir yumoş nedir ovulasyon testi ne bilmiyor hiç anlatıyorum ama buradan bire bir öğrenmesi daha iyi olacak oda yararlansın gariban :) :)

biz de cok safız ya iki güzel lafa yelkenler suya iniyo ama bu sefer kendime bende şaşırdım.....bide şey diyo benim vajina biraz dar da ara verince kapanıyo sonra tekrar acı falan oluyo bide onunla tehdit ediyo bak diyo sonra pişman olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…