hımm yaaa tüh benim kayın validemin var ikizleri erken doğumdan dolayı yaşamamışlar bende eşimle evlenmeden önce bir fal baktırmıştim çekik gözlü çok güzel kız ikizlerin olacak demişti acaba dedim de bi tek bababmın halası ve amcası ikiz halasınında ikizleri var falan onlardan geçerse geçer o zaman
sağlıklı bir tane olsun da ikiz şu an fantazi benim için :)Canım benim eşimin halasının kızları ikiz, annesinin kuzeninin kızları ikiz. Bir sürü var ama eşten gelmiyor ikiz cinsiyet gibi değil.
KIZLLARRR ,
SONUCUM 0,3 SIKINTI YOK ÇOK ŞÜKÜR :):):) ŞİMDİ 7 GÜN ÖNCE KORUNMASIZ İLİŞKİ OLMUŞTU EĞER BİR ŞEY OLSA ÇIKARDI Dİ Mİ ÇÜNKÜ ONA GÖRE HAFTAYA GECİKTİRİCİ KULLANABİLİRİM RAHATLIKLA DİYE DÜŞÜNÜYORUM TAM KARAR VERMESEMDE :)
aynen haneye bebek gelecek falan diyor bende ne heyecanlanıyorum öyle deyinceBana, kayınvalideme, anneme hepime bibiş diyor hemde açık açık kaç kere haneye katılacak diye diyor ama tık yok gerçi bu daha 3. ayımız denemede bendeki biraz acele herhalde.
bende memlekete gidiyorummmBayramda bende yokumMINIKKUS1 yine tatile gidiyoruz biz. İnşallah güzel haberi alır giderim.
ooo adam kafayı yedi aksam diyoki yarın mübarek gün etme iyleme :) üzüldüm haline ama adet günüm yaklaştıya grip gibi acıyo vücut artık adet bitimini bekleyecek ......bide kendini savunması yokmu sen benim karımsın ya diyo ne var öle şeyler söyediysem .....erkek kafası hep bidünya
hamiş topiği yaparızKimbilir belkide biryerlerde karsilastik ay sizlerle tanismak isterdim hakikaten eslerimize bile soylemedigimiz seyleri burda paylastik bebis gelmeden bu kadar heyecanlaniyoruz gelince ne yapariz acaba
senin nickini biliyor mu :) sonra demesin bana anlatmıyorsun bunları başkalarına anlatıyorsunHA HA HA HİÇ SORMA OKADAR KATIRDIM Kİ ŞİMDİ HAMİLE OLMAK İSTEYEN BİR ARKADAŞIMI KK YA ÜYE YAPIP BU TOPİĞİ TAKİP ETMESİNİ ÖNERDİM
Herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım :) Haftaya tatile gidiyordun değilmi? Nereye gitmeye karar verdiniz?
Bayramda bende yokumMINIKKUS1 yine tatile gidiyoruz biz. İnşallah güzel haberi alır giderim.
inşallah en kısa zamanda hamiş topiğinde görmek istiyorum hepimiziAAAA MALUM OLMUŞ HADİ BAKALIM
BU AY BEREKETLİ GİBİ GELİCEK İNŞALLAH
BENDE GİDİYORUM ARİFE GÜNÜ YOLA ÇIKIYORUZ :)bende memlekete gidiyorummm
kadın babasından, erkek annesinden alırmış o geni , bende iki tarafta da var :)ailede ikiz derken kız tarafından veya erkek tarafından ferkediyormu
KIZ NAISL BURAYA RAHAT GİRİYORSUN ÖĞRETMENSEN :)inşallah en kısa zamanda hamiş topiğinde görmek istiyorum hepimizidün hamiş arkadaşımın ağrıları tuttu kızcağız hep düşük yapmış nasıl korktu bebek gidecek diye müdür olacak adam sınıfa bakacak birini bulmadan gitme demiş ben koşa koşa gitti baktım neyse iyimiş sevindim
ooo adam kafayı yedi aksam diyoki yarın mübarek gün etme iyleme :) üzüldüm haline ama adet günüm yaklaştıya grip gibi acıyo vücut artık adet bitimini bekleyecek ......bide kendini savunması yokmu sen benim karımsın ya diyo ne var öle şeyler söyediysem .....erkek kafası hep bidünya
anlatsamda anlamıyorki zaten en sonunda uye ol dedim bat nedir yumoş nedir ovulasyon testi ne bilmiyor hiç anlatıyorum ama buradan bire bir öğrenmesi daha iyi olacak oda yararlansın gariban :) :)senin nickini biliyor mu :) sonra demesin bana anlatmıyorsun bunları başkalarına anlatıyorsun
biz de cok safız ya iki güzel lafa yelkenler suya iniyo ama bu sefer kendime bende şaşırdım.....bide şey diyo benim vajina biraz dar da ara verince kapanıyo sonra tekrar acı falan oluyo bide onunla tehdit ediyo bak diyo sonra pişman olursunyarın mübarek gün etme eyleme hebende mübarekk eşinim yapma söyleme diyeydinnn allah iyiliğini versin emi hem suçlu bi yandan da ama karımsın ne var modunu bırakmıyor yazıııık ohhhhh iyi oldu bu yetti ona garı bunları arada silkeleyeceksin
bu durumda bende de iki tarafta var babamın halası ve onun çocukları ikiz eşiminde rahmetli kardeşleri varmış ikiz :)kadın babasından, erkek annesinden alırmış o geni , bende iki tarafta da var :)
inşallah inşallahhhhamiş topiği yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?