biz de cok safız ya iki güzel lafa yelkenler suya iniyo ama bu sefer kendime bende şaşırdım.....bide şey diyo benim vajina biraz dar da ara verince kapanıyo sonra tekrar acı falan oluyo bide onunla tehdit ediyo bak diyo sonra pişman olursun
aynen canım benim aşkın gözü körBak bak bakkk hala inat yapıyo neyse yanaşırsa sende arayı uzatma diyorum ya cezayı veren biz cefasını çeken yine biz oluyoruz ahhh aşk şu aşkk resmen delilik deli kafası bu
bu durumda bende de iki tarafta var babamın halası ve onun çocukları ikiz eşiminde rahmetli kardeşleri varmış ikiz :)
sağol canım evet gidiyoruz voyage belek e gidicez kısmet olursa bir daha aylar öncesinden plan yapmayacağım ve de arabayı alıp öyle geze geze tatil yapmak istiyorum bebiş gelmezse :) ama gelirse tatilde neymiş bebişimmm bana en güzel güneş kum su olur :) senin nasıl gidiyor epeydir göremiyorum seni ?
bende hiç ikiz düşüncesi yoktu da bir falcıya gitmiştim söylediği herşey çıkktı tek çıkmayan ikiz kızlar :) acaba dedim bende :) istiyorsan inşallag çifte bayramı yaşarsın canım çok güzel olur ikiz bebek bence :)Süper :) tabii ikiz istiyorsan :)
dedem kanser tedavisi gördü birkaç sene önce dr bütün ailenin taramadan geçmesini istedi orada bu genler vs ile ilgili bilgi vermişti bize de oradan biliyorum bende :)
seninde benimde % 60 - %70 gibi ihtimalimiz var tatlım tabii hayırlısı ne ise o olsun da ikiz olursa çifte bayram olur bana
amanın görüyorum instagramda falan süslü süslü giydiriyorlar prenseslerini bayılıyorum Allah en kısa zamanda tüm bekleyenlerin kucağını doldursun inşallah :)bende hiç ikiz düşüncesi yoktu da bir falcıya gitmiştim söylediği herşey çıkktı tek çıkmayan ikiz kızlar :) acaba dedim bende :) istiyorsan inşallag çifte bayramı yaşarsın canım çok güzel olur ikiz bebek bence :)
ayrıca o falcı hala duruyorsa bende denemek isterimbende hiç ikiz düşüncesi yoktu da bir falcıya gitmiştim söylediği herşey çıkktı tek çıkmayan ikiz kızlar :) acaba dedim bende :) istiyorsan inşallag çifte bayramı yaşarsın canım çok güzel olur ikiz bebek bence :)
Bizde Radisson Blu'da olacağız. İple çekiyorum iple. Voyage'ların içinde en güzeli Belek'te ki canım memnun kalacağınıza eminim.
durmuyor burda öğrenciydi çince okuyordu kız acayip bir tipti zaten :) mezun oldu gittiayrıca o falcı hala duruyorsa bende denemek isterim
inşallah inşallah bende anne kız kombinlerine bayılıyorumamanın görüyorum instagramda falan süslü süslü giydiriyorlar prenseslerini bayılıyorum Allah en kısa zamanda tüm bekleyenlerin kucağını doldursun inşallah :)
baksana başka boyuttaymiş zaten hahahahaaa :) severim çatlak tipleri ben :)durmuyor burda öğrenciydi çince okuyordu kız acayip bir tipti zaten :) mezun oldu gitti
bende ilk geldim yumoş ne ya diyorum ben yumoş deyince aklıma yumuşatıcı geliyoranlatsamda anlamıyorki zaten en sonunda uye ol dedim bat nedir yumoş nedir ovulasyon testi ne bilmiyor hiç anlatıyorum ama buradan bire bir öğrenmesi daha iyi olacak oda yararlansın gariban :) :)
şafak 02 adıyaman (memleketim) bakalım sonuç ne olacakslm kızlar nasılsınız ? bat durumlarınız ne alemde neler yapıosunuz ?
masaya yığıldım resmen Allah iyiliğini versin sende bendensin yazdığım mesajların yarısı o ne bu ne demek diye :)bende ilk geldim yumoş ne ya diyorum ben yumoş deyince aklıma yumuşatıcı geliyor
başka bişey gelmiyorduutandım da sormaya bi ara kendimi çok cahil hissetmiştim
ben psikolojik danışman ve rehber öğretmenim odamdayımKIZ NAISL BURAYA RAHAT GİRİYORSUN ÖĞRETMENSEN :)
şafak 02 adıyaman (memleketim) bakalım sonuç ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?