2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bak bak bakkk hala inat yapıyo neyse yanaşırsa sende arayı uzatma diyorum ya cezayı veren biz cefasını çeken yine biz oluyoruz ahhh aşk şu aşkk resmen delilik deli kafası bu

bu durumda bende de iki tarafta var babamın halası ve onun çocukları ikiz eşiminde rahmetli kardeşleri varmış ikiz :)

Süper :) tabii ikiz istiyorsan :)
dedem kanser tedavisi gördü birkaç sene önce dr bütün ailenin taramadan geçmesini istedi orada bu genler vs ile ilgili bilgi vermişti bize de oradan biliyorum bende :)
seninde benimde % 60 - %70 gibi ihtimalimiz var tatlım tabii hayırlısı ne ise o olsun da ikiz olursa çifte bayram olur bana

Bizde Radisson Blu'da olacağız. İple çekiyorum iple. Voyage'ların içinde en güzeli Belek'te ki canım memnun kalacağınıza eminim.

bende hiç ikiz düşüncesi yoktu da bir falcıya gitmiştim söylediği herşey çıkktı tek çıkmayan ikiz kızlar :) acaba dedim bende :) istiyorsan inşallag çifte bayramı yaşarsın canım çok güzel olur ikiz bebek bence :)

amanın görüyorum instagramda falan süslü süslü giydiriyorlar prenseslerini bayılıyorum Allah en kısa zamanda tüm bekleyenlerin kucağını doldursun inşallah :)

ayrıca o falcı hala duruyorsa bende denemek isterim

Bizde Radisson Blu'da olacağız. İple çekiyorum iple. Voyage'ların içinde en güzeli Belek'te ki canım memnun kalacağınıza eminim.

sorguna gitmiştik bide belek e gidelim bakalım dedik ama bundan sonra yakınlardayım biliyorsun bu sene hamiş olursak sonraki sene bende izmir istiyorum biliyorsun :) belki karşılaşırız bebek havuzunda

anlatsamda anlamıyorki zaten en sonunda uye ol dedim bat nedir yumoş nedir ovulasyon testi ne bilmiyor hiç anlatıyorum ama buradan bire bir öğrenmesi daha iyi olacak oda yararlansın gariban :) :)
bende ilk geldim yumoş ne ya diyorum ben yumoş deyince aklıma yumuşatıcı geliyor
başka bişey gelmiyordu utandım da sormaya bi ara kendimi çok cahil hissetmiştim

YARDIM !!!
aklıma gelmişken sizinlede paylaşayım istedim instagramda çocuklar giysin diye bir sayfa var kullanılmış giysi,oyuncak, kitap ayakkabı vs gönderiyorsunuz ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorlar.
malum bende çocuk eşyası ne arasın çarşı pazar uygun bir şeyler görünce alıp gönderiyorum destek olmak isteyen gönlü zengin arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim

bende ilk geldim yumoş ne ya diyorum ben yumoş deyince aklıma yumuşatıcı geliyor
başka bişey gelmiyordu utandım da sormaya bi ara kendimi çok cahil hissetmiştim
masaya yığıldım resmen Allah iyiliğini versin sende bendensin yazdığım mesajların yarısı o ne bu ne demek diye :)

KIZ NAISL BURAYA RAHAT GİRİYORSUN ÖĞRETMENSEN :)
ben psikolojik danışman ve rehber öğretmenim odamdayım tabi bu ara 3 toplantıya katıldım öğrenciyle ilgilendim toplantıda hazırladım ve öğretmenlere bilgilendirici dosya hazırladım size koşa koşa yetişip yazıyorum 12:40 mesai bitiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…