2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

SANKİ YUMURTLIĞIMI Bİ ANDA ATEŞ BASIYOR BUGÜN İKİ KERE ÖYLE OLDU SANKİ ÇATLAYIP SICAKLIK YAYILIYO ORDA İLGİNÇ HİÇ BÖYLE Bİ DURUM YAŞADINIZ MI ?
tatlım sen birkaç gündür hep rahatsızlık hissediyorsun baş dönmesi tansiyon vs mikrobik bişey olmasın idrar yolu enfeksiyonu gibi ??? bende de olmuştu idrara çıkarken yanma olmadığı için testlerle buldular bir dr a gitsen keşke tatilede gideceksin burnundan gelmesin

ooo az kalmış güzel haberlerini bekliyoruz talihin kime vuracağı belli olmuyo heyecan dorukta hadi bakalım güzel haberlerle insallahhhh
hadi bakalım bi günlük çalışmadan ümidim var gibi gibi zaten diğer yumoşta memlekette olcaz bazenn eşimle ayrıı gayrı uyuyoz orda da zaten ben 2 ay bundan kaybettım

hadi bakalım bi günlük çalışmadan ümidim var gibi gibi zaten diğer yumoşta memlekette olcaz bazenn eşimle ayrıı gayrı uyuyoz orda da zaten ben 2 ay bundan kaybettım

hmmm anladım hiç belli olmaz ki ben burda bi topicte arkadasın sadece bir günlük birliktelikten hamile kaldığnı öğrendim o da memleketne falan gitmiş araya bazı durumlar girmiş snra evne gitmiş temzlik yapmş halı cam perde derken evi çamasır suyuna buladım düşünün diyo büyük sürpriz oldu diyo. Veren Allah her türlü veriyo ya. ilgimi çekip okumuştum inş sende şanslı grubuna girersin bu ay

ahh inş canım artık çalışma sıkıntısı çekmek istemiyorum sen ne alemdesin tatlım liste yok bakamıyorum sayfalar maşallah çabuk ilerliyor

ya ne güzel bayramda bizde biryerlere gitsekmi diye düşünüyoruz ama karar veremedik siz güzel seçim yapmışsınız yüzmeyi özledim benim yerimede bol bol yüzersin :) Canım sıkkın biraz doktorum ayın 10 ve 12 sinde ilişki demişti ama ne hikmetse eşim ve ben ilişki günleri acayip geriliyoruz illa bişeyden tartışıyoruz ayın 10 ve 11 ilişki oldu en kritik gün tartıştık 12 13 boş geçti sonra olayı toparlamaya çalışıyor ama boşuna bu ayıda harcadık yani. Bizden bir b..k olmaz anlayacağın. Bir yandanda kısmet değilmiş diyorum bir sebep oluyor işte. Öyle yani forumu okuyorum sürekli ama yazacak bişeyim yok bu ay malesef

ya ne güzel bayramda bizde biryerlere gitsekmi diye düşünüyoruz ama karar veremedik siz güzel seçim yapmışsınız yüzmeyi özledim benim yerimede bol bol yüzersin :) Canım sıkkın biraz doktorum ayın 10 ve 12 sinde ilişki demişti ama ne hikmetse eşim ve ben ilişki günleri acayip geriliyoruz illa bişeyden tartışıyoruz ayın 10 ve 11 ilişki oldu en kritik gün tartıştık 12 13 boş geçti sonra olayı toparlamaya çalışıyor ama boşuna bu ayıda harcadık yani. Bizden bir b..k olmaz anlayacağın. Bir yandanda kısmet değilmiş diyorum bir sebep oluyor işte. Öyle yani forumu okuyorum sürekli ama yazacak bişeyim yok bu ay malesef

BENDE KASIK AĞRISI HEP FAZLA HAMUR İŞİ EKMEK FELAN YİYORUM.İKOLATA YİYORUM DOYMUYORUM BENDE NEDEN BÖLE OLDUK Kİ GARİP BİR HALDEYİM VE UYKUM SÜREKLİ ESNİYORUM TEST YAPMAK İSTİYORUM AMA KORKUYORUMDA
Canım bende hamileyken oturduğum yerde uykuya geçiyordum ve devamlı esner haldeydim.

ahh inş canım artık çalışma sıkıntısı çekmek istemiyorum sen ne alemdesin tatlım liste yok bakamıyorum sayfalar maşallah çabuk ilerliyor

dün eşime sperm testine gittik hatta buraya da sonuçları yazdım doktor eşimin sperm testi için gayet iyi dedi hatta burayada değerleri yazdım saolsun Mogami değerlendirdi gayet iyi dedi içimi daha da rahatlattı baska bi topic açtım oraya da değerleri yazdım bide baskası yorumlasın die baska arkadaslarda gayet iyi diyo bu değerlerle normal yoldan hamilelik olur diyolar Mogamiyi destekleyen bilgiler verdiler peki o zaman niye olmuyo die soruyorum bnde görülürde bi sorun yok 3 ay önce özel kadın doğumcuma karından alttan defalarca muayene oldum hormon testimi smear testimi yaptırdm hormonumda tiroidimde küçük bi sorun var endokrine gönderdi tiroidim az calısıyomuş endokrin doktorum normal bi insana göre tiroidimn iyi oldgnu hamile kalmak istedgmi söyledgn için ilac tedavisi uyguluyorum diyo her ay endokrine tiroidime baktırıyorum değerlerime göre dozunu ayarlıo böyle işde. Bu durumda olmayan ne bilmiyorum batım 16 ekim daha adetliyim yarın adette son günüm. Şansımı deniyim diye bu ay ovulasyon testi aldım hatta testlerm ancak geldi incir havuç kürü
yapıcaktım vazgeçtim bu ay. 13 aylık evliyim 10 aydır hamile kalmayı bekliyorum bu yoldaki özgeçmişim bu

BENDE KASIK AĞRISI HEP FAZLA HAMUR İŞİ EKMEK FELAN YİYORUM.İKOLATA YİYORUM DOYMUYORUM BENDE NEDEN BÖLE OLDUK Kİ GARİP BİR HALDEYİM VE UYKUM SÜREKLİ ESNİYORUM TEST YAPMAK İSTİYORUM AMA KORKUYORUMDA

bende hamur işine bayılırım bu ara benimde iştahım çok açık geçenlerde sağlık ocağında kan testi yaptırdım fazla kilom yok ama kolesterol ve şeker sınırda çıktı eşim çok kızdı yersen hamurları böyle olur işte diye

Insallah mevlam nasib eder hanife beklwmekten baska caremiz mi varki..halbuki hemen Bebeğimi kucagima almak icin oyle sabırsızlıkla niyorum kiii zaman nasıl geçer ki böyle. ..sabir ver ALLAH imm...

Aminn Allah ım sabır ve dayanma gücü ver Ya Rabbim. Suan ezan okunuyo burada ve tüm içtenliğimle dua ediyorum

Biz sadece cift cizgiyi gördüğümuz gun birliktevolduk baş kada olmadi zaten. .bir yandan esimi sucluyorum her sabah birlikte olsaydik simdiye hamileydim diyorum.sperm ler daha dinamik oluyooo ama o uyumayi tercih etti...Garfield kediden farksiz benimki poff..

benzetmen güzel olmuş. Ovulasyon testi mi kullandın nasıl geçti yakalyabildin mi bnde ovulasyon siparişi verdim getirdiler. nasl yaptın ? galba en azından ovulasyon testinde çift çizgiyi görcem bu bile heyecan ve mutluluk veriyo bna

Ben ekim ayinda esime keci boynuzu kuru uygulucam..bal polen ve findik fistik kabak cekirdegi koyucam onune hihi..kendimede bal tarcin polen corek otu karisimi hazirlicam bogurlen kökü iciceem havuc suyu da icicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…