- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
bende öyle tatlım ve yumoşum o zamana denk geliyor napacaz bakalımBENDE GİDİYORUM ARİFE GÜNÜ YOLA ÇIKIYORUZ :)
tatlım sen birkaç gündür hep rahatsızlık hissediyorsun baş dönmesi tansiyon vs mikrobik bişey olmasın idrar yolu enfeksiyonu gibi ??? bende de olmuştu idrara çıkarken yanma olmadığı için testlerle buldular bir dr a gitsen keşke tatilede gideceksin burnundan gelmesinSANKİ YUMURTLIĞIMI Bİ ANDA ATEŞ BASIYOR BUGÜN İKİ KERE ÖYLE OLDU SANKİ ÇATLAYIP SICAKLIK YAYILIYO ORDA İLGİNÇ HİÇ BÖYLE Bİ DURUM YAŞADINIZ MI ?
masaya yığıldım resmen Allah iyiliğini versin sende bendensin yazdığım mesajların yarısı o ne bu ne demek diye :)
hadi bakalım bi günlük çalışmadan ümidim var gibi gibiooo az kalmış güzel haberlerini bekliyoruztalihin kime vuracağı belli olmuyo heyecan dorukta hadi bakalım güzel haberlerle insallahhhh
hadi bakalım bi günlük çalışmadan ümidim var gibi gibizaten diğer yumoşta memlekette olcaz bazenn eşimle ayrıı gayrı uyuyoz orda da zaten ben 2 ay bundan kaybettım
ahh inş canım artık çalışma sıkıntısı çekmek istemiyorumhmmm anladım hiç belli olmaz ki ben burda bi topicte arkadasın sadece bir günlük birliktelikten hamile kaldığnı öğrendim o da memleketne falan gitmiş araya bazı durumlar girmiş snra evne gitmiş temzlik yapmş halı cam perde derken evi çamasır suyuna buladım düşünün diyo büyük sürpriz oldu diyo. Veren Allah her türlü veriyo ya. ilgimi çekip okumuştum inş sende şanslı grubuna girersin bu ay
Ah ahh birgun cift cizgiyi gorurmuyum acaba
sağol canım evet gidiyoruz voyage belek e gidicez kısmet olursa bir daha aylar öncesinden plan yapmayacağım ve de arabayı alıp öyle geze geze tatil yapmak istiyorum bebiş gelmezse :) ama gelirse tatilde neymiş bebişimmm bana en güzel güneş kum su olur :) senin nasıl gidiyor epeydir göremiyorum seni ?
KISMET KUZUCUM BELKİDE DÖNÜŞÜMÜZ DENK GELİR NE DERSİN ZATEN O ZAMAN BAKAMICAM ÖLE PEK YUM FELAN TEST EDEMEM EVLERİ KALABALIK OLURbende öyle tatlım ve yumoşum o zamana denk geliyor napacaz bakalım
Canım bende hamileyken oturduğum yerde uykuya geçiyordum ve devamlı esner haldeydim.BENDE KASIK AĞRISI HEP FAZLA HAMUR İŞİ EKMEK FELAN YİYORUM.İKOLATA YİYORUM DOYMUYORUM BENDE NEDEN BÖLE OLDUK Kİ GARİP BİR HALDEYİM VE UYKUM SÜREKLİ ESNİYORUM TEST YAPMAK İSTİYORUM AMA KORKUYORUMDA
ahh inş canım artık çalışma sıkıntısı çekmek istemiyorumsen ne alemdesin tatlım liste yok bakamıyorum sayfalar maşallah çabuk ilerliyor
bende hep bunu düşünüyorummmm
Insallah mevlam nasib eder hanife beklwmekten baska caremiz mi varki..halbuki hemen Bebeğimi kucagima almak icin oyle sabırsızlıkla niyorum kiii zaman nasıl geçer ki böyle. ..sabir ver ALLAH imm...bende hep bunu düşünüyorummmm
BENDE KASIK AĞRISI HEP FAZLA HAMUR İŞİ EKMEK FELAN YİYORUM.İKOLATA YİYORUM DOYMUYORUM BENDE NEDEN BÖLE OLDUK Kİ GARİP BİR HALDEYİM VE UYKUM SÜREKLİ ESNİYORUM TEST YAPMAK İSTİYORUM AMA KORKUYORUMDA
Insallah mevlam nasib eder hanife beklwmekten baska caremiz mi varki..halbuki hemen Bebeğimi kucagima almak icin oyle sabırsızlıkla niyorum kiii zaman nasıl geçer ki böyle. ..sabir ver ALLAH imm...
Amin canimAminn Allah ım sabır ve dayanma gücü ver Ya Rabbim. Suan ezan okunuyo burada ve tüm içtenliğimle dua ediyorum
Biz sadece cift cizgiyi gördüğümuz gun birliktevolduk baş kada olmadi zaten. .bir yandan esimi sucluyorum her sabah birlikte olsaydik simdiye hamileydim diyorum.sperm ler daha dinamik oluyooo ama o uyumayi tercih etti...Garfield kediden farksiz benimki poff..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?