- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
Canim ben agustos ayindada ovi testi kullanmaya basladim. .hem agustos ayinda hemde eylul ayinda adetin 12. Gunu kopkoyu ikinci cizgiyi gordum..8. Gunden itibaren ovi. Testi yaptim ben..ilk ay uyguladigimda cift cizgiyi gorunce hamile kalmis gibi mutlu olmustum..benzetmen güzel olmuş. Ovulasyon testi mi kullandın nasıl geçti yakalyabildin mi bnde ovulasyon siparişi verdim getirdiler. nasl yaptın ? galba en azından ovulasyon testinde çift çizgiyi görcem bu bile heyecan ve mutluluk veriyo bna
Canim ben agustos ayindada ovi testi kullanmaya basladim. .hem agustos ayinda hemde eylul ayinda adetin 12. Gunu kopkoyu ikinci cizgiyi gordum..8. Gunden itibaren ovi. Testi yaptim ben..ilk ay uyguladigimda cift cizgiyi gorunce hamile kalmis gibi mutlu olmustum..
Canim ben 26 gunde bir adet gorurum genelde ..bazi aylar 1-2 gun kayabiliyo ..batim 21 eylul bakalim ..umudum yok ama bakalim..anlayabiliorum seni. bnde öyle olcam kesin.. Adet döngün kaç gün ? bnm genelde geç oluo ama son 3 aydır 30 günde bir adet olduğumu görüyorum senin nasıl?
30 gun ise ovi testin 16. Gun yuksek ihtimal ovi testin koyulasacaktir...anlayabiliorum seni. bnde öyle olcam kesin.. Adet döngün kaç gün ? bnm genelde geç oluo ama son 3 aydır 30 günde bir adet olduğumu görüyorum senin nasıl?
Insallah yaaa bu ay da meryem suresini okumustum ..insallah 2015 girmeden forumdaki burun Üyeler hamis olur..batına az kalmış inş hamilesindir. :)
30 gun ise ovi testin 16. Gun yuksek ihtimal ovi testin koyulasacaktir...
Insallah yaaa bu ay da meryem suresini okumustum ..insallah 2015 girmeden forumdaki burun Üyeler hamis olur..
bende bat ta aynı şeyi hissetmiştim :)bende ilk geldim yumoş ne ya diyorum ben yumoş deyince aklıma yumuşatıcı geliyor
başka bişey gelmiyorduutandım da sormaya bi ara kendimi çok cahil hissetmiştim
sorguna gitmiştik bide belek e gidelim bakalım dedik ama bundan sonra yakınlardayım biliyorsun bu sene hamiş olursak sonraki sene bende izmir istiyorum biliyorsun :) belki karşılaşırız bebek havuzunda
Canlar bugünkü ovülasyon testlerim kasık ve bacaklarda felaket sancı var ne dersiniz çalışmalar başlasınmı
Canım bende hiç tutmadı her ay 11.gün gösteriyor programlar ama ovülasyon testi 13.14. Gün koyulaşır ben 23 günde bir olurumbende öyle tahmin ediyorum bakalım. testi yapınca daha iyi anlaşılcak ilk kez ovulasyon kullanıcam. peki hani sitelerde ovulasyon hesaplama oluyo ya otomatik. Ovulasyon testini yapınca kırmızıyı gördün ya internetteki otomatik hesaplayıcının bilgisiyle ovulasyon tarihin tuttu mu test doğruladı mı ? bunu merak ediyorum
İnşallah inşallahhh..
üniversite hastanesi değil kuzum... özel şifa hastanesi olarak geçiyor...medicalparkta kaynanam fıtık ameliyatı olmuştu iyi bi hastane gerçi doktoruna göre değişir...eşimin iş yeri geçen yıl çekmeköydeydi az çok biliyorum o tarafı ....tek uyarım şu eğer denizden uzak olamam ben dersen pendikten al ama pendiğinde heryerinden değil özellikle e-5 altı olsun ve doğu-batı mahalleleri ile bahçelievler mh. sine bak...bütçe de önemli buralar çok fırladıcanım pendik şifa üniversitesi hastanesi demi
bende kadiköy şifa grubuna gidiyordum bide medical parka gidiyorum optimumun ordaki evet biz baya yakınmışız yaaaaa şu sıra pendikten çekmeköyden ev bakıyoruz hattaha 2 yer arasında kararsız kaldık
tatlım sen birkaç gündür hep rahatsızlık hissediyorsun baş dönmesi tansiyon vs mikrobik bişey olmasın idrar yolu enfeksiyonu gibi ??? bende de olmuştu idrara çıkarken yanma olmadığı için testlerle buldular bir dr a gitsen keşke tatilede gideceksin burnundan gelmesin
Ah ahh birgun cift cizgiyi gorurmuyum acaba
Neden 6 gün ve hergün mü?Canım bu testte daha yarın pozitifi görürsün. 6 gün boyunca çalışın derim ama.
ayy hakiketen ya bu ay tutmadıysa birdehakine bayrama denk geliyor ttüüüüübende öyle tatlım ve yumoşum o zamana denk geliyor napacaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?