2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim ben agustos ayindada ovi testi kullanmaya basladim. .hem agustos ayinda hemde eylul ayinda adetin 12. Gunu kopkoyu ikinci cizgiyi gordum..8. Gunden itibaren ovi. Testi yaptim ben..ilk ay uyguladigimda cift cizgiyi gorunce hamile kalmis gibi mutlu olmustum..

anlayabiliorum seni. bnde öyle olcam kesin.. Adet döngün kaç gün ? bnm genelde geç oluo ama son 3 aydır 30 günde bir adet olduğumu görüyorum senin nasıl?

anlayabiliorum seni. bnde öyle olcam kesin.. Adet döngün kaç gün ? bnm genelde geç oluo ama son 3 aydır 30 günde bir adet olduğumu görüyorum senin nasıl?
Canim ben 26 gunde bir adet gorurum genelde ..bazi aylar 1-2 gun kayabiliyo ..batim 21 eylul bakalim ..umudum yok ama bakalim..

30 gun ise ovi testin 16. Gun yuksek ihtimal ovi testin koyulasacaktir...

30 gun ise ovi testin 16. Gun yuksek ihtimal ovi testin koyulasacaktir...

bende öyle tahmin ediyorum bakalım. testi yapınca daha iyi anlaşılcak ilk kez ovulasyon kullanıcam. peki hani sitelerde ovulasyon hesaplama oluyo ya otomatik. Ovulasyon testini yapınca kırmızıyı gördün ya internetteki otomatik hesaplayıcının bilgisiyle ovulasyon tarihin tuttu mu test doğruladı mı ? bunu merak ediyorum

Insallah yaaa bu ay da meryem suresini okumustum ..insallah 2015 girmeden forumdaki burun Üyeler hamis olur..

İnşallah inşallahhh..

Canlar bugünkü ovülasyon testlerim kasık ve bacaklarda felaket sancı var ne dersiniz çalışmalar başlasınmı

Eklentiler

• 1411121404011.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 64
sorguna gitmiştik bide belek e gidelim bakalım dedik ama bundan sonra yakınlardayım biliyorsun bu sene hamiş olursak sonraki sene bende izmir istiyorum biliyorsun :) belki karşılaşırız bebek havuzunda

Seneye yaz tatilini konuşalım canım ne güzel olur aslında. Babaları bebek havuzunda uğraşsın dursunlar biz deniz kum güneş yaparız.

Canım bende hiç tutmadı her ay 11.gün gösteriyor programlar ama ovülasyon testi 13.14. Gün koyulaşır ben 23 günde bir olurum

üniversite hastanesi değil kuzum... özel şifa hastanesi olarak geçiyor...medicalparkta kaynanam fıtık ameliyatı olmuştu iyi bi hastane gerçi doktoruna göre değişir...eşimin iş yeri geçen yıl çekmeköydeydi az çok biliyorum o tarafı ....tek uyarım şu eğer denizden uzak olamam ben dersen pendikten al ama pendiğinde heryerinden değil özellikle e-5 altı olsun ve doğu-batı mahalleleri ile bahçelievler mh. sine bak...bütçe de önemli buralar çok fırladı

akıntım vs yok daha geçen hafta doktor akıntımı kontrol etti ama vücutta var bi sinyaller yakalayamıyorum :):):) çürük elma gibi hissediyorum deminos

Ben buay doktorun verdiği infofolik toz ilaç verdi onu kullaniyorum pazartesi gununden sonra dogurgan günler başlıyor doktor 24 de randevu verdi ilişki olmasin dedi bu arada yumurtalar için bitkisel bişey yapabilirmiyim daha iyi tutar belkibi fikri olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…