Canlar bugünkü ovülasyon testlerim kasık ve bacaklarda felaket sancı var ne dersiniz çalışmalar başlasınmı
ya ne güzel bayramda bizde biryerlere gitsekmi diye düşünüyoruz ama karar veremedik siz güzel seçim yapmışsınız yüzmeyi özledim benim yerimede bol bol yüzersin :) Canım sıkkın biraz doktorum ayın 10 ve 12 sinde ilişki demişti ama ne hikmetse eşim ve ben ilişki günleri acayip geriliyoruz illa bişeyden tartışıyoruz ayın 10 ve 11 ilişki oldu en kritik gün tartıştık 12 13 boş geçti sonra olayı toparlamaya çalışıyor ama boşunabu ayıda harcadık yani. Bizden bir b..k olmaz anlayacağın. Bir yandanda kısmet değilmiş diyorum bir sebep oluyor işte. Öyle yani forumu okuyorum sürekli ama yazacak bişeyim yok bu ay malesef
30 gun ise ovi testin 16. Gun yuksek ihtimal ovi testin koyulasacaktir...
Yumurta 12 ila 48 saat sonra çatlıyacak anlamına geliyor canım benim bildiğimbence kesinlikle baslamalı. Kıpkırmızı bariz belli. Ağrında var . Kırmızı çıkması yumurta çatlamış anlamına mı geliyodu yoksa çatlayacak anlamına mı geliyodu kafam karıstı
canm o ilaç çok güzel düzenli kullan yumurta gelişine yardımcı hemde adet düzene sokuyo ben tasındım düzenli içemem diye bu ay içmedim adet olayım hemen başlıcam tekrarBen buay doktorun verdiği infofolik toz ilaç verdi onu kullaniyorum pazartesi gununden sonra dogurgan günler başlıyor doktor 24 de randevu verdi ilişki olmasin dedi bu arada yumurtalar için bitkisel bişey yapabilirmiyim daha iyi tutar belkibi fikri olan varmi
Bidaki aya insallah canim yaa allah nasip etsinarkadaslar mrb.. 6 gün gecikmeli olarak bugün reglm gelmiş bulunmakta@Mogami cim yeni BAT 17 ekim 5. deneme olacak kuzum
Neden 6 gün ve hergün mü?
Geçmiş olsun canım , polipi aldırınca senin de bebiş fazla bekletmeyecektir eminim , Rabbim sağlık sıhhat sonrada bebiş nasip etsiiinnMerhaba Kızlar;
Burda anne olmak için can atan, her türlü fedakarlığı yapacak ne kadar çok arkadaş varmış. Ben de sizlerden biriyim, 9 aydır deniyoruz henüz gelmedi bebekBu ay gittiği dr polip var onu alalım dedi. Bugün aldırıcam inşallah, Ekim ayında da tedaviye başlayacağız, yani bu ay moladayım ben, İnşallah Rabbim isteyen herkese de bizlere de geciktirmeden aratmadan nasip eder bebeklerimizi. Ben de hayırlısıyla çok istiyorum. Arkadaşlar buradaki hamile arkadaşlarımız bizim için dua etsin olur mu? Hamilelerin duası kabul olurmuş.
Bugün kocacığimda evde artık bol bol çalışıciizz bebeğimCalisin calisin
Yumurta 12 ila 48 saat sonra çatlıyacak anlamına geliyor canım benim bildiğim
Kolay geleeeeBugün kocacığimda evde artık bol bol çalışıciizz bebeğim
Çok teşekkür ederim canım, İnşallah öyle olur Allah nasip ederse benim de ilk bebeğim olacak, İnşallah hepimize en yakın zamanda göndersin canımGeçmiş olsun canım , polipi aldırınca senin de bebiş fazla bekletmeyecektir eminim , Rabbim sağlık sıhhat sonrada bebiş nasip etsiiinn
Aynen katiliyorum sana insallah olurrabbim isteyene versinMerhaba Kızlar;
Burda anne olmak için can atan, her türlü fedakarlığı yapacak ne kadar çok arkadaş varmış. Ben de sizlerden biriyim, 9 aydır deniyoruz henüz gelmedi bebekBu ay gittiği dr polip var onu alalım dedi. Bugün aldırıcam inşallah, Ekim ayında da tedaviye başlayacağız, yani bu ay moladayım ben, İnşallah Rabbim isteyen herkese de bizlere de geciktirmeden aratmadan nasip eder bebeklerimizi. Ben de hayırlısıyla çok istiyorum. Arkadaşlar buradaki hamile arkadaşlarımız bizim için dua etsin olur mu? Hamilelerin duası kabul olurmuş.
Yumurta 12 ila 48 saat sonra çatlıyacak anlamına geliyor canım benim bildiğim
Idare ediyorum canim sen nasilsin gece sol kasigim agriyip durduKızçelerim nasılsııınııız , yeni haberler var mıııı ?
canım seninle benim psikoloji bu aylar paralel sanırımbenimde bu ay boş korunma ayı ama bebek işini de bir yandan düşünüyorum eşimin oturmuş bir işi yok gerilmesini bana çok yansıtıyo ve kırıcı oluyor bu boş ayda kendi ilerlemeyen kariyerimi eşimin işini bizim halimizi düşündükçe acaba beklesek mi bunlar hep mutsuzluk sebepleri diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?