2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canlar bugünkü ovülasyon testlerim kasık ve bacaklarda felaket sancı var ne dersiniz çalışmalar başlasınmı

bence kesinlikle baslamalı. Kıpkırmızı bariz belli. Ağrında var . Kırmızı çıkması yumurta çatlamış anlamına mı geliyodu yoksa çatlayacak anlamına mı geliyodu kafam karıstı

canım seninle benim psikoloji bu aylar paralel sanırım benimde bu ay boş korunma ayı ama bebek işini de bir yandan düşünüyorum eşimin oturmuş bir işi yok gerilmesini bana çok yansıtıyo ve kırıcı oluyor bu boş ayda kendi ilerlemeyen kariyerimi eşimin işini bizim halimizi düşündükçe acaba beklesek mi bunlar hep mutsuzluk sebepleri diyorum

bence kesinlikle baslamalı. Kıpkırmızı bariz belli. Ağrında var . Kırmızı çıkması yumurta çatlamış anlamına mı geliyodu yoksa çatlayacak anlamına mı geliyodu kafam karıstı
Yumurta 12 ila 48 saat sonra çatlıyacak anlamına geliyor canım benim bildiğim

canm o ilaç çok güzel düzenli kullan yumurta gelişine yardımcı hemde adet düzene sokuyo ben tasındım düzenli içemem diye bu ay içmedim adet olayım hemen başlıcam tekrar

Merhaba Kızlar;
Burda anne olmak için can atan, her türlü fedakarlığı yapacak ne kadar çok arkadaş varmış. Ben de sizlerden biriyim, 9 aydır deniyoruz henüz gelmedi bebek Bu ay gittiği dr polip var onu alalım dedi. Bugün aldırıcam inşallah, Ekim ayında da tedaviye başlayacağız, yani bu ay moladayım ben, İnşallah Rabbim isteyen herkese de bizlere de geciktirmeden aratmadan nasip eder bebeklerimizi. Ben de hayırlısıyla çok istiyorum. Arkadaşlar buradaki hamile arkadaşlarımız bizim için dua etsin olur mu? Hamilelerin duası kabul olurmuş.

Neden 6 gün ve hergün mü?

Yumurtlama gerçekleşmeden 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası çok önemlidir canım. İster her gün ister yumurtlama tarihini ortaya alarak gün aşırı çalışabilirsiniz. Atıyorum 12-14 -16 gibi. Burda 14'ü yumurtlama günü baz aldım. Böyle olursa şans artar.

Geçmiş olsun canım , polipi aldırınca senin de bebiş fazla bekletmeyecektir eminim , Rabbim sağlık sıhhat sonrada bebiş nasip etsiiinn

Teşekkürler içim rahatladiOTE="elifbade06, post: 36980392, member: 582204"]canm o ilaç çok güzel düzenli kullan yumurta gelişine yardımcı hemde adet düzene sokuyo ben tasındım düzenli içemem diye bu ay içmedim adet olayım hemen başlıcam tekrar[/QUOTE]
Tes

Yumurta 12 ila 48 saat sonra çatlıyacak anlamına geliyor canım benim bildiğim

Yumurta 6 saat ile 36 saat arası çatlar bilginize. Bazılarında 48 saati de buluyormuş ama ender. Erken çatlarsa kaçırmayın diye belirtmek istedim. Ovulasyon testinde pozitifi gördüğünüzün ertesi günü ve bir sonraki günü sabah- akşam çalışma yapılabilir.

Geçmiş olsun canım , polipi aldırınca senin de bebiş fazla bekletmeyecektir eminim , Rabbim sağlık sıhhat sonrada bebiş nasip etsiiinn
Çok teşekkür ederim canım, İnşallah öyle olur Allah nasip ederse benim de ilk bebeğim olacak, İnşallah hepimize en yakın zamanda göndersin canım

Aynen katiliyorum sana insallah olurrabbim isteyene versin

Ya gerginlikler birazda bebek olmuyor diye oluyor. Biraz hayatımdan çıkartmam lazım bu konuyu. bende bebek işini yeni yıla kadar askıya alıcam sonrası Allah kerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…